autoua
Autoua.netФорумПокупки за кордоном

Як почати продавати на ebay

приверженец *
51 год (27 лет за рулем), Николаев
С нами с 23.10.2010

Як почати продавати на ebay
      2 мая 2025 в 10:30 Гілками

Дружина робить весільні прикраси на замовлення. Індивідуально. І в якийсь момент замислились про розширення ринку збуту. Прийшла думка про продаж через ібей. В Європу чи Америку. Підкажіть, як це почати робити. Особливо щодо оформлення доставки. Яку службу із запропонованих треба обирати, щоб відповідати їх вимогам. На ібей зареєстрований. Навіть робив колись кілька покупок у Англії.
Також із оплатою. Я так розумію, що оплата на українську карту не передбачена. Пропонує Пайонір. Що це і як потім виводити гроші?

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
Костюммейкер ***
Киев
С нами с 01.06.2006

Re: Як почати продавати на ebay [Re: zverevsl]
      2 мая 2025 в 17:15 Гілками

То вам не на eBay, а на Etsy треба. І відразу реєструйте акаунт на Payoneer. Без нього ні там ні там торгувати не вдасться.

важничающий писатель **
44 года, Станіславів
С нами с 04.05.2016

2 мая 2025 в 17:35 Гілками

В ответ на:

Пропонує Пайонір. Що це і як потім виводити гроші?

потім на картку укр банку без проблем виводите, на приват так точно

Костюммейкер ***
Киев
С нами с 01.06.2006

Re: Як почати продавати на ebay [Re: shcherb]
      2 мая 2025 в 18:00 Гілками

shcherb 02.05.2025 17:35 пишет:

В ответ на:

Пропонує Пайонір. Що це і як потім виводити гроші?

потім на картку укр банку без проблем виводите, на приват так точно

На Моно також.

СуперСтар **
Киев
С нами с 23.02.2011

4 мая 2025 в 18:28 Гілками

ЯК вище написали - Etsy.

Супер писатель! ***
43 года (24 года за рулем), Киев
С нами с 19.12.2006

6 октября 2025 в 09:57 Гілками

А чим ebay усім не догодив? Ну Etsy, ну типу профільна/тематична площадка для хендмейду як я розумію, але як споживач я вперше про неї чую взагалі.

опытный писатель **
С нами с 29.11.2011

Re: Як почати продавати на ebay [Re: Busilo]
      2 ноября 2025 в 23:19 Гілками

Busilo 06.10.2025 09:57 пишет:

А чим ebay усім не догодив? Ну Etsy, ну типу профільна/тематична площадка для хендмейду як я розумію, але як споживач я вперше про неї чую взагалі.

Идиотьі со своими правилами, за полгода 2 аккаунта забанили, один навсегда (аккаунту 14 лет), типа по INR - вьісокий процент недоставленньіх посьілок, продаю немного - 5-7 предметов в месяц, но 3 посьілки не бьіли доставленьі - одна посьілка - мой косяк - перепутал и отправил одному покупателю 2 посьілки, а другому не одной - бабло вернул, покупатель естественно отморозился и лишнюю посьілку не вернул. Две другие - чувак заказал товар, и после на месяц свалил в отпуск, товар месяц лежал в отделении, его вернули назад - для єбея - товар не доставлен. И третья посьілка - курьеская компания делала ПЯТЬ попьіток доставки, но так и не смогла связаться получателем - для єбея посьілка не доставлена. Но тут интересно, после того как покупатель получил бабло за посілку, он связался с курьерской компанией и получил товар. Правда я пожаловался на него и єбей вернул бабало, но статистику не изменил

и вот второй аккаунт буквально 2 недели назад - представляю вьісокие риски для сообщества - я хз про какие риски они говорят, ВСЕ товарьі доставленьі, ВСЕ доставленьі раньше времени, только положительньіе отзьіві, не біло никаких открьітьіх споров, но єбею похер.

Хотя нет, одно посьілка до сих пор в статусе доставляется - USPS идиотьі посьілку доставили, но статус не изменили. При єтом за товар получен положительньій отзьів - типа доставлено вовремя, товаром доволен, продавца рекомендую.

писал в поддержку, там уродьі. или ботьі - постоянно новьіе люди отвечают, и ответьі - аккаунт забанен навсегда/через месяц подавайте жалобу, если не будет жалоб - разблокируем/аккаунт заблокирован навсегда/пишите через месяц аппеляцию. вот жду.

700 долларов на ааккаунте заблокировано. когда разблокируют - то через 60 дней, то нераньше чем через 190 дней, то опять через 60 дней.

поддержка в Гонконге, отвечают индусьі.

Вот для меня - по єтой причине єбей мудаки.

Autoua.netФорумПокупки за кордоном
Додаткова інформація
0 користувачів і 7 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  doctor_b, Alfer, moderator 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 856

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія