autoua
Autoua.netФорумІнформатика та побутова електроніка

Вибір бездротових навушників для смартфона. (2/2)

Супер писатель! **
Киев
С нами с 26.07.2008

Re: Вибір бездротових навушників для смартфона. [Re: Gavik]
      11 мая 2025 в 11:36 Гілками

Gavik 05.05.2025 12:48 пишет:

Мені особисто Косс Портапро подобаються . І з блютузом вони є , правда трохи не бюджетні

Спортапро постiйно юзаю, але виключно тому що вони зручнi на велiку. I переважно радiоподкасти слухаю. На блутуз так i не перейшов досi, провода якось надiйнiше та ефективнiше працюють.

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
igg 1
V.I.P **
60 лет (39 лет за рулем), Kyiv
С нами с 29.03.2005

Re: Вибір бездротових навушників для смартфона. [Re: harald67]
      11 мая 2025 в 12:17 Гілками

harald67 11.05.2025 10:34 пишет:

Якщо тобі це невідомо і нема що сказати про апаратуру, яку ти прослуховував, то в сфері прослуховування музики ти невіглас і краще тобі брати участь у дискусії з вибору швабри.

хвилиночку! ...просив би, так ніщівно, не знецінювати мою тему про вибір відра & швабри!
я, наприклад, вважаю, що маю достатньо великий досвід у сфері прослуховування музики , що не завадило мені започаткувати дискусію про вибір смарт-швабри та придбати таки просунуту швабру (що має ціну+- зпівставну з навушниками, що ти придбав)...швабра ця, виявилась настільки крутою-зручною-функціональною, що наразі я вже не почуваюся невігласом (а ще вчора таким був) у сфері миття підлоги, стін, стелі та інших поверхонь

Достоевский *
58 лет (21 год за рулем), Киев
С нами с 18.12.2008

Re: Вибір бездротових навушників для смартфона. [Re: SARS]
      11 мая 2025 в 12:40 Гілками

В мене вони вже треті і проводні , іноді кіно в них дивлюся , та музику з телефона слухаю Тут важливо щоб саме був оригінал , а не з аліка

В ответ на:

просив би, так ніщівно, не знецінювати мою тему про вибір відра & швабри!

Добре що ще за вибір аерогрилю досі не прилітіло

Змінено Gavik (12:44 11/05/2025)

старожил ***
Киев
С нами с 04.10.2007

11 мая 2025 в 22:27 Гілками

Прошу вибачення, за офтоп, але, здається, тема вичерпана, так що, офтоп не має бути проблемою.

Якщо не важко - поділіться прикладами торентів, де можна викачати музику у flac | lossless.

harald67 10.05.2025 06:17 пишет:

а викачану з торентів у лослесс форматах або дсд. І щоб сама музика була не якийсь примітивний електронний Депеш муд, А принаймні Генезіз ще з Гебрієлом, чи Пін Флойд "Зворотній бік місяця" в оригіналі - тобто у квадро форматі (не стерео).

подсевший на форум **
38 лет за рулем, Киев
С нами с 31.10.2014

Re: Вибір бездротових навушників для смартфона. [Re: igg]
      12 мая 2025 в 05:59 Гілками

igg 11.05.2025 12:17 пишет:

harald67 11.05.2025 10:34 пишет:

Якщо тобі це невідомо і нема що сказати про апаратуру, яку ти прослуховував, то в сфері прослуховування музики ти невіглас і краще тобі брати участь у дискусії з вибору швабри.

хвилиночку! ...просив би, так ніщівно, не знецінювати мою тему про вибір відра & швабри!
я, наприклад, вважаю, що маю достатньо великий досвід у сфері прослуховування музики , що не завадило мені започаткувати дискусію про вибір смарт-швабри та придбати таки просунуту швабру (що має ціну+- зпівставну з навушниками, що ти придбав)...швабра ця, виявилась настільки крутою-зручною-функціональною, що наразі я вже не почуваюся невігласом (а ще вчора таким був) у сфері миття підлоги, стін, стелі та інших поверхонь

Вибачаюся якщо образив тебе і твою тему. Я мав на увазі що обрати швабру досить просто - придбав, покористувався і сказав чи зручно чи ні, чи задовільняє потреби чи ні, ну і цінник. Обрати аудіотехніку набагато складніше. Тут навіть сформулювати вимоги та озвучити бюджет замало. Тут треба врахувати ще багато нюансів про які я написав. А форумчанин почав відразу звинувачувати мене в неповазі до мого сина, а у підсумку виявилося що у сфері вибору аудіотехніки він абсолютний невіглас і не розуміє, про що пише. От я і запропонував йому відвідати гілку про вибір швабри, бо там його практичних навичок мабуть вистачить для компетентної участі у дискусіі, хоча все одно з початку йому треба придбати швабру.

подсевший на форум **
38 лет за рулем, Киев
С нами с 31.10.2014

Re: Вибір бездротових навушників для смартфона. [Re: Boss_k]
      12 мая 2025 в 06:01 Гілками

Boss_k 11.05.2025 22:27 пишет:

Прошу вибачення, за офтоп, але, здається, тема вичерпана, так що, офтоп не має бути проблемою.

Якщо не важко - поділіться прикладами торентів, де можна викачати музику у flac | lossless.

harald67 10.05.2025 06:17 пишет:

а викачану з торентів у лослесс форматах або дсд. І щоб сама музика була не якийсь примітивний електронний Депеш муд, А принаймні Генезіз ще з Гебрієлом, чи Пін Флойд "Зворотній бік місяця" в оригіналі - тобто у квадро форматі (не стерео).

Я качав переважно з rutracker, nnm-club. Там зараз зробили якісь дублюючі сайти з розширеннями типу .to та .ме

продавець овочів **
Киев
С нами с 11.04.2006

12 мая 2025 в 10:11 Гілками

тема проситься в курилку... тим більше що автор вибір вже зробив.

Змінено nickka (10:11 12/05/2025)

подсевший на форум **
38 лет за рулем, Киев
С нами с 31.10.2014

Re: Вибір бездротових навушників для смартфона. [Re: nickka]
      12 мая 2025 в 10:29 Гілками

nickka 12.05.2025 10:11 пишет:

тема проситься в курилку... тим більше що автор вибір вже зробив.

А ще краще - у корзину. Адміни, якщо немає заперечень, то знесіть тему.

Autoua.netФорумІнформатика та побутова електроніка
Додаткова інформація
1 користувачів і 5 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AlMat, Yorc, moderator 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 1350

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія