Їх пара варіантів: недорогі, до 200 грн/шт (наприклад - українські Drop) - гарно працюють не так довго, як хотілося б, і потім, з часом - втрачають трохи якість потоку води (якість аерації). Дорогі (від 400 грн/шт), з німецькими назвами брендів - працюють довше, бо не так швидко збирають на собі накип та бруд. Бувають з функцією автоочищення - такі можуть вмикатися "ривком", з певним невеликим стуком в трубах. В нас, наприклад, зараз - здається, Neoperl - мені подобається, поки що. Вже рік чи два - все ок з ними. При виборі - важливо звертати увагу на номінальну пропускну здатність, бо по опису - вони всі "економні", від 0 до 12 л/хв. Але, насправді, економні - це 4-6 л/хв. (12 л/хв - це пропускна здатність звичайних аераторів, що ставляться на усіх змішувачах з заводу).
Чому, наприклад, мене розсмішив аератор у ванній: аератор створює додатковий опір потоку води. Тобто ванна набиратиметься повільніше. А от яку користь даст встановлення цього девайсу на змішувач ванної?
От яка ванна , бойлер та душ Офіційна гаряча вода просто тепла
Чому, наприклад, мене розсмішив аератор у ванній: аератор створює додатковий опір потоку води. Тобто ванна набиратиметься повільніше. А от яку користь даст встановлення цього девайсу на змішувач ванної?
От яка ванна , бойлер та душ Офіційна гаряча вода просто тепла
Дякую
Не можу зрозуміти, тож на змішувачі є аератор. Чи то якісь спец. змішувачі безаераторні?
А от яку користь даст встановлення цього девайсу на змішувач ванної? Те саме з умивальником - якщо хочеш щоб потужність потоку води була менша, то просто на менший напор відкриваєш кран. Чим тут буде корисний аератор?
це певно питання винахідникам мийок високого тиску - нахіба підіймати тиск до 200бар щоб витрачати менше води, можна просто прикрутити кран і буде менше витрата води. аератори створюють комфортний струмінь за меншої кількості води.
А от яку користь даст встановлення цього девайсу на змішувач ванної? Те саме з умивальником - якщо хочеш щоб потужність потоку води була менша, то просто на менший напор відкриваєш кран. Чим тут буде корисний аератор?
це певно питання винахідникам мийок високого тиску - нахіба підіймати тиск до 200бар щоб витрачати менше води, можна просто прикрутити кран і буде менше витрата води. аератори створюють комфортний струмінь за меншої кількості води.
Взагалі то основний ефекти від миття високим тиском полягає у можливості без ганчірки змити присохлий бруд струменем води. Про економію то вже потім вигадали. А от який бруд і з чого має змивати струмінь води з аератора в квартирі, ще й в квартирі де є ПММ, виходячи із назви цієї гілки?
А от який бруд і з чого має змивати струмінь води з аератора в квартирі, ще й в квартирі де є ПММ, виходячи із назви цієї гілки?
а там струмінь і не потрібен - треба інтенсивно зволожити поверхню щоб бруд почав рухатись - аератор норм справляється.
А от який бруд і з чого має змивати струмінь води з аератора в квартирі, ще й в квартирі де є ПММ, виходячи із назви цієї гілки?
а там струмінь і не потрібен - треба інтенсивно зволожити поверхню щоб бруд почав рухатись - аератор норм справляється.
Навіщо? ПММ сама з усім впорається.
Мене на цю ідею серіали надихнули . Там майже завжди на кухні кран з якого шланг з аєратором на кнопці , який ще й витаскується . Ще , бачив цікавий девайс з аєратором та ємкістю для миючого Головний + , це комфортна широка струя води + три режима вибираю яка потрібна . Мені подобається , навіть руки можна не мочити
Навіщо? ПММ сама з усім впорається
А , нащо тоді взагалі кран з мийкою на кухні якщо є пмм ?
Додам, що класна функція - автоматичне відкривання після закінчення миття. на функцію сушки - можна покласти. вона прям як на мене (економну людину) - зайва )) як варіант е багато телеграм вайбер каналів де продають б.у. з Європи або сіру, по ціні яка дуже відрізняється від умовного комфі.
Навіщо? ПММ сама з усім впорається.
ну поки дружина не бачила я в пмм багато чого цікавого мив, але так щоб овочі помити - до такого ще не дійшов (буває корнеплоди трохи від земельки відмити треба).
Мене на цю ідею серіали надихнули . Там майже завжди на кухні кран з якого шланг з аєратором на кнопці , який ще й витаскується . Ще , бачив цікавий девайс з аєратором та ємкістю для миючого Головний + , це комфортна широка струя води + три режима вибираю яка потрібна . Мені подобається , навіть руки можна не мочити
Навіщо? ПММ сама з усім впорається
А , нащо тоді взагалі кран з мийкою на кухні якщо є пмм ?
Чашку помити після кави, або яблука/полуницю, ...
Чашку помити після кави, або яблука/полуницю, ...
Еще алюминий/силумин. Деревянные лопатки. Во время готовки руки помыть.
Додам, що класна функція - автоматичне відкривання після закінчення миття.
Який сенс? В моїй пмм посуд сухий одразу після закінчення програми. Гарячий і сухий, аж скрипить на дотик
Який сенс? В моїй пмм посуд сухий одразу після закінчення програми. Гарячий і сухий, аж скрипить на дотик
теж не дуже розумію навіщо ту дверцю відкривати. Щоб круто було напевно) А ще, якщо не захистити знизу стільницю від вологи, власне над тою дверцею - то можна отримати розбухлу стільницю)
Додам, що класна функція - автоматичне відкривання після закінчення миття.
а через дві-три години він вже трошки вологий і не такий скрипучий Насправді, це важко пояснити, але мені теж подобається ця функція. На столєшку знизу наклеєна якась стрічка для захисту, яка було в комплекті з посудомийкою, але не так там багато й пари виходить. За 7 років нічого не сталося з нею та й воно ж двері відкриває не під час кип'ятіння води, аьвже після фіналу сушіння. Стільки ж пари виходить, коли ви відразу після закінчення відкриваєте її, щоб дістати посуд.
нема у нас автоматичного відкриття. посудомийку ставимо з вечора без таймеру. з ранку відкриваемо. сухий посуд.
все не читал.))) выбирал бы из ремонтопригодности. недавно менял на своей 45см электролюксе циркуляционный насос. тот, что по сервис-номеру стоит 10.5кгрн. купил за 3кгрн, он имеет лишние провода, но подошел. если бы не нашел замены, то искал бы новую пмм как-то так