расскажите нам - как купить шины Данлоп/Фулда/Барум/Дебица по цене сравнимой с ценой Росавы???!!! Приведите конкретные примеры по цене....
Ти читати вмієш, чи тільки по діагоналі? Якщо шини Росава будуть по якості, як Дебіца, то і коштуватимуть як Дебіца. Зараз вони дешевше на стільки, на скільки і гірше. От і все, що я хотів сказати. Росава в мене була, найгірша шина, після китайської штатної на Чері.
Я в 2024 купляв собі резину, Преміорі була біля 6тис грн, Корея 8тис грн, і Мішлен 10.5тис грн. Вибрав останню. 195/65/15. Не вартує економія в 100 баксів на 4-6 років. Імхо.
расскажите нам - как купить шины Данлоп/Фулда/Барум/Дебица по цене сравнимой с ценой Росавы???!!! Приведите конкретные примеры по цене....
Ти читати вмієш, чи тільки по діагоналі? Якщо шини Росава будуть по якості, як Дебіца, то і коштуватимуть як Дебіца. Зараз вони дешевше на стільки, на скільки і гірше. От і все, що я хотів сказати. Росава в мене була, найгірша шина, після китайської штатної на Чері.
Згоден на 100%. Тільки маленька правка: українською ця польська гума зветься ДеМбіца - назва містечка у Підкарпатському воєводстві де розташований найбільший у Польщі завод з виробництва автогуми, який належить Goodyear.
в этом году АНОМАЛЬНАЯ зима для нашего региона... это исключение из правил. До этого такая же аномальная зима была в 2012 году... И ЧТО???!!! Давайте будем закладываться на все случаи жизни...и еще несколько лет на форуме вспоминать - какой была зима 2025 - 2026 года. Вот честно - надоело это нытье про шины для суровых зим, желательно шипованные. тогда уж предложите просто что-то на гусеницах на зиму покупать...тогда точно - никакая зима не страшна... помните, как выпал снег внезапно - несколько годовых норм за 1 день???!!! сильно кому-то тогда помогли зимние шипованные шины???!!! Только ГУСЕНИЧНАЯ техника могла более-менее уверенно передвигаться....да военная техника - типа БТР...
в этом году АНОМАЛЬНАЯ зима для нашего региона... это исключение из правил. До этого такая же аномальная зима была в 2012 году... И ЧТО???!!! Давайте будем закладываться на все случаи жизни...и еще несколько лет на форуме вспоминать - какой была зима 2025 - 2026 года. Вот честно - надоело это нытье про шины для суровых зим, желательно шипованные. тогда уж предложите просто что-то на гусеницах на зиму покупать...тогда точно - никакая зима не страшна...
А якщо наступна буде така сама, то вважатиметься теж аномальною? Ну вас же ніхто за язик не тягнув, самі ж всім доводили, що зими вже не буде і гуми нормальної не потрібно. По факту вийшло, що хто не вівся на подібні "експертні" прогнози, той себе нормально почуває на нормальній гумі в нинішніх погодних умовах. Сьогодні якраз показовий день для гуми, в кого слабенька, той шліфує де тільки можливо.
Психологічно зима вже минула. Для мене це третя в моєму житті зима на всесезонці Michelin Cross Climate 2. Час підбивати підсумки. Підсумок №1. Коли я казав, що в нас не буває снігу я помилявся. Сніг таки в нас буває. Один раз на кілька зим, але буває. Факт. Підсумок №2. Наявність снігу відкрило для мене цікавий факт - саме в снігових умовах цей CrossClimate 2 кращий ніж єврозима, на якій я їздив до того (Fulda + Continental). Так сталось, що практично кожен день останній місяць їздив на машині. Часто залазив в такі місця, щоб спеціально відчути межу і ні разу не застряг. Моожливо це заслуга розподілу ваги, можливо антибукс так класно працює ВАГівський, але кожен раз, навіть коли буксував, то машина впевнено їхала вперед. Єдине, що було - це не зміг виїхати з паркінгу, бо змушений був зупинитись посередині крутої рампи. Вирішилась ця історія просто - "здав" назад і з другої спроби поїхав. Щоб не були суцільні дифірамби, то зазначу - гальмувати на обледенілій дорозі потрібно обережно. Ну в принципі і яскраво виражений "ялинковий" малюнок гуми натякає - вона більше "їхати" ніж "гальмувати". Один раз була ситуація, що виснувся носом на пішохідний перехід (але в якійсь мірі тут більше вина прокладки. Класична історія - тягнучка по зустрічній смузі - пішохідний перехід - обмежена видимість). Примітки: По-перше: гарантувати за будь-яку ALLSEASON не можу. Мова йде про конкретну модель. По-друге: гума літа і спеки не бачила. Їжджу на ній тільки з осені по весну...
А якщо наступна буде така сама, то вважатиметься теж аномальною? Ну вас же ніхто за язик не тягнув, самі ж всім доводили, що зими вже не буде і гуми нормальної не потрібно. По факту вийшло, що хто не вівся на подібні "експертні" прогнози, той себе нормально почуває на нормальній гумі в нинішніх погодних умовах. Сьогодні якраз показовий день для гуми, в кого слабенька, той шліфує де тільки можливо.
если следующая зима будет такая же, как эта, то это уже не аномальность...это уже "климат поменялся" - тогда я изменю свое мнение...пока еще нет смысла его менять... сегодня по Киеву и окрестностям шлифуют все (кроме дорог пробитых или почищенных до асфальта), не взирая на тип привода и какие шины установлены...
Психологічно зима вже минула. Для мене це третя в моєму житті зима на всесезонці Michelin Cross Climate 2. Час підбивати підсумки. Підсумок №1. Коли я казав, що в нас не буває снігу я помилявся. Сніг таки в нас буває. Один раз на кілька зим, але буває. Факт. Підсумок №2. Наявність снігу відкрило для мене цікавий факт - саме в снігових умовах цей CrossClimate 2 кращий ніж єврозима, на якій я їздив до того (Fulda + Continental). Так сталось, що практично кожен день останній місяць їздив на машині. Часто залазив в такі місця, щоб спеціально відчути межу і ні разу не застряг. Моожливо це заслуга розподілу ваги, можливо антибукс так класно працює ВАГівський, але кожен раз, навіть коли буксував, то машина впевнено їхала вперед. Єдине, що було - це не зміг виїхати з паркінгу, бо змушений був зупинитись посередині крутої рампи. Вирішилась ця історія просто - "здав" назад і з другої спроби поїхав. Щоб не були суцільні дифірамби, то зазначу - гальмувати на обледенілій дорозі потрібно обережно. Ну в принципі і яскраво виражений "ялинковий" малюнок гуми натякає - вона більше "їхати" ніж "гальмувати". Один раз була ситуація, що виснувся носом на пішохідний перехід (але в якійсь мірі тут більше вина прокладки. Класична історія - тягнучка по зустрічній смузі - пішохідний перехід - обмежена видимість). Примітки: По-перше: гарантувати за будь-яку ALLSEASON не можу. Мова йде про конкретну модель. По-друге: гума літа і спеки не бачила. Їжджу на ній тільки з осені по весну...
СС2 і є фактично зимова шина, по всім тестам. Вона сильно здає в "літніх" дисциплінах, але в зимових норм. Враховуючи, що ти її влітку не експлуатуєш, єврозима від того ж мішлен була б ще краще по експлуатаційних характеристиках і не факт, що дорожче.
у меня тоже пока проблем с Premiorri Vimero 4seasons особых не было. было - застрял между колеями (машина стояла перпендикулярно колеям, которые были довольно глубоки и обледенели)...выбрался с N-ного раза пустив переднеприводное авто "в раскачку"..если был полный привод - то мучался бы меньше, однозначно... если ездить разумно, то этих шин вполне хватает для уверенной езды по снегу/ снежной каше/ ледяному покрытию, про сухой/мокрый асфальт я вообще не говорю...
СС2 і є фактично зимова шина, по всім тестам.
Ну не так. Я би сказав що CC2 - це всесезонна шина з винятковими для свого класу характеристиками на снігу.
єврозима від того ж мішлен була б ще краще по експлуатаційних характеристиках і не факт, що дорожче.
Не сперечаюсь. Додаткові поперечні дрібні прорізи однозначно щось би додали. Але не буду гріха таїти - CC2 мені банально дуже подобається візуально якраз протектором, свого роду збочення)) Alpin - це в них яка? Скандинавська чи єврозима? Фактично подібний малюнок, за виключенням "дрібноти". В принципі можу собі таку додаткову нарізку зробити за потреби))))
Alpin це єврозима, але мені особисто ні Alpin 5, ні Alpin 6 не зайшли взагалі. Може 7 краще, не знаю, але 5 і 6 вразили поганим зачепом в будь-якій ситуації крім сухої чи трошки вологої дороги. Pilot Alpin 5 - зовсім інша справа, на рівень чи два краще.
Дякую за відгук. На СС2 і дивлюся або вже коли буде третя серія в моєму розмірі. А чому на літо не залишаєте цю гуму?
Психологічно зима вже минула.
Шкода, що психологічна зима ніяк не перетинається з реальною. Бо в нас знов сніг, мороз і жодних натяків на відлигу.
Вон сегодня фуры возле Виты почтовой показали весь смысл всесезонки
А чому на літо не залишаєте цю гуму?
Ну бо банально шкода. Розумію, що зимові властивості після літньої експлуатації в будь-якому випадку погіршаться. Ну і є штатна літня резина на окремих дисках. Тому якшо машина залишиться, то планую доїжджати круглий рік на всесезонці після зносу літньої...
Психологічно зима вже минула.
Шкода, що психологічна зима ніяк не перетинається з реальною. Бо в нас знов сніг, мороз і жодних натяків на відлигу.
Та я вас прошу...
Може 7 краще, не знаю, але 5 і 6 вразили поганим зачепом в будь-якій ситуації крім сухої чи трошки вологої дороги. Pilot Alpin 5 - зовсім інша справа, на рівень чи два краще.
Припускаю що на потужній машині CC2 буде не вистачати в плані "зачепу", але в мене запам'яталась остання поїздка, яку я назвав: "дванадцять на три" і яка в принципі відображає реалії трафіку у Львові. Тобто 12 км, середня швидкість 12, середній розхід 12...