Панове, таке питання. Якщо я маю активний акаунт в Уклон і час від часу воджу пасажирів, чи не створює це проблеми зі страховою, якщо оформлювати звичайний поліс? Тобто чи не відмовляє страхова у виплатах, дізнавшись, якимось чином, про таксування через такий сервіс? Можливо питання дурне, але цікавить саме Ваш досвід. Час від часу я беру замовлення уклон в бік свого основного місця роботи і ввечері додому. Оформлювати таку практику в офіційні ФОП таксі, ліцензії, РРО, талон ОТК і бухгалтерію - безглуздя, бо повністю знищує фінансовий і часовий сенс. Але я допускаю що у разі ДТП страхова може отримувати такі дані у агрегаторів таксі, а в звичайному полісі чітко вказано, що такого використання авто не має бути. Тому я цікавлюся, як фактично вирішується цей момент? Це впливає на вибір мною поліса. Обирати робочий поліс в нормальній страховій з розширенням суми покриття, чи найдешевший, який задовольнить поліцію, бо у виплатах все одно буде відмовлено? Заздалегідь дякую за відповіді по суті.