Є робота диспетчера, є робота в страхуванні онлайн, он монобанк пропонував якісь зайнятості. Можна резюме розмістити на тих же ворк і робота, написати вмію таке, хочу таке. Я у одного свого знайомого питав, якщо раніше нормальних пропозицій на розміщене резюме було 3-4 на рік, то зараз 20 на місяць.
Поддержу, хотя сам подработку не могу найти)))
Подниму тему, вдруг что-то новое узнаю)
как с английским?
как с английским?
У вас якась конкретна пропозиція чи мається на увазі знання англійського дуже допомогло б? Ну якщо була б b2+ англійська, то це було б вказано в першому пості. Бо мені якось рекрутерка писала на дата аналітика (SQL, power bi, Python здається) короче стандартний набір інструментів, вся команда сидить в Ірландії, відповідно комунікація на англійській. І зарплата: барабанний дріб - 1500$
І зарплата: барабанний дріб - 1500$
это много или мало?
это много или мало?
якщо сидиш в ірландії - мало. якщо в херсоні - багато
Як кажуть - зараз в Україні дефіцит вискококваліфікованих низькооплачуваних фахівців.
есть онлайн работа, но если для вас 1500уе это не оч то она вам не подойдет
есть онлайн работа, но если для вас 1500уе это не оч то она вам не подойдет
Доброго дня, написав в ПП.
это много или мало?
Як для не джуніора з вільною англійською вважаю це мало. Не непристойно мало, а просто мало для такого набору скілів. Все таки одне діло читати документацію, а інше терти з колегами по роботі та стейкхолдерами на щоденній основі.
вискококваліфікованих низькооплачуваних
Поясни як ці два слова стоять поряд
мрія роботодавця
мрія роботодавця
Чого тільки мрія? Підказати дуже великого роботодавця який платить копійки порівнянно з тою ж роботою на іншого? Причому можливість звільнитись дуже примарна.
...
мрія роботодавця
Чого тільки мрія? Підказати дуже великого роботодавця який платить копійки порівнянно з тою ж роботою на іншого? Причому можливість звільнитись дуже примарна.
Підкажи? Невже ЗСУ?
...
мрія роботодавця
Підкажи? Невже ЗСУ?
ще НГУ ну і в чому тут я не правий? Бо з інших хоч звільнитись можна, як наприклад у нас укрпошти відділення позачинялись, бо на зп смілянському гроші є, а на зп поштальона нема... СєрЛєщ теж не бідує, а слюсар на укрзалізниці ставка 15000... тому і людей нема, хіба що через бронь якось хтось працює... МНС та НПУ в ту ж касу.
как с английским?
У вас якась конкретна пропозиція чи мається на увазі знання англійського дуже допомогло б? Ну якщо була б b2+ англійська, то це було б вказано в першому пості. Бо мені якось рекрутерка писала на дата аналітика (SQL, power bi, Python здається) короче стандартний набір інструментів, вся команда сидить в Ірландії, відповідно комунікація на англійській. І зарплата: барабанний дріб - 1500$
це на повний робочий день з до? Чи можливий неповний робочий день? Не для себе, для сина, який в Празі, англ. вільна, 2.5 курси програмної інженерії в КНУ
как с английским?
це на повний робочий день з до? Чи можливий неповний робочий день? Не для себе, для сина, який в Празі, англ. вільна, 2.5 курси програмної інженерії в КНУ
Так это ж его наверно сватала украинская айти контора с оплатой через ФОП или где еще платят\озвучивают в $, точно ж не в Ирландии А так, да, правильные вопросы "сколько за эту сумму предполагается работать часов\дней\месяцев\годов"
бо на зп смілянському гроші є, а на зп поштальона нема...
А скільки повинна заробляти людина фактично без кваліфікації? На Новій Пошті оператор отримує десь так само, на пару тисяч більше.
Ну да, средняя зп 20тгрн +смелянского лям= 510 тгрн, смешно В штатах кассир в супермаркете может получать почти как директор
бо на зп смілянському гроші є, а на зп поштальона нема...
А скільки повинна заробляти людина фактично без кваліфікації? На Новій Пошті оператор отримує десь так само, на пару тисяч більше.