Написав об'яву в місцевій групі: треба скопати ділянку, винести бур'ян, заграбати... таке, побутове. Скількись людей навіщось поставили смайлики, подобається тощо. Два чоловіка приліпили в коментарях стікери. Декілька коментарів з контактами готових працювати. Я розумію коли пишуть чого сам не поробиш, треба нормально платити, чи, буває, напишуть "в країні війна а вам город скопати". Але оці подобається, смайли і стікери, вони для чого?
Типу, апа в продайці. Чим більше двіжу в каментах, тим частіше ФБ показуює твою об'яву іншим людям. Це я по собачій групі висновок роблю. Типу, з'являється об'ява, що знайдена чи зникла собака і в каментах народ тут же постить стікери, щоб пост частіше показували. Хоча буквами, мабуть, було б ефективніше.
1. Мій тато теж в пошуку таких робітників. Так з 5 на об*єкт доїхало два. Інших забрали. 2. Смайл піднімає твоє оголошення. Тобто це як АП/UP на автоюа. Ще як варіант - щоб не загубити, якщо зацікавило.
nickka 24.04.2025 21:21 пишет: Але оці подобається, смайли і стікери, вони для чого?
Можливо, то якісь ваші родичі, ймовірно, жіночого роду. Вони можуть вважати, що якщо вони не поставлять лайк, на все, що ви (чи інші їхні знайомі) пишете - то ніби ви посварилися, чи типу того. А ви ж не посварилися? Або, це моральна підтримка - а вдрух фейсбук допоможе якось ширше поширити ваш пост серед ваших фейсбук-"друзів", і ви отримаєте більше охоплення аудиторії.
Roksimama 24.04.2025 22:12 пишет: Ще як варіант - щоб не загубити, якщо зацікавило.
Про загубити це взагалі капець. Я зберігаю ті дописи, до яких збираюся повернутися, або відразу пишу в телефон інформацію, бо цей фейсбук на предмет щось знайти...Очі б мої його не бачили, але тут по місцю лише групи дієві для отримання якоїсь інформації, наприклад де можна пофарбувати бампер, зробити ТО кондиціонеру, автоелектрика знайти... в гуглі можна довго шукати і не знайти аж нічого. А ось в інформаційний простір Тараща та район вже хтось щось може і відповість.
nickka 24.04.2025 21:21 пишет: Написав об'яву в місцевій групі: треба скопати ділянку, винести бур'ян, заграбати... таке, побутове. Скількись людей навіщось поставили смайлики, подобається тощо. Два чоловіка приліпили в коментарях сколи тікери. Декілька коментарів з контактами готових працювати. Я розумію коли пишуть чого сам не поробиш, треба нормально платити, чи, буває, напишуть "в країні війна а вам город скопати". Але оці подобається, смайли і стікери, вони для чого?
таке буває, коли попит перевищує пропозиції...нема кому таку роботу робити, в мене - теж саме, вже декілька років...
Лайки вместо каментов - это эмоции вместо мыслей. Интеллектуальная деградация. Однокнопочные организмы. Я уже на Фтуа смотрю - где тут лайкать, и не вижу