У які роки? Я отримав права у 1987. Тоді ще не було таких варіантів.
ще й як були. мертві душі на курсах. з'являлись тільки на екзаменах. На теорії були спецстоли для блатних.
зараз практичний іспит знімають на відео. тому можна оскаржити результат. я восени здавав на категорію А. так там інспектори носилися з цими реєстраторами та купую проводів з машини в машину. також знімали на відео як я 10 хвилин намайданчику фігури виписую. є історії як і таку схему обходять (неправильно вішають, забувають увімкнути...), але я особисто не зустрічав.
Камери це може і добре, але процедура оскарження ні про що. Відміни висновку "не здав" процедура оскарження не має. Догани інспектору теж. Не впевнений, чи є можливість для "невдачі" прийняти участь у роботі цієї комісії. Все прописано під інтерес інспектора.
...
А коли це було набагато легше? Раніше і давно все одно треба було відвідувати автошколу і там накатати з інструктором 20 (здається) годин про що робилися відповідні відмітки. І паралельно ходити на заняття і вчити теорію. А після завершення курсу вся група здавала внутрішній іспит з ПДР і ті, хто здав їхали у визначений час (усією групою) до ДАІ здавати в один день і іспит з теорії і практику водіння (на майданчику та окремо - містом). Де тут "легше"?
За деньги, всё делалось вообще без посещений.
У які роки? Я отримав права у 1987. Тоді ще не було таких варіантів.
В 2003г, точно такое было. Да и раньше тоже.
Дружина планує легально здати на права.
я вирішив їй допомогти і зайшов в автошколу по дорозі і спитав яка процедура і скільки коштує. Почув 40 годин * 900грн + ще платіж там за щось.
Для учня-новачка - питань взагалі немає, так і треба робити. Для водія з багаторічним (мін 10 років ми разом) безаварійним стажем (легкий бум в стовбчик при паркуванні за весь час я всерйоз не рахую) я вважаю що це перебор. також я припустив що можуть бути варіанти, в тому числі у ціні самого заняття і тому запостив питання.
По суті пропозиції: - чи є обмеження по району занять? - можливо, по часу?
Обговорю з дружиною, можлиово скористаємося
все одно незрозуміло навіть самі ранні права із строком дії ще не могли закінчитися. Що за права були у вашої дружини, що у них сплив строк дії?
все одно незрозуміло навіть самі ранні права із строком дії ще не могли закінчитися. Що за права були у вашої дружини, що у них сплив строк дії?
Он як раз нещодавно була новина як в СЦ піймали жінку,яка прийшла міняти права, а в неї вони були куплені і ніде не відображались
Судячи з мовчання ТС - за щось забрали. Алко або ДТП. Якщо не помиляюсь, повернення як раз через перездачу.
Алко або ДТП. Якщо не помиляюсь, повернення як раз через перездачу.
якщо ДТП, але без алко та трупів- то повертають (спочатку можуть забрати до рішення суду).
Для водія з багаторічним (мін 10 років ми разом) безаварійним стажем (легкий бум в стовбчик при паркуванні за весь час я всерйоз не рахую) я вважаю що це перебор.
Друже - напиши ВСЕ як є. Ну не закінчуються права у людини з 10-тирічним стажем водіння Було вилучення? Іздила взагалі без прав? Права були куплені, треба легалізуватися? Не громадянка Україні, отримала ВНЖ, були тичасові?
Для учня-новачка - питань взагалі немає, так і треба робити. Для водія з багаторічним (мін 10 років ми разом) безаварійним стажем (легкий бум в стовбчик при паркуванні за весь час я всерйоз не рахую) я вважаю що це перебор.
Ти навіть не уявляєш, скільки дядьків "все життя за кермом" не здають екзамен з водіння для відкриття категорії, а для повернення прав по 130-й валять так, що здати майже НЕ реально. З першого разу так точно.
Друже - напиши ВСЕ як є
Вам оце не пофігу , що та як ? Наскільки я зрозумів , то дружині тс потрібні права , от він і метається з цим
Друже - напиши ВСЕ як є
Вам оце не пофігу , що та як ? Наскільки я зрозумів , то дружині тс потрібні права , от він і метається з цим
глобально пофік, але ж людина питає поради в ситуації, яку важко уявити, як саме вона сталася. Бо права з 30-ти річним терміном дії почали видавати років 10 тому. Які інші права могли скінчитися за 10 років водіння - вот хз. Тому саме від цього трбеа відштовхуватись.
Звісно, автоматом, без всяких перездач В принципі, пошук взагалі не видає такої можливості, як заміна прострочених прав. Як тут вже писали, такої ситуації ще не може бути в принципі. Тому і немає процедури.
я вирішив їй допомогти і зайшов в автошколу по дорозі і спитав яка процедура і скільки коштує. Почув 40 годин * 900грн + ще платіж там за щось.
Для учня-новачка - питань взагалі немає, так і треба робити. Для водія з багаторічним (мін 10 років ми разом) безаварійним стажем (легкий бум в стовбчик при паркуванні за весь час я всерйоз не рахую) я вважаю що це перебор. також я припустив що можуть бути варіанти, в тому числі у ціні самого заняття і тому запостив питання.
По суті пропозиції: - чи є обмеження по району занять? - можливо, по часу?
Обговорю з дружиною, можлиово скористаємося
Обмежень по району немає. Але в основному вчу по маршрутах ТСЦ на Перемоги 20. Лише будні дні. 0956822085,Ярослав
А таке хіба не автоматом замінюють?
Звісно, автоматом, без всяких перездач В принципі, пошук взагалі не видає такої можливості, як заміна прострочених прав. Як тут вже писали, такої ситуації ще не може бути в принципі. Тому і немає процедури.
ми ж так і не дізнались які права закінчились, чи їх вилучили\позбавили, що треба оновлювати і чи були вони взагалі, куди ділись, навіщо було здавати теорію, чи може не встигли здати практику.