Настав той час. Zanussi Smalto DL 80 через 11 років почав капати.
Допоможіть підібрати щось достойне але є нюанс, стіна тонка і під бойлер робили закладні з крюками саме під кріплення Zanussi Smalto DL 80 ще й так зробили, що бойлер вісить щільно до стелі. Від стелі до креплення 27 см.
Ariston Velis не стає по висоті.
Продавани радять бренди які перший раз чую: WILLER, QUARTZ, MIDEA та OCEAN, що це таке? Читаю що починають протікати через 1 - 2 роки.
Що ще може бути адекватного із моїми пріколами?
Допоможіть підібрати щось достойне але є нюанс, стіна тонка і під бойлер робили закладні з крюками саме під кріплення Zanussi Smalto DL 80 ще й так зробили, що бойлер вісить щільно до стелі. Від стелі до креплення 27 см.
Продавани радять бренди які перший раз чую: WILLER, QUARTZ, MIDEA та OCEAN, що це таке? Читаю що починають протікати через 1 - 2 роки.
так купи такий самий як був що б нічого не перероблювати
так купи такий самий як був що б нічого не перероблювати
Якщо б вони були в продажу, вже б зробив і забув. Немає їх в продажу, те що пишуть "в наявності" по факту через 2 дні пишуть, що Smalto немає пропонують купу мотлоху.
Я бы взял стальной лист 3-4 мм (или рамку из пластин той же толщины) нужных размеров, в нем отверстия для крепления к стене в старом месте, в нем же отверстия с нарезанной внутренней резьбой там, где нужно вкрутить новый крепеж.
Я так в кухне шкафчик вешал, когда одно из креплений попало на старое отверстие от газовой колонки. Пластина 4мм закреплена на два анкера немного в стороне, а к ней уже прикручен шкаф
бренди які перший раз чую: WILLER, QUARTZ, MIDEA та OCEAN, що це таке?
Про Океан нічого не знаю. Віллер це наш бренд, китайський непоганий завод відносно, але, на мою думку, трохи не Мідея з т. з. технологій. Кварц - екс-термекс, рф Мідея - великий виробник китайский. В цьому форм-факторі фактично нема альтернативи Китаю, навіть якщо його звали Зануссі, справжне його ім'я було зовсім інше Шунде Біг, якщо я вірно пам'ятаю
Віллер це наш бренд, китайський непоганий завод відносно, але, на мою думку, трохи не Мідея з т. з. технологій.
віллер цікавий тим, що у нього є моделі з настандартними, так би мовити, розмірами, вузький і довгий, наприклад, а також тим, що в багатьох моделях є можливість вмикати тен частинами. можна ввімкнути на півпотужності, це зручно.
бренди які перший раз чую: WILLER, QUARTZ, MIDEA та OCEAN, що це таке?
Про Океан нічого не знаю. Віллер це наш бренд, китайський непоганий завод відносно, але, на мою думку, трохи не Мідея з т. з. технологій. Кварц - екс-термекс, рф Мідея - великий виробник китайский. В цьому форм-факторі фактично нема альтернативи Китаю, навіть якщо його звали Зануссі, справжне його ім'я було зовсім інше Шунде Біг, якщо я вірно пам'ятаю
Дякую!!! Тобіш на Midea можна дивитись. Є майже одни в один як Zanussi/
А можливо щось можете сказати про BOSCH TR4501T 80 або 100 EBP (7736507299)? Але жуліки 80 це 65 л та 100 це 74 л. Виходить Zanussi 80 це BOSCH 100. А ще знайшов, що наче BOSCH роблять на заводі Midea.
BOSCH TR4501T 80 або 100 EBP (7736507299)? Але жуліки 80 це 65 л та 100 це 74 л. Виходить Zanussi 80 це BOSCH 100.
Більшість, якщо не всі круглі Боши робили в Болгарії на TESY. Як в цьому році - не дивився ще. Ця модель виглядає китайською. Не знаю, де роблять. Треба дивитися. Щодо об'єму - у ВСІХ баках такого форм-фактору реальний об'єм менший за заявлений. Але не всі про це пишуть Але показник в 80/65 не дуже добрий. Лідери роблять 80/75 +-. В Зануссі також було менше 70л реальних. 100/74 - це взагалі за межею розумного.
BOSCH TR4501T 80 або 100 EBP (7736507299)? Але жуліки 80 це 65 л та 100 це 74 л. Виходить Zanussi 80 це BOSCH 100.
Більшість, якщо не всі круглі Боши робили в Болгарії на TESY. Як в цьому році - не дивився ще. Ця модель виглядає китайською. Не знаю, де роблять. Треба дивитися. Щодо об'єму - у ВСІХ баках такого форм-фактору реальний об'єм менший за заявлений. Але не всі про це пишуть Але показник в 80/65 не дуже добрий. Лідери роблять 80/75 +-. В Зануссі також було менше 70л реальних. 100/74 - це взагалі за межею розумного.
BOSCH 100/74 один в один (майже до см) по розмірам з Зануссі 80.