autoua
Autoua.netФорумШини та диски

Есть ли смысл в всесезонной шине???!!! (23/23)

СуперСтар **
Киев
С нами с 29.12.2003

Re: Есть ли смысл в всесезонной шине???!!! [Re: krabik]
      9 февраля 2026 в 10:09 Гілками

Серьозно? Зараз аномальна зима? Та це звичайна, навіть мяка зима, яку я знаю і пам'ятаю.
Те, що вона виглядає типа аномальною, у порівнянні із минулими 2-3 роками, не робить її аномальною. Єдине, що робить - це блекаути
Просто природа нагадала особливо розумним автолюбителям, що в зимку треба зимова, нормальна гума.
В моєму дитинстві, ми переставали ходити до школи, коли температура опускалась нижче -24. Але в то же час, всі парки і гірки були забиті дітьми)) Я особисто хоив на тренування на свіжому повітрі коли було -29.
Далі, я вже не памятаю, які були роки, але я був вже автомобілістом. ТО з ранку в КИєві було -32. І ввечері теж.
Анамальна зима в Києві зараз лише завдяки грамотному управлінню Педаліка

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
YSK
V.I.P **
46 лет (28 лет за рулем), Киев
С нами с 14.05.2007

Re: Есть ли смысл в всесезонной шине???!!! [Re: hugo-smk]
      9 февраля 2026 в 10:48 Гілками

hugo-smk 09.02.2026 10:03 пишет:

та хз, але досвід в людини є.
Зараз він на Сербії свіжій, то довольний нею цілком

Схоже у твого знайомого викривленне сприйняття реальності, або ж мова не про айс2, або ж як варіант йому впарили в салоні дуже прилежану гуму. Взагалі серби навіть не поряд.

YSK
V.I.P **
С нами с 14.05.2007

Re: Есть ли смысл в всесезонной шине???!!! [Re: Jugashvili]
      9 февраля 2026 в 11:00 Гілками

Jugashvili 09.02.2026 10:09 пишет:

Анамальна зима в Києві зараз лише завдяки грамотному управлінню Педаліка

"Голови районних державних адміністрацій (РДА) в Україні призначаються на посаду та звільняються з посади Президентом України. " Тобто голови не підпорядковуються меру і якраз голови відповідають за стан тротуарів і тд, так що мабуть твої претензії трохи не за адресою.

СуперСтар **
60 лет (46 лет за рулем), Киев
С нами с 20.01.2004

Re: Есть ли смысл в всесезонной шине???!!! [Re: juiT]
      9 февраля 2026 в 13:09 Гілками

juiT 07.02.2026 01:45 пишет:

krabik 06.02.2026 11:08 пишет:

у нас тут на работе небольшая обледенелая горка в которую поднимаются разве что полноприводные авто, да и то не с первого раза....я припарковал авто на пол-горы...да - на всесезонке Гранд Сценик

Та досить вже цих казок. Довелось мені заїхати на всесезонці на вулицю Володимира Турця (Татарка), з третього разу виїхав з розгону, багато хто виїхати не зміг.
Міг виїхати з другої спроби, але попереду зупинилось авто, пропускало пішохода, я також зупинився і більше з місця рушити не зміг. Саме з місця, в не з розгону заїхати на гору.
Можливо Мішлен і придумали якісну всесезонка, але читати про Преміорі, яка вона супер крута, а ви всі лохи купили зимову резину, ну дитячий садок, чесне слово.

ну да...конечно...вы правы...я включил вертикальный взлет и поднялся по ледяной колее на воздушной подушке...
а шины тут не при чем...естественно...и фото сделано не в Киеве сейчас...и вообще это фотошоп
Всесезонка от Росавы при морозах ниже -10 градусов становится пластиковой и точка!!! Додумал и провозгласил пан juiT....

СуперСтар **
Киев
С нами с 29.12.2003

Re: Есть ли смысл в всесезонной шине???!!! [Re: YSK]
      10 февраля 2026 в 10:23 Гілками

YSK 09.02.2026 11:00 пишет:

[
"Голови районних державних адміністрацій (РДА) в Україні призначаються на посаду та звільняються з посади Президентом України. " Тобто голови не підпорядковуються меру і якраз голови відповідають за стан тротуарів і тд, так що мабуть твої претензії трохи не за адресою.

Так призначаються Президентом. Але підпорядковуються КМДА. А хто у нас очолює КМДА за законом? Нагадати?
РДА відповідають за прибирання дворів, прибудинкових територій. внутрішньоквартальних проїздів, тощо
КМДА - магістральні дороги, основні вулиці, мости, зупинки, підземні переходи - тощо.

Я колись працював в КМДА і трохи знайомий з вертикалью і як все регулюється. Так от. Нормальний голова КМДА ( в нашому випадку педалік) має вплим на голів РДА. І повинен організувати роботу комунльних служб. Повір, що при Омельченку голови РДА сиділи на засіданнях нишком тишком)
А у гас велодоріжки і острівки безпеки будують.

YSK
V.I.P **
С нами с 14.05.2007

10 февраля 2026 в 10:47 Гілками

Jugashvili 10.02.2026 10:23 пишет:

YSK 09.02.2026 11:00 пишет:

[

Так призначаються Президентом. Але підпорядковуються КМДА. А хто у нас очолює КМДА за законом? Нагадати?
РДА відповідають за прибирання дворів, прибудинкових територій. внутрішньоквартальних проїздів, тощо
КМДА - магістральні дороги, основні вулиці, мости, зупинки, підземні переходи - тощо.

Я колись працював в КМДА і трохи знайомий з вертикалью і як все регулюється. Так от. Нормальний голова КМДА ( в нашому випадку педалік) має вплим на голів РДА. І повинен організувати роботу комунльних служб. Повір, що при Омельченку голови РДА сиділи на засіданнях нишком тишком)
А у гас велодоріжки і острівки безпеки будують.

Всі чудово розуміють чому на декого влада має зуб і чому при найменшій нагоді намагаються докорити і потикати пальцеми. В любому випадку тема про гуму. Навіщо ти сюди притягнув політичні моменти не зовсім зрозуміло.

СуперСтар **
Киев
С нами с 29.12.2003

Re: Есть ли смысл в всесезонной шине???!!! [Re: YSK]
      10 февраля 2026 в 16:59 Гілками

YSK 10.02.2026 10:47 пишет:

Всі чудово розуміють чому на декого влада має зуб і чому при найменшій нагоді намагаються докорити і потикати пальцеми. В любому випадку тема про гуму. Навіщо ти сюди притягнув політичні моменти не зовсім зрозуміло.

Це був крик душі. А політику привніс ти, намагаючись перекласти відповідальність з виконавчої влади міста на президентську.
Просто достатньо порівняти роботу київських і харківських комунтальних служб. При тому, що Харків прифронтове місто.
А про суцільне звуження проїздних частин я взагалі промовчу.
Зараз у нас нормальна зима. Скоріш аномальні були 2-3 попередні.
Я з нормальною зимовою гумою взагалі не маю жодних проблем. Але часто страждаю, через любителів держака на асфальті-((

ExГазировщик **
63 года (23 года за рулем), Киев
С нами с 14.07.2003

13 февраля 2026 в 16:18 Гілками

krabik 05.02.2026 10:26 пишет:

в этом году АНОМАЛЬНАЯ зима для нашего региона...
это исключение из правил.
До этого такая же аномальная зима была в 2012 году...
И ЧТО???!!!

Вибачте, нажаль лише кацапська вікі.
Виключно для довідки Уважно читаємо розділ "Зима", щось там про "Дата образования устойчивого снежного покрова" та "Максимальная высота снежного покрова" і бачимо, що зими 2014 по 2019 те ж булі сніжними, зими 2019-2024 дійсно були малосніжними", але і тоді зимова гума ще на лансері, особливо на трассі мені була у нагоді.
Чи впевнений, що наступні 2-3-4 зими будуть теплими? І це лише по Києву, а якщо треба за межі столиці виїзжати? Бо в селі зими 2022-2023-2024 було доволі багато снігу, сугробів, а що найважливіше переметів, тож навіть на форі декілька раз протестувати X-Drive на доволі гребучій скандинавці.

СуперСтар **
Киев
С нами с 29.12.2003

Re: Есть ли смысл в всесезонной шине???!!! [Re: Amateur]
      16 февраля 2026 в 09:59 Гілками

Абсолютно погоджуюсь. Нічого аномального не бачу в цьогорічній зимі.
Аномальність в головах деяких водіїв, яким захотілось держака на асфальті зимою))
Сьогодні з ранку таки гонщики бісили, коли не могли в пробці тронутись при маленькому схилі-((

Достоевский *
29 лет за рулем, Киев
С нами с 09.10.2012

16 февраля 2026 в 10:03 Гілками

Обычно когда пассажиры толкают автобусы эт не совсем нормально, в смысле, у нас тут не Харьков)

СуперСтар **
22 года за рулем, Киев
С нами с 27.12.2012

Re: Есть ли смысл в всесезонной шине???!!! [Re: Amateur]
      16 февраля 2026 в 12:28 Гілками

Amateur 13.02.2026 16:18 пишет:

Вибачте, нажаль лише кацапська вікі.

Та є і українською
https://uk.wikipedia.org/wiki/Клімат_Києва

СуперСтар **
Киев
С нами с 29.12.2003

Re: Есть ли смысл в всесезонной шине???!!! [Re: alexkit]
      16 февраля 2026 в 14:28 Гілками

alexkit 16.02.2026 10:03 пишет:

Обычно когда пассажиры толкают автобусы эт не совсем нормально, в смысле, у нас тут не Харьков)

Зима, сніг, мороз - нормальні явища для пори року, яка зветься зима.
так було, є і буде. те, що комунальні служби не в змохі забезпечити достатнє розчищення доргіг - природа не відовідає.
P.S. На youtube багато відосикив, де пасажири пхають комунальний транспорт в різних країнах.

Дядя Сь **
43 года (24 года за рулем), Киев
С нами с 10.11.2002

16 февраля 2026 в 17:52 Гілками

Jugashvili 16.02.2026 09:59 пишет:

Абсолютно погоджуюсь. Нічого аномального не бачу в цьогорічній зимі.
Аномальність в головах деяких водіїв, яким захотілось держака на асфальті зимою))
Сьогодні з ранку таки гонщики бісили, коли не могли в пробці тронутись при маленькому схилі-((

Тільки що спостерігав таких. Але схил просто мізерний, до 3%

Дядя Сь **
43 года (24 года за рулем), Киев
С нами с 10.11.2002

16 февраля 2026 в 17:56 Гілками

Jugashvili 16.02.2026 14:28 пишет:

alexkit 16.02.2026 10:03 пишет:

Зима, сніг, мороз - нормальні явища для пори року, яка зветься зима.
так було, є і буде. те, що комунальні служби не в змохі забезпечити достатнє розчищення доргіг - природа не відовідає.
P.S. На youtube багато відосикив, де пасажири пхають комунальний транспорт в різних країнах.

Якщо навіть не брати поточний стан Україні, а уявити такий сніг у 20-му році.

Це скільки треба техніки тримати і скільки це має коштувати, щоб 3-4 зими вона стояла майже без діла у повній готовності, щоб розчистити за ніч такий снігопад

Достоевский *
29 лет за рулем, Киев
С нами с 09.10.2012

17 февраля 2026 в 08:20 Гілками

Я ж не зря акцентировал внимание про Харьков, там без всяких лозунгов делают, а так за вчера столько видосов на тиктоке про всесезонку))

WSX
СуперСтар **
26 лет за рулем, Ирпень
С нами с 15.07.2003

Re: Есть ли смысл в всесезонной шине???!!! [Re: Traveler]
      17 февраля 2026 в 10:39 Гілками

Ну місцями такий стан покриття що навіть нормальна гума не спасає. Причому на акадємі-святошино повний капут то на солом'янці все супер.

Достоевский **
20 лет за рулем,
С нами с 05.05.2009

Re: Есть ли смысл в всесезонной шине???!!! [Re: WSX]
      17 февраля 2026 в 11:01 Гілками

я сьогодні буксував на гудієр арктиці. теж підйом не крутий. став на світлофорі а стартонути вже з включеним антибуксом не вийшло. фізику не обманеш. чистий лід.

СуперСтар **
С нами с 12.01.2014

Re: Есть ли смысл в всесезонной шине???!!! [Re: alexa11]
      17 февраля 2026 в 11:37 Гілками

alexa11 17.02.2026 11:01 пишет:

я сьогодні буксував на гудієр арктиці. теж підйом не крутий. став на світлофорі а стартонути вже з включеним антибуксом не вийшло. фізику не обманеш. чистий лід.

Я і на шипах буксую.
Але зараз нам розкажуть, що всєсезонка вигребла усюди, і всі їздить не уміють, окрім власників всєсезонки

старый писатель *
27 лет за рулем,
С нами с 28.07.2005

17 февраля 2026 в 12:57 Гілками

Я собі приглядаю michelin crossclimate 2 - як вона себе показала? (цікавлять відгуки від реальних власників)

Autoua.netФорумШини та диски
Додаткова інформація
0 користувачів і 14 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  LordAmid, AVB, moderator 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 17853

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія