Шукаю собі велосипед для катання з дітьми. 27-29 колеса, дискові тормоза, рама для зросту 180 см, не убитий, не фарбований, не крадений, можна звісно б/у ...з адекватною ціною Прайс: до 300 уе, чим дешевше, тим краще. Пару сотень км за сезон, думаю це буде програма максимум для нього. В особисті.
Маю якийсь Giant, на 29 колесах, хз що за модель, купив новим цей велосипед десь 2-3 роки назад, не їжджу на велосипеді нікуди, ну може 300 км він і проїхав у мене це максимум, якось люблю їздити або на машині або ходити пішком. Тормоза в ньому точно дискові, все інше не сказав би що там якась преміальна начинка, звичайний велосипед. Мабуть продав би бо щось в гаражі заважає переставляти туди-сюди, тиждень назад вирішив зїздити вечером мусор вивезти в пакеті на велосипеді, їхав з фонариком, в повороті не побачив пісок, різко повернув і впав, обдер лікоть, образився на велосипед, хочу продати
У мене в гаражі є велосипед дружини. Kellys Viper. Йому років 17-18, з яких він років 14 точно не їздив. Пробігу там мінімум. Купувався на зріст 170 (але людина зростом 182 їздила без проблем ) і гальма не дискові. Колеса 26. . Зате ще руль за висотою можна регулювати. Якщо цікаво то можна потестити (Київ, біля Бульвару Міхновського і ліцею Богуна).
harald67 12.05.2025 06:53 пишет: У мене в гаражі є велосипед дружини. Kellys Viper. Йому років 17-18, з яких він років 14 точно не їздив. Пробігу там мінімум. Купувався на зріст 170 (але людина зростом 182 їздила без проблем ) і гальма не дискові. Колеса 26. . Зате ще руль за висотою можна регулювати. Якщо цікаво то можна потестити (Київ, біля Бульвару Міхновського і ліцею Богуна).
Є пропозиція, але новий і за 400$ )) По розміру як раз підходить. По якості такий, що років на 15 вистачить. Іспанський BH Oxford TE700 можете в гугл назву вбити і оголошення з ОЛХ, то буде моє.
Є Author Impulse. Стоїть в гаражі вже котрій рік. На 21' рамі. Сідло з амортізатором, більш зручній руль (стандартний є в комплекті), документи... Проїхав теж км 300, ще стоїть продажна гума. Тормоза звичайні.
Yuriy T4 15.05.2025 13:29 пишет: Є Author Impulse. Стоїть в гаражі вже котрій рік. На 21' рамі. Сідло з амортізатором, більш зручній руль (стандартний є в комплекті), документи... Проїхав теж км 300, ще стоїть продажна гума. Тормоза звичайні.