хоспаді стіко тексту коли обліз номер, замовив по першому посиланні в гуглі, привезли прям до офісу, глянули в техпаспорт, чи мої, та й усе. Старі облізлі каталися в багажнику, потім виклав, десь і зараз в кладовці валяються. З новими продав машину, ніхто не дивиться шо там за пластини, їх або тобі перевісять на нову, або знищать. Коротше, щось ви все ускладнюєте, давно з номерами перестали носитися як дурень з писаною торбою. Табличка і табличка, аби з документами співпадала.
Sashok_Accent 07.05.2025 09:16 пишет: хоспаді стіко тексту коли обліз номер, замовив по першому посиланні в гуглі, привезли прям до офісу, глянули в техпаспорт, чи мої, та й усе. Старі облізлі каталися в багажнику, потім виклав, десь і зараз в кладовці валяються. З новими продав машину, ніхто не дивиться шо там за пластини, їх або тобі перевісять на нову, або знищать. Коротше, щось ви все ускладнюєте, давно з номерами перестали носитися як дурень з писаною торбою. Табличка і табличка, аби з документами співпадала.
Sashok_Accent 07.05.2025 09:16 пишет: хоспаді стіко тексту коли обліз номер, замовив по першому посиланні в гуглі, привезли прям до офісу, глянули в техпаспорт, чи мої, та й усе. Старі облізлі каталися в багажнику, потім виклав, десь і зараз в кладовці валяються. З новими продав машину, ніхто не дивиться шо там за пластини, їх або тобі перевісять на нову, або знищать. Коротше, щось ви все ускладнюєте, давно з номерами перестали носитися як дурень з писаною торбою. Табличка і табличка, аби з документами співпадала.
Це ж автоуа. Тут деякі персонажі(це не про топікстартера, а в цілому) по ти не можуть сходити щоб не створити тему на автоуа і не обговорювати її декілька тижнів. І ще є контингент який майже завжди в усіх таких топіках щось пише, таке враження що в житті нема зовсім ніяких інших занять окрім писати на фтуї ні про що.