Вперше з таким стикнувся. Знімаю показники на 1ше число та побачив дивну річ: показник, що був місяць тому, НЕ змінився від слова зовсім. При цьому, коліщатко у лічильнику крутиться, а загальний показник не змінюється, тільки крайній правий показник по колу прокручує цифірі але загальний результат витрати води не змінюється...Повірку лічильник успішно пройшов з півроку тому.
От присів від такого дива та й думаю, що з цим робити, до кого, в першу чергу, звертатися...до тієї контори, що повірку робила чи куди? Порадьте, будь ласка, як з цим тепер жити?
Імхо, це все "проблеми індєйців". Купити новий лічільник, визвати жековського сантехніка для заміни, акту з показниками і тимчасової пломби. Потім скакати у водоканал і заявлати про заміну і писати заяву на опломбування.
ЗІ. А перед тим всім добре двічі помитись, поки вода на халяву.
мені б такі проблеми зараз))) постійно щось треба поливати.
повірка раз на 4 роки наче, до того часу "користуватися", за 2-3 місяці до повірки дзвонити в служби зі скаргами на зупинку))) казати що ніхто не жив, а це заїхали - і нема руху води в лічильнику. ну але це все ж аморальний варіант, нечесний)))
NID 01.05.2025 12:06 пишет: Імхо, це все "проблеми індєйців". Купити новий лічільник, визвати жековського сантехніка для заміни, акту з показниками і тимчасової пломби. Потім скакати у водоканал і заявлати про заміну і писати заяву на опломбування.
Як що це Київ - все вирішується по інету. Єдиний момент - чи треба повідомляти про проблему водоканулу прям зараз? За правилами - треба. Чи будуть ставити дурні питання? - хз.
NID 01.05.2025 12:06 пишет: Імхо, це все "проблеми індєйців". Купити новий лічільник, визвати жековського сантехніка для заміни, акту з показниками і тимчасової пломби. Потім скакати у водоканал і заявлати про заміну і писати заяву на опломбування.
Як що це Київ - все вирішується по інету. Єдиний момент - чи треба повідомляти про проблему водоканулу прям зараз? За правилами - треба. Чи будуть ставити дурні питання? - хз.
Проблема "трапилося" не сьогодні...точніше, це тільки сьогодні я остаточно зрозумів, що це саме з лічильником проблеми, а не з орендарями, що не користувалися холодною водою Це вже коли пішов третій місяць з одним й тим самим показником, запитав в орендаря, що таке коїться із показниками. Ще згадав, що й у попереднього орендаря, з півроку тому, одного разу таке саме (нульове споживання за місяць) спостерігалося, але потім пішло знову крутити...от й думаю, з якого боку до водоканалу під'їхати
igg 01.05.2025 11:49 пишет: до кого, в першу чергу, звертатися...до тієї контори, що повірку робила чи куди? Порадьте, будь ласка, як з цим тепер жити?
Киїїводоканал, через їхній чат (здається - телеграм) пропонує послугу заміни лічильників. Недорогий їхній лічильник - біля 1000 грн, разом з роботою щось біля 1400-1500 грн (я нещодавно замовляв). Це досить зручно, бо вони самі ж і поставлять його на облік, і опломбуть. Тобто, нічого не треба робити, лише тицьнуи кнопку "заміна лічильників", вони там же висилають рахунок, сплатити, дочекатися майстра (черга біля 2-3 тижні). Не потрібно ніяких заяв і ЖЕКів.
igg 01.05.2025 11:49 пишет: до кого, в першу чергу, звертатися...до тієї контори, що повірку робила чи куди? Порадьте, будь ласка, як з цим тепер жити?
Киїїводоканал, через їхній чат (здається - телеграм) пропонує послугу заміни лічильників. Недорогий їхній лічильник - біля 1000 грн, разом з роботою щось біля 1400-1500 грн (я нещодавно замовляв). Це досить зручно, бо вони самі ж і поставлять його на облік, і опломбуть. Тобто, нічого не треба робити, лише тицьнуи кнопку "заміна лічильників", вони там же висилають рахунок, сплатити, дочекатися майстра (черга біля 2-3 тижні). Не потрібно ніяких заяв і ЖЕКів.
Дуже дякую за пораду! Я так розумію, в цьому варіанті просто замовляємо заміну, без пояснення причин?
чесно кажучи, така в мене думка сьогодні промайнула, але не молотком, а чимось легшим
Постукали тихенько, не молотком а рукою...й воно почало працювати. Подивимось, наскільки довго... Взагалі то, такий вариант мене влаштовує: постукав - працює, не постукав - не працює))
чесно кажучи, така в мене думка сьогодні промайнула, але не молотком, а чимось легшим
Постукали тихенько, не молотком а рукою...й воно почало працювати. Подивимось, наскільки довго... Взагалі то, такий вариант мене влаштовує: постукав - працює, не постукав - не працює))
Але ж є шанс, що воно тобі накрутить таке, що буде весело. Потім буде цікавіше спілкуватися з водоканалом)
Я так розумію, в цьому варіанті просто замовляємо заміну, без пояснення причин?
Вони, здається, потім ще телефонують, уточнюють адресу, можливо спитають ще щось. Але у вас досить чітка прозора причина - поламався, тож не бачу проблеми.
Я так розумію, в цьому варіанті просто замовляємо заміну, без пояснення причин?
Вони, здається, потім ще телефонують, уточнюють адресу, можливо спитають ще щось. Але у вас досить чітка прозора причина - поламався, тож не бачу проблеми.
та не дуже й прозора, бо ще "вчора" поламався, а сьогодні - трохи постукали й знову працює