Makovsky 15.05.2025 22:02 пишет: порадьте що поставити на дах....багажник бокс
ну поперечини в тебе є на даху то шукай бокс під свої потреби і гроші, Ps, Тобі мало багажника? Бокс можна взяти в оренду коли кудись їдеш і не забувай що в тебе бокс на криші якщо будеш заїжджати в якійсь підземний паркінг наприклад бо бус 2 метри зрісту у нас на форумі в рекламі дивись хто здає бокси та продає
Все ок! Начебто вирішив що брати буду ) як заберу відпишу
О. Так це добре. Чекаємо
Вибір прийшов до свого логічного закінчення... хоч сьогодні і набирали назойливо представники Хенде моторз у них якась виставка - приїзжайте - ми вам усадимо в старія ))) але ж Multivan 10.2012 2.0 180 сил 6MT 277 т км рідного пробігу не мальований.не битий highline Led оптика 2 електро здвижки повна шумка (Fetus) 2 вебасто (суха.мокра) 2 комплекти гуми (зима на дисках) додаткові подушки безпеки в салоні+блок повний хром пакет задній диван з підлокотником сидіння сіра шкіра чи замінник та алькантара - салон в цілому 4 крім водійського Android голова додатково: поперечки Thule полка California
із "-" шкіра світла- батони водійського потребують чистки.фарбування або заміни
Вибір прийшов до свого логічного закінчення... хоч сьогодні і набирали назойливо представники Хенде моторз у них якась виставка - приїзжайте - ми вам усадимо в старія ))) але ж Multivan 10.2012 2.0 180 сил 6MT 277 т км рідного пробігу не мальований.не битий highline Led оптика 2 електро здвижки повна шумка (Fetus) 2 вебасто (суха.мокра) 2 комплекти гуми (зима на дисках) додаткові подушки безпеки в салоні+блок повний хром пакет задній диван з підлокотником сидіння сіра шкіра чи замінник та алькантара - салон в цілому 4 крім водійського Android голова додатково: поперечки Thule полка California
із "-" шкіра світла- батони водійського потребують чистки.фарбування або заміни
в бюждет влізли )))
все клас але 12 рік(
ну якщо брати свіжий рік то і ціна буде вдвічі дорожче
egorka 21.05.2025 17:13 пишет: Ну вже трішки поїздив напиши плюси мінуси, який розвід? Який дизель заливаєш?
Та ні...не поїздив ) Перші враження по місту на ньому таке собі задоволення соватись по трасі...честно кажучи моє основне авто набагато комфортніше... але посадка цікава - огляд шикарний...
почалося інше ))) так що на нього мені треба доставити... сумки на задні вікна California ))) багажник капсула на дах сумка на задню ляду під стульчики може дійду до карти здвижки зі столиком )))
заправлявся поки всього 2 рази... Першій в Польші повний бак...бака вистачило умовно Перемишль Київ і зараз WOG щось там покращений...зазвичай я заправляюcь на UPG - все ок там за паливом розхід на Польскому паливі 7.9-8.0 на 100... крейсер 120-130 по трасі на WOG 7.7 місто
Дякую за відгук. А що за сумки від Каліфорнії? В вікна, звісно бус в порівнянні з легковою буде трішки не те але за 11 років я вже звик і легкову вже не хочу шоч і був в 2009 році новий суперб з салона, дизел заливаю теж отой дорогий вог чи Окко