autoua
Autoua.netФорумКузовщина

Пофарбувати бак мотоцикла ІЖ

Достоевский *
Рим
С нами с 15.04.2008

Пофарбувати бак мотоцикла ІЖ
      20 мая 2025 в 17:54 Гілками

Зорієнтуйте, будь ласка, скільки буде коштувати ця робота і скільки треба фарби?
Бак буде вже грунтований і оброблений всередині. Цікавить дуже якісна робота. Фарба і шось там до неї є
Дякую!

Змінено peredviznik (17:55 20/05/2025)

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
приверженец **
С нами с 15.07.2014

Re: Пофарбувати бак мотоцикла ІЖ [Re: peredviznik]
      20 мая 2025 в 20:56 Гілками

200 якщо пощастить хто захоче це робити, я вже це проходив не хочу і за 300

приверженец **
С нами с 15.07.2014

20 мая 2025 в 20:59 Гілками

і дуже якісно в вашому випадку вже проїхали....хто там і чим грунтовав? невідома яка там була підготовка, зараз базу маляр навалить, а вона грунт підірве..ну таке....

Достоевский *
Рим
С нами с 15.04.2008

Re: Пофарбувати бак мотоцикла ІЖ [Re: Абсолют248]
      20 мая 2025 в 21:11 Гілками

Абсолют248 20.05.2025 20:56 пишет:

200 якщо пощастить хто захоче це робити, я вже це проходив не хочу і за 300

та немає питань. не хочеш, не треба, ніхто тебе вмовляти не буде

приверженец **
С нами с 15.07.2014

20 мая 2025 в 21:40 Гілками

Взагалі то я свої послуги не пропонував:) але вдячний що не будете вмовляти

YSK
V.I.P **
46 лет (27 лет за рулем), Киев
С нами с 14.05.2007

21 мая 2025 в 14:00 Гілками

Виготовляти, грнутвати і далі фарбувати повинен один майстер, інакше, скоріш за все, ідеалу навряд чи буде. Та і навряд чи хтось погодиться робити ідеал по чиїйсь грунтовці. Якщо Київ, можу дати контакт толкового маляра, поспілкукєшся сам.

Достоевский *
Рим
С нами с 15.04.2008

Re: Пофарбувати бак мотоцикла ІЖ [Re: YSK]
      21 мая 2025 в 18:38 Гілками

якщо чесно, то ваші відповіді відбивають будь-яке бажання зв'язуватись з українськими "майстрами". мабуть пофарбую в італії, як я зрозумів, гроші ті самі, але мозок виносити не будуть

приверженец **
С нами с 15.07.2014

21 мая 2025 в 20:48 Гілками

Так а що ви хотіли що зараз всі налетять на ваш бак? які ви дали данні? буде погрунтований, якась там фарба є.... ви ж не уточнили чи база чи акрил чи алкід чи білий перламутр, чи канді, ну варіантів ще багато, ви хочете ідеально пофарбувати але віддаєте деталь погрунтованою, чим ? грунтом зі строй магазу?

Ви хочете ідеально і в те й же момент у вас деталь виготовлена невідомо як, хто її виготовляв і грунтував той хай і фарбує, в ІДЕАЛ"!

Достоевский *
Рим
С нами с 15.04.2008

21 мая 2025 в 20:56 Гілками

Абсолют248 21.05.2025 20:48 пишет:

Так а що ви хотіли що зараз всі налетять на ваш бак? які ви дали данні? буде погрунтований, якась там фарба є.... ви ж не уточнили чи база чи акрил чи алкід чи білий перламутр, чи канді, ну варіантів ще багато, ви хочете ідеально пофарбувати але віддаєте деталь погрунтованою, чим ? грунтом зі строй магазу?

Ви хочете ідеально і в те й же момент у вас деталь виготовлена невідомо як, хто її виготовляв і грунтував той хай і фарбує, в ІДЕАЛ"!

бачиш, у чому справа... ти починаєш з того, що це складно, ніхто цим займатись не буде і т.н.
це суто українське бачення роботи. кепське відношення до клієта, виправдання власної неспроможності і криворукості. нічого страшного, пофарбую в італії. зроблять так, як треба, на колінах стояти не буду

приверженец **
С нами с 15.07.2014

21 мая 2025 в 21:01 Гілками

Розумієте, пофарбувати бак складніше ніж крило, ніж дверцята, навіть ніж капот, там зовсім інша історія, я це робив я знаю, ви хочете ідеал, в нас в Україні вистачає сервісів по фарбуванню бензобаків, я гадаю вони з радістью вам допоможуть

Достоевский *
Рим
С нами с 15.04.2008

21 мая 2025 в 21:05 Гілками

Абсолют248 21.05.2025 21:01 пишет:

Розумієте, пофарбувати бак складніше ніж крило, ніж дверцята, навіть ніж капот, там зовсім інша історія, я це робив я знаю, ви хочете ідеал, в нас в Україні вистачає сервісів по фарбуванню бензобаків, я гадаю вони з радістью вам допоможуть

дякую, але в мене відпало будь-яке бажання це робити в Україні. роки минають, але люди не міняються. пофарбую тут

приверженец **
С нами с 15.07.2014

21 мая 2025 в 21:16 Гілками

Навзаєм, гарного вам фарбування

YSK
V.I.P **
С нами с 14.05.2007

21 мая 2025 в 22:37 Гілками

peredviznik 21.05.2025 18:38 пишет:

якщо чесно, то ваші відповіді відбивають будь-яке бажання зв'язуватись з українськими "майстрами". мабуть пофарбую в італії, як я зрозумів, гроші ті самі, але мозок виносити не будуть

Почитав те що ти написав... Не дам я тобі контакти маляра, навіть якщо попросиш, фарбуй ідеально в Італії.

Змінено YSK (22:37 21/05/2025)

Достоевский *
Рим
С нами с 15.04.2008

Re: Пофарбувати бак мотоцикла ІЖ [Re: YSK]
      22 мая 2025 в 08:26 Гілками

YSK 21.05.2025 22:37 пишет:

Почитав те що ти написав... Не дам я тобі контакти маляра, навіть якщо попросиш, фарбуй ідеально в Італії.

я у розпачі, навіть не знаю, як буду жити далі

Достоевский **
43 года (22 года за рулем), Киев
С нами с 07.01.2008

26 мая 2025 в 08:49 Гілками

peredviznik 22.05.2025 08:26 пишет:

YSK 21.05.2025 22:37 пишет:

я у розпачі, навіть не знаю, як буду жити далі

ти з мудрим нарідом не сперечайся!
сказали, контакти не дадуть, повмовляй - будь чоловіком!

опытный писатель **
37 лет (17 лет за рулем), Рівне
С нами с 23.05.2018

26 мая 2025 в 10:02 Гілками

отак читаю про "майстрів" які себе такими вважають і деруть втридорога просто за своє існування. і згадав як в Штатах вуйко пішов у гараж, зачепив компресор, і з 2ї спроби собі пофарбував бак на стареньку хонду. без зайвих істерик тощо

Думаю, ТС знайде чи тут чи в Італії того хто просто зробить роботу, а не почне виховувати - а саме таким займаються часто оті так звані майстри. бо ти до них з задачею, а вони про свою філософію світу починають втирати, про те як те чи інше погано, і взагалі можуть прийти до висновку що твою задачу нікому не варто виконувати...

YSK
V.I.P **
С нами с 14.05.2007

Re: Пофарбувати бак мотоцикла ІЖ [Re: Sergio225]
      26 мая 2025 в 12:28 Гілками

Sergio225 26.05.2025 10:02 пишет:

отак читаю про "майстрів" які себе такими вважають і деруть втридорога просто за своє існування. і згадав як в Штатах вуйко пішов у гараж, зачепив компресор, і з 2ї спроби собі пофарбував бак на стареньку хонду. без зайвих істерик тощо

Думаю, ТС знайде чи тут чи в Італії того хто просто зробить роботу, а не почне виховувати - а саме таким займаються часто оті так звані майстри. бо ти до них з задачею, а вони про свою філософію світу починають втирати, про те як те чи інше погано, і взагалі можуть прийти до висновку що твою задачу нікому не варто виконувати...

Ні разу не маляр, але є мінімальне розуміння як воно повинно бути нормально. У випадку ТС, задача містить складові, які взаємовиключають одна одну. Тобто, є задача пофарбувати якісно, але в той же час бак вже погрунтовано. Покажи мені того маляра якій візьметься за таку роботу з гарантією якості. От тому й відбулась дискусія, в ході якої ТС, судячи з усього зрозумів, що в Україні ніхто не візьметься фарбувати за умовних 200 грн і варість робіт, скоріш за все, аналогічна вартості в Італії. А те що десь, хтось, щось там пофарбував, то розмова ні про що, бо головна умова від ТС - "Цікавить дуже якісна робота."

Зи В мене ще виникло питання. Раз ТС має вже підготовлену і погрунтовану деталь, а також комплект фарби для подальшого фарбування, то чому весь процес не закінчив той майстер якій почав роботу?

Змінено YSK (12:31 26/05/2025)

V.I.P ***
41 год (25 лет за рулем),
С нами с 17.02.2009

Re: Пофарбувати бак мотоцикла ІЖ [Re: Sergio225]
      27 мая 2025 в 14:50 Гілками

Первый ответ от маляра сориентировал по ожидаемой цене, второй ответ - предложил дать контакты мастера, на что ТС начал откровенно хамить, потому ожидаемо был послан красить у себя в Италии, все честно, как мне кажется
Дальше ТС пошел в разнос, наверное, чтобы мы все тут в Украине рыдали от того, что экономика теперь навсегда подорвана, т.к. он не покрасит здесь свой бак, еще и обосрал всех своим "суто українським баченням™"
Может он, конечно, ожидал, что его тут голодающие люди воюющей страны оближут с ног до головы с его очень вкусным предложением, я не знаю, но, учитывая, количество битков маляры без работы не сидят у нас и толкового еще пойди найди свободного.

Ну и как бы да, адекватный мастер будет делать с нуля сам, а не по неизвестному грунту, положенному по неизвестной технологии неизвестным мастером, т.к. когда краску подорвет такой клиент ему весь мозг выест, что это он плохой маляр. Тем более, если деталь уже какое-то длительное время находится только в грунте (не транспортировочном), то насколько я знаю, по такому уже нельзя класть краску.

Змінено GreenMile (14:52 27/05/2025)

Autoua.netФорумКузовщина
Додаткова інформація
0 користувачів і 1 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AVB, moderator 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 694

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія