От не можу зрозуміти. Пішла людина на риболовлю, ловить окунів на блешні. Окунів ловити можна, щук ні. Намагається блогеріть, знімає усе. Ловить також і щук, кидає у садок, наприкінці рибалки все сфоткає і недозволене відпустить. А тут рибнадзор . В кого шанси більші?)
В того хто сидить дома.
Вот на кой искать хто хитрожопее? Написано нельзя, значит нельзя.
От не можу зрозуміти. Пішла людина на риболовлю, ловить окунів на блешні. Окунів ловити можна, щук ні. Намагається блогеріть, знімає усе. Ловить також і щук, кидає у садок, наприкінці рибалки все сфоткає і недозволене відпустить. А тут рибнадзор . В кого шанси більші?)
факт зафиксирован пойманных щук? да. Тут без вариантов - он попал.
А спіймав, сфоткав та відпустив? Навіщо у садок?
Ну а шо потерпеть нельзя? Ну вот в чем кайф искать как безнаказано нарушить закон ДЩавай тебя будет тцк ловить, привозить, оформлять и отпускать... Кайфово будет?
Щось також так здалось, але людина сказала, що познімає і відпустить. Та ще й "злочин" свій на три камери знімала. Треба було назву каналу спитати, подивитись відос потім... Я для себе розібратись. Тобто, в садок поклав, і це вже злочин? Колись на Десні підуста спіймав, кинув в садок, кум приїхав, показав йому, відпустили. А я й не в курсі був, що міг попасти...
Спіймана й відпущена риба часто гине не тільки від фізичних пошкоджень, але, згодом, й від пережитого стресу. Велика вірогідність, що риба, яка побувала в садку, не виживе.
Так я і не ловлю
Щось також так здалось, але людина сказала, що познімає і відпустить. Та ще й "злочин" свій на три камери знімала. Треба було назву каналу спитати, подивитись відос потім... Я для себе розібратись. Тобто, в садок поклав, і це вже злочин? Колись на Десні підуста спіймав, кинув в садок, кум приїхав, показав йому, відпустили. А я й не в курсі був, що міг попасти...
Якщо риба в садку, сумці, аєраторі тощо - порушення норм. А подуст, до речі, зараз у Червоній Книзі (якщо я не плутаю), там за нього зараз від 510 грн до 850 грн з конфіскацією незаконно добутого. Подуст звичайний
От не можу зрозуміти. Пішла людина на риболовлю, ловить окунів на блешні. Окунів ловити можна, щук ні.
на вихідних був проїздом повз КВХ - човнів вАлом мало того, що заборона під час військового стану, так ще і нерест зараз... але, мабуть важливіще, перевіряти садки у рибалок на березі.
Я для себе розібратись. Тобто, в садок поклав, і це вже злочин?
злочин, якщо загинула, якщо після садка попливе - то не рахується, це по перелову правило, під час нересту або червонокніжну - не знаю