Gavik 05.05.2025 12:48 пишет: Мені особисто Косс Портапро подобаються . І з блютузом вони є , правда трохи не бюджетні
Спортапро постiйно юзаю, але виключно тому що вони зручнi на велiку. I переважно радiоподкасти слухаю. На блутуз так i не перейшов досi, провода якось надiйнiше та ефективнiше працюють.
Якщо тобі це невідомо і нема що сказати про апаратуру, яку ти прослуховував, то в сфері прослуховування музики ти невіглас і краще тобі брати участь у дискусії з вибору швабри.
хвилиночку! ...просив би, так ніщівно, не знецінювати мою тему про вибір відра & швабри! я, наприклад, вважаю, що маю достатньо великий досвід у сфері прослуховування музики , що не завадило мені започаткувати дискусію про вибір смарт-швабри та придбати таки просунуту швабру (що має ціну+- зпівставну з навушниками, що ти придбав)...швабра ця, виявилась настільки крутою-зручною-функціональною, що наразі я вже не почуваюся невігласом (а ще вчора таким був) у сфері миття підлоги, стін, стелі та інших поверхонь
Прошу вибачення, за офтоп, але, здається, тема вичерпана, так що, офтоп не має бути проблемою.
Якщо не важко - поділіться прикладами торентів, де можна викачати музику у flac | lossless.
harald67 10.05.2025 06:17 пишет: а викачану з торентів у лослесс форматах або дсд. І щоб сама музика була не якийсь примітивний електронний Депеш муд, А принаймні Генезіз ще з Гебрієлом, чи Пін Флойд "Зворотній бік місяця" в оригіналі - тобто у квадро форматі (не стерео).
Якщо тобі це невідомо і нема що сказати про апаратуру, яку ти прослуховував, то в сфері прослуховування музики ти невіглас і краще тобі брати участь у дискусії з вибору швабри.
хвилиночку! ...просив би, так ніщівно, не знецінювати мою тему про вибір відра & швабри! я, наприклад, вважаю, що маю достатньо великий досвід у сфері прослуховування музики , що не завадило мені започаткувати дискусію про вибір смарт-швабри та придбати таки просунуту швабру (що має ціну+- зпівставну з навушниками, що ти придбав)...швабра ця, виявилась настільки крутою-зручною-функціональною, що наразі я вже не почуваюся невігласом (а ще вчора таким був) у сфері миття підлоги, стін, стелі та інших поверхонь
Вибачаюся якщо образив тебе і твою тему. Я мав на увазі що обрати швабру досить просто - придбав, покористувався і сказав чи зручно чи ні, чи задовільняє потреби чи ні, ну і цінник. Обрати аудіотехніку набагато складніше. Тут навіть сформулювати вимоги та озвучити бюджет замало. Тут треба врахувати ще багато нюансів про які я написав. А форумчанин почав відразу звинувачувати мене в неповазі до мого сина, а у підсумку виявилося що у сфері вибору аудіотехніки він абсолютний невіглас і не розуміє, про що пише. От я і запропонував йому відвідати гілку про вибір швабри, бо там його практичних навичок мабуть вистачить для компетентної участі у дискусіі, хоча все одно з початку йому треба придбати швабру.
Boss_k 11.05.2025 22:27 пишет: Прошу вибачення, за офтоп, але, здається, тема вичерпана, так що, офтоп не має бути проблемою.
Якщо не важко - поділіться прикладами торентів, де можна викачати музику у flac | lossless.
harald67 10.05.2025 06:17 пишет: а викачану з торентів у лослесс форматах або дсд. І щоб сама музика була не якийсь примітивний електронний Депеш муд, А принаймні Генезіз ще з Гебрієлом, чи Пін Флойд "Зворотній бік місяця" в оригіналі - тобто у квадро форматі (не стерео).
Я качав переважно з rutracker, nnm-club. Там зараз зробили якісь дублюючі сайти з розширеннями типу .to та .ме