Серьозно? Зараз аномальна зима? Та це звичайна, навіть мяка зима, яку я знаю і пам'ятаю. Те, що вона виглядає типа аномальною, у порівнянні із минулими 2-3 роками, не робить її аномальною. Єдине, що робить - це блекаути Просто природа нагадала особливо розумним автолюбителям, що в зимку треба зимова, нормальна гума. В моєму дитинстві, ми переставали ходити до школи, коли температура опускалась нижче -24. Але в то же час, всі парки і гірки були забиті дітьми)) Я особисто хоив на тренування на свіжому повітрі коли було -29. Далі, я вже не памятаю, які були роки, але я був вже автомобілістом. ТО з ранку в КИєві було -32. І ввечері теж. Анамальна зима в Києві зараз лише завдяки грамотному управлінню Педаліка
та хз, але досвід в людини є. Зараз він на Сербії свіжій, то довольний нею цілком
Схоже у твого знайомого викривленне сприйняття реальності, або ж мова не про айс2, або ж як варіант йому впарили в салоні дуже прилежану гуму. Взагалі серби навіть не поряд.
Анамальна зима в Києві зараз лише завдяки грамотному управлінню Педаліка
"Голови районних державних адміністрацій (РДА) в Україні призначаються на посаду та звільняються з посади Президентом України. " Тобто голови не підпорядковуються меру і якраз голови відповідають за стан тротуарів і тд, так що мабуть твої претензії трохи не за адресою.
у нас тут на работе небольшая обледенелая горка в которую поднимаются разве что полноприводные авто, да и то не с первого раза....я припарковал авто на пол-горы...да - на всесезонке Гранд Сценик
Та досить вже цих казок. Довелось мені заїхати на всесезонці на вулицю Володимира Турця (Татарка), з третього разу виїхав з розгону, багато хто виїхати не зміг. Міг виїхати з другої спроби, але попереду зупинилось авто, пропускало пішохода, я також зупинився і більше з місця рушити не зміг. Саме з місця, в не з розгону заїхати на гору. Можливо Мішлен і придумали якісну всесезонка, але читати про Преміорі, яка вона супер крута, а ви всі лохи купили зимову резину, ну дитячий садок, чесне слово.
ну да...конечно...вы правы...я включил вертикальный взлет и поднялся по ледяной колее на воздушной подушке... а шины тут не при чем...естественно...и фото сделано не в Киеве сейчас...и вообще это фотошоп Всесезонка от Росавы при морозах ниже -10 градусов становится пластиковой и точка!!! Додумал и провозгласил пан juiT....
[ "Голови районних державних адміністрацій (РДА) в Україні призначаються на посаду та звільняються з посади Президентом України. " Тобто голови не підпорядковуються меру і якраз голови відповідають за стан тротуарів і тд, так що мабуть твої претензії трохи не за адресою.
Так призначаються Президентом. Але підпорядковуються КМДА. А хто у нас очолює КМДА за законом? Нагадати? РДА відповідають за прибирання дворів, прибудинкових територій. внутрішньоквартальних проїздів, тощо КМДА - магістральні дороги, основні вулиці, мости, зупинки, підземні переходи - тощо.
Я колись працював в КМДА і трохи знайомий з вертикалью і як все регулюється. Так от. Нормальний голова КМДА ( в нашому випадку педалік) має вплим на голів РДА. І повинен організувати роботу комунльних служб. Повір, що при Омельченку голови РДА сиділи на засіданнях нишком тишком) А у гас велодоріжки і острівки безпеки будують.
[ "Голови районних державних адміністрацій (РДА) в Україні призначаються на посаду та звільняються з посади Президентом України. " Тобто голови не підпорядковуються меру і якраз голови відповідають за стан тротуарів і тд, так що мабуть твої претензії трохи не за адресою.
Так призначаються Президентом. Але підпорядковуються КМДА. А хто у нас очолює КМДА за законом? Нагадати? РДА відповідають за прибирання дворів, прибудинкових територій. внутрішньоквартальних проїздів, тощо КМДА - магістральні дороги, основні вулиці, мости, зупинки, підземні переходи - тощо.
Я колись працював в КМДА і трохи знайомий з вертикалью і як все регулюється. Так от. Нормальний голова КМДА ( в нашому випадку педалік) має вплим на голів РДА. І повинен організувати роботу комунльних служб. Повір, що при Омельченку голови РДА сиділи на засіданнях нишком тишком) А у гас велодоріжки і острівки безпеки будують.
Всі чудово розуміють чому на декого влада має зуб і чому при найменшій нагоді намагаються докорити і потикати пальцеми. В любому випадку тема про гуму. Навіщо ти сюди притягнув політичні моменти не зовсім зрозуміло.
Всі чудово розуміють чому на декого влада має зуб і чому при найменшій нагоді намагаються докорити і потикати пальцеми. В любому випадку тема про гуму. Навіщо ти сюди притягнув політичні моменти не зовсім зрозуміло.
Це був крик душі. А політику привніс ти, намагаючись перекласти відповідальність з виконавчої влади міста на президентську. Просто достатньо порівняти роботу київських і харківських комунтальних служб. При тому, що Харків прифронтове місто. А про суцільне звуження проїздних частин я взагалі промовчу. Зараз у нас нормальна зима. Скоріш аномальні були 2-3 попередні. Я з нормальною зимовою гумою взагалі не маю жодних проблем. Але часто страждаю, через любителів держака на асфальті-((
в этом году АНОМАЛЬНАЯ зима для нашего региона... это исключение из правил. До этого такая же аномальная зима была в 2012 году... И ЧТО???!!!
Вибачте, нажаль лише кацапська вікі. Виключно для довідки Уважно читаємо розділ "Зима", щось там про "Дата образования устойчивого снежного покрова" та "Максимальная высота снежного покрова" і бачимо, що зими 2014 по 2019 те ж булі сніжними, зими 2019-2024 дійсно були малосніжними", але і тоді зимова гума ще на лансері, особливо на трассі мені була у нагоді. Чи впевнений, що наступні 2-3-4 зими будуть теплими? І це лише по Києву, а якщо треба за межі столиці виїзжати? Бо в селі зими 2022-2023-2024 було доволі багато снігу, сугробів, а що найважливіше переметів, тож навіть на форі декілька раз протестувати X-Drive на доволі гребучій скандинавці.
Абсолютно погоджуюсь. Нічого аномального не бачу в цьогорічній зимі. Аномальність в головах деяких водіїв, яким захотілось держака на асфальті зимою)) Сьогодні з ранку таки гонщики бісили, коли не могли в пробці тронутись при маленькому схилі-((
Обычно когда пассажиры толкают автобусы эт не совсем нормально, в смысле, у нас тут не Харьков)
Обычно когда пассажиры толкают автобусы эт не совсем нормально, в смысле, у нас тут не Харьков)
Зима, сніг, мороз - нормальні явища для пори року, яка зветься зима. так було, є і буде. те, що комунальні служби не в змохі забезпечити достатнє розчищення доргіг - природа не відовідає. P.S. На youtube багато відосикив, де пасажири пхають комунальний транспорт в різних країнах.
Абсолютно погоджуюсь. Нічого аномального не бачу в цьогорічній зимі. Аномальність в головах деяких водіїв, яким захотілось держака на асфальті зимою)) Сьогодні з ранку таки гонщики бісили, коли не могли в пробці тронутись при маленькому схилі-((
Тільки що спостерігав таких. Але схил просто мізерний, до 3%
Зима, сніг, мороз - нормальні явища для пори року, яка зветься зима. так було, є і буде. те, що комунальні служби не в змохі забезпечити достатнє розчищення доргіг - природа не відовідає. P.S. На youtube багато відосикив, де пасажири пхають комунальний транспорт в різних країнах.
Якщо навіть не брати поточний стан Україні, а уявити такий сніг у 20-му році.
Це скільки треба техніки тримати і скільки це має коштувати, щоб 3-4 зими вона стояла майже без діла у повній готовності, щоб розчистити за ніч такий снігопад
Я ж не зря акцентировал внимание про Харьков, там без всяких лозунгов делают, а так за вчера столько видосов на тиктоке про всесезонку))
Ну місцями такий стан покриття що навіть нормальна гума не спасає. Причому на акадємі-святошино повний капут то на солом'янці все супер.
я сьогодні буксував на гудієр арктиці. теж підйом не крутий. став на світлофорі а стартонути вже з включеним антибуксом не вийшло. фізику не обманеш. чистий лід.
я сьогодні буксував на гудієр арктиці. теж підйом не крутий. став на світлофорі а стартонути вже з включеним антибуксом не вийшло. фізику не обманеш. чистий лід.
Я і на шипах буксую. Але зараз нам розкажуть, що всєсезонка вигребла усюди, і всі їздить не уміють, окрім власників всєсезонки
Я собі приглядаю michelin crossclimate 2 - як вона себе показала? (цікавлять відгуки від реальних власників)