Вітаю. Оскільки в мене посвідчення водія без терміну дії, а це може призвести до певних складнощів закордоном (минулого року бачив як румуну воно не сподобалося в одного нашого співвітчизника, він попросив в мене, а в мене таке саме і він такий "хто вам видав цю х#%ню?"), хочу зробити міжнародне посвідчення. Але є незрозумілий момент на сайті МВС Пише наступне: Для виїзду за кордон національне посвідчення водія обов’язково має містити наступну інформацію: 6. Дата закінчення дії посвідчення Просто отриманням міжнародного посвідчення не можна обійтися? Треба і національне змінювати?
Desmond132 06.05.2025 10:47 пишет: Вітаю. Оскільки в мене посвідчення водія без терміну дії, а це може призвести до певних складнощів закордоном (минулого року бачив як румуну воно не сподобалося в одного нашого співвітчизника, він попросив в мене, а в мене таке саме і він такий "хто вам видав цю х#%ню?"), хочу зробити міжнародне посвідчення. Але є незрозумілий момент на сайті МВС Пише наступне: Для виїзду за кордон національне посвідчення водія обов’язково має містити наступну інформацію: 6. Дата закінчення дії посвідчення Просто отриманням міжнародного посвідчення не можна обійтися? Треба і національне змінювати?
Змінити національне в ТСЦ - пів години справи. Ніяке міжнародне тоді не потрібне, якщо не їхати в якісь екзотичні країни.
у меня ламинат без срока. В СЦ написал заяву под диктовку, что менять отказываюсь, все риски понимаю, принимаю, прошу понять и простить и т.д. => выдали Міжнародне без смены ВУ.
Та воно тому і суть, що не хотів змінювати, на посвідчення з терміном 30 років, надіюсь трохи подовше прожити , але не факт що тоді зможу здати заново)). Але напевне заміню тай усе.
stan72 06.05.2025 11:38 пишет: у меня ламинат без срока. В СЦ написал заяву под диктовку, что менять отказываюсь, все риски понимаю, принимаю, прошу понять и простить и т.д. => выдали Міжнародне без смены ВУ.
собі пару років тому поміняв. ще до кінця строку планую замінити, щоб ще +30 було. подивлюсь як вийде. але дивлюсь як деякі люди похилого віку водять, то заставляв би проходити хочаб медтест якийсь на адекватність.
Desmond132 06.05.2025 11:39 пишет: Та воно тому і суть, що не хотів змінювати, на посвідчення з терміном 30 років, надіюсь трохи подовше прожити , але не факт що тоді зможу здати заново)). Але напевне заміню тай усе.
оптимист))) вангую, что сроки сократят до 10 лет, а то и 5ти и таки всех нагнут поменять