Якщо ще цікаво, то є симпатичний Panasonic. Модель не пам"ятаю, за необхідності подивлюсь. Розміром з пачку цигарок, з кучею функцій. В свій час служив безвідмовно. Зараз лежить без діла, задавлений смартфоновими конкурентами...
Подивиться модель, будь ласка, якщо можна.
Модель Panasonic DMC-FS25. В комплекті 2 акума, навіть не вбитих до кінця. Чохол і вставлена якась там карта пам"яті. На чохлі видніються признаки старіння, на тлф слідів використання майже нема. Якщо цікавить, то віддам гривень за 800. Аргументований торг присутній.
Трохи заколекційна камера;)
це як? поясніть, будь ласка
Камера 2009 року...
imho якщо дитині для погратися - то все одно, якого там року буде якась мильниця..
один мій знайомий фотограф - досі використовує Canon 10D для деяких робіт у студії тому апарату десь років з двадцять приблизно. і в руках профі він досі знаходить застосування. тушок у нього загалом штук під десяток мабуть, є і зовсім свіжі. але є і от така. (у мене самого 40D, тож я здивувався що такі старі мастодонти ще використовуються)
Камера 2009 року...
так ці мильних вже десь з тих пір й не випускають майже)) З такою логікою, краще якийсь смартфон підшукати.