|
|
|
|
|
можливо, навіть лише кейс, а краще кейс з правим навушником. звісно у робочому (відповідно до віку).
|
|
|
|
|
|
|
можливо, навіть лише кейс, а краще кейс з правим навушником. звісно у робочому (відповідно до віку).
є перші про. повний комплект - але праве вухо шумить, це ніби болячка.
|
|
|
|
є перші про - також шумлять ))) при розмові у співбесідника, в мене все ок
|
|
|
|
є перші про. повний комплект - але праве вухо шумить, це ніби болячка.
дякую. ні, бажано 1 не про, звичайні.
|
|
|
|
в мене є кейс з правим навушником, дуже ок по стану, але я не знаю чи це 1 чи 2, бо візуально їх не розрізниш, а сам я забув, що це за версія.
|
|
|
|
|
|
|
а їх взагалі можна якось парувати від різних комплектів?
|
|
|
|
так
тому, якщо у когось є правий від першої прошки - заберу.
|
|
|
|
так. якщо навушник загубив, то можна купити один окремо, а потім їх зпарувати.
|
|
|
|
в мене є кейс з правим навушником, дуже ок по стану, але я не знаю чи це 1 чи 2, бо візуально їх не розрізниш, а сам я забув, що це за версія.
так там же ніби-то за маркуванням внутрі кришки кейса можна визначити версію. у тих ямках, що накривають навушники.
|
|
|
|
|
|
|
так там же ніби-то за маркуванням внутрі кришки кейса можна визначити версію. у тих ямках, що накривають навушники.
якщо з'ясуєш, що перші, то склади плз ціну!  хоча хтозна, може до кейса та правого 2 зпарується лівий 1 не знаю, я в них не експерт!
|
|
|
|
7 користувачів і 35 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.
Модератор: Panasonic, LordAmid, LOMOND, moderator, BorisB
Роздрукувати всю тему
|
Права
Ви не можете створювати нові теми
Ви не можете відповідати на повідомлення
HTML дозволений
UBBCode дозволений
|
Рейтинг:
Переглядів теми: 749
|