так... смотреть в сторону всесезонки, типа: Dunlop All Season 2; Fulda MultiControl SUV; Goodride All Season Elite Z-401; Kleber Quadraxer SUV; Hankook Kinergy 4S2 X H750A; Bridgestone Turanza All Season 6; BFGoodrich Advantage All Season SUV; Toyo Celsius AS2 и т.д.
Гудрайд уже относится ко второму эшелону?
Гудрайд уже относится ко второму эшелону?
Та то флорумчанини свої забобони видає за "ыкспердну оцінку". Бріджстоун також потрапив до другого ешелону. З цього приводу цікаво почути, хто ж тоді у першому?
нет
вы вообще то можете делить производителей шин - как вам угодно... вообще-то деление на эшелоны очень относительно и субъективно, но я Бридж к топам не отношу...имею право...это мое, субъективное мнение... "ТРИ КИТА" - Мишелин, Континенталь, Гудиер - с этим будут спорить разве что профаны... Пирелли - как по мне - тоже ТОП...только стоит как бы особняком... чем Yokohama, к примеру хуже Бриджа (или лучше)... ???!!! я, к примеру из Корейских брендов к шинам 2-ого эшелона отношу только Hankook..некоторые думают иначе...почему - нет???
вы вообще то можете делить производителей шин - как вам угодно... вообще-то деление на эшелоны очень относительно и субъективно, но я Бридж к топам не отношу...имею право...это мое, субъективное мнение... "ТРИ КИТА" - Мишелин, Континенталь, Гудиер - с этим будут спорить разве что профаны... Пирелли - как по мне - тоже ТОП...только стоит как бы особняком... я, к примеру из Корейских брендов к шинам 2-ого эшелона отношу только Hankook..некоторые думают иначе...почему - нет???
Якщо Ви не є членом якоїсь асоціації тестувальників шин то навіщо Ви свою особисту думку нав'язуєте усім іншим. Мені, наприклад, не подобається континеталь, насамперед тим, що ходить реально по 20 тис.км. Але я не кажу що це не топ виробник. Ось наприклад, як класифікує виробників всесезонної гуми найбільший польський інтернет магазин автомобільних покришок: сторінка З його оцінками також необов'язково погоджуватися, але принаймні вони грунтуються на якихось статистичних узагальненнях, а не не особистих емоціях однієї людини.
член якоїсь асоціації тестувальників шин - мені сподобалося!!!!
а якщо член неофіційної асоціації експертів із тестів шин...???!!!