Зорієнтуйте, будь ласка, скільки буде коштувати ця робота і скільки треба фарби? Бак буде вже грунтований і оброблений всередині. Цікавить дуже якісна робота. Фарба і шось там до неї є Дякую!
і дуже якісно в вашому випадку вже проїхали....хто там і чим грунтовав? невідома яка там була підготовка, зараз базу маляр навалить, а вона грунт підірве..ну таке....
Виготовляти, грнутвати і далі фарбувати повинен один майстер, інакше, скоріш за все, ідеалу навряд чи буде. Та і навряд чи хтось погодиться робити ідеал по чиїйсь грунтовці. Якщо Київ, можу дати контакт толкового маляра, поспілкукєшся сам.
якщо чесно, то ваші відповіді відбивають будь-яке бажання зв'язуватись з українськими "майстрами". мабуть пофарбую в італії, як я зрозумів, гроші ті самі, але мозок виносити не будуть
Так а що ви хотіли що зараз всі налетять на ваш бак? які ви дали данні? буде погрунтований, якась там фарба є.... ви ж не уточнили чи база чи акрил чи алкід чи білий перламутр, чи канді, ну варіантів ще багато, ви хочете ідеально пофарбувати але віддаєте деталь погрунтованою, чим ? грунтом зі строй магазу?
Ви хочете ідеально і в те й же момент у вас деталь виготовлена невідомо як, хто її виготовляв і грунтував той хай і фарбує, в ІДЕАЛ"!
Абсолют248 21.05.2025 20:48 пишет: Так а що ви хотіли що зараз всі налетять на ваш бак? які ви дали данні? буде погрунтований, якась там фарба є.... ви ж не уточнили чи база чи акрил чи алкід чи білий перламутр, чи канді, ну варіантів ще багато, ви хочете ідеально пофарбувати але віддаєте деталь погрунтованою, чим ? грунтом зі строй магазу?
Ви хочете ідеально і в те й же момент у вас деталь виготовлена невідомо як, хто її виготовляв і грунтував той хай і фарбує, в ІДЕАЛ"!
бачиш, у чому справа... ти починаєш з того, що це складно, ніхто цим займатись не буде і т.н. це суто українське бачення роботи. кепське відношення до клієта, виправдання власної неспроможності і криворукості. нічого страшного, пофарбую в італії. зроблять так, як треба, на колінах стояти не буду
Розумієте, пофарбувати бак складніше ніж крило, ніж дверцята, навіть ніж капот, там зовсім інша історія, я це робив я знаю, ви хочете ідеал, в нас в Україні вистачає сервісів по фарбуванню бензобаків, я гадаю вони з радістью вам допоможуть
Абсолют248 21.05.2025 21:01 пишет: Розумієте, пофарбувати бак складніше ніж крило, ніж дверцята, навіть ніж капот, там зовсім інша історія, я це робив я знаю, ви хочете ідеал, в нас в Україні вистачає сервісів по фарбуванню бензобаків, я гадаю вони з радістью вам допоможуть
дякую, але в мене відпало будь-яке бажання це робити в Україні. роки минають, але люди не міняються. пофарбую тут
peredviznik 21.05.2025 18:38 пишет: якщо чесно, то ваші відповіді відбивають будь-яке бажання зв'язуватись з українськими "майстрами". мабуть пофарбую в італії, як я зрозумів, гроші ті самі, але мозок виносити не будуть
Почитав те що ти написав... Не дам я тобі контакти маляра, навіть якщо попросиш, фарбуй ідеально в Італії.
peredviznik 21.05.2025 18:38 пишет: якщо чесно, то ваші відповіді відбивають будь-яке бажання зв'язуватись з українськими "майстрами". мабуть пофарбую в італії, як я зрозумів, гроші ті самі, але мозок виносити не будуть
Почитав те що ти написав... Не дам я тобі контакти маляра, навіть якщо попросиш, фарбуй ідеально в Італії.
я у розпачі, навіть не знаю, як буду жити далі
ти з мудрим нарідом не сперечайся! сказали, контакти не дадуть, повмовляй - будь чоловіком!
отак читаю про "майстрів" які себе такими вважають і деруть втридорога просто за своє існування. і згадав як в Штатах вуйко пішов у гараж, зачепив компресор, і з 2ї спроби собі пофарбував бак на стареньку хонду. без зайвих істерик тощо
Думаю, ТС знайде чи тут чи в Італії того хто просто зробить роботу, а не почне виховувати - а саме таким займаються часто оті так звані майстри. бо ти до них з задачею, а вони про свою філософію світу починають втирати, про те як те чи інше погано, і взагалі можуть прийти до висновку що твою задачу нікому не варто виконувати...
Sergio225 26.05.2025 10:02 пишет: отак читаю про "майстрів" які себе такими вважають і деруть втридорога просто за своє існування. і згадав як в Штатах вуйко пішов у гараж, зачепив компресор, і з 2ї спроби собі пофарбував бак на стареньку хонду. без зайвих істерик тощо
Думаю, ТС знайде чи тут чи в Італії того хто просто зробить роботу, а не почне виховувати - а саме таким займаються часто оті так звані майстри. бо ти до них з задачею, а вони про свою філософію світу починають втирати, про те як те чи інше погано, і взагалі можуть прийти до висновку що твою задачу нікому не варто виконувати...
Ні разу не маляр, але є мінімальне розуміння як воно повинно бути нормально. У випадку ТС, задача містить складові, які взаємовиключають одна одну. Тобто, є задача пофарбувати якісно, але в той же час бак вже погрунтовано. Покажи мені того маляра якій візьметься за таку роботу з гарантією якості. От тому й відбулась дискусія, в ході якої ТС, судячи з усього зрозумів, що в Україні ніхто не візьметься фарбувати за умовних 200 грн і варість робіт, скоріш за все, аналогічна вартості в Італії. А те що десь, хтось, щось там пофарбував, то розмова ні про що, бо головна умова від ТС - "Цікавить дуже якісна робота."
Зи В мене ще виникло питання. Раз ТС має вже підготовлену і погрунтовану деталь, а також комплект фарби для подальшого фарбування, то чому весь процес не закінчив той майстер якій почав роботу?
Первый ответ от маляра сориентировал по ожидаемой цене, второй ответ - предложил дать контакты мастера, на что ТС начал откровенно хамить, потому ожидаемо был послан красить у себя в Италии, все честно, как мне кажется Дальше ТС пошел в разнос, наверное, чтобы мы все тут в Украине рыдали от того, что экономика теперь навсегда подорвана, т.к. он не покрасит здесь свой бак, еще и обосрал всех своим "суто українським баченням™" Может он, конечно, ожидал, что его тут голодающие люди воюющей страны оближут с ног до головы с его очень вкусным предложением, я не знаю, но, учитывая, количество битков маляры без работы не сидят у нас и толкового еще пойди найди свободного.
Ну и как бы да, адекватный мастер будет делать с нуля сам, а не по неизвестному грунту, положенному по неизвестной технологии неизвестным мастером, т.к. когда краску подорвет такой клиент ему весь мозг выест, что это он плохой маляр. Тем более, если деталь уже какое-то длительное время находится только в грунте (не транспортировочном), то насколько я знаю, по такому уже нельзя класть краску.