Я б радив зав'язувати з таким. Так і шипи можна постирати... Ну і хай поправлять кияни, але підозрюю при Черновецькому такої х...ні не було.
Ну і хай поправлять кияни, але підозрюю при Черновецькому такої х...ні не було.
Поправлять, звісно. Гіршого стану доріг, ніж за часів Льоні-Космосу, важко пригадати.
Ну і хай поправлять кияни, але підозрюю при Черновецькому такої х...ні не було.
Поправлять, звісно. Гіршого стану доріг, ніж за часів Льоні-Космосу, важко пригадати.
Це точно. При тому за всю його каденцію.
Я собі приглядаю michelin crossclimate 2 - як вона себе показала? (цікавлять відгуки від реальних власників)
Щоб не казали - чудова шина. Начитавшись відгуків, взяв саме її для проби з огляду на "європейські" зими у нас останнім часом. Це перший досвід з всесезоном. Хвилювався, коли почалася справжня зима, а не євро , але вона чудово показала себе на всих типах поверхонь: сухий, мокрий асфальт, каша мокра, заледінила каша, сніг. Погано на льоду і льоду зі сніговою кашею. Але тут більше вирішує привод. Якщо у вас повний привод - брати сміливо. Шина працює як хороша "зима". Якщо передній - дивіться де які у вас по маршрутах є пагорби...
Мені СС2 навіть більше подобається ніж уставший (6 років) GY UG Ice2. Пишу "уставший", щоб не захейтили за критику божественної Ice2.. Але і новою я не пам'ятаю, щоб вона якось вразила. Мабуть тільки на льоду вона буде краще (новою). Ну і ще літом потрібно потестити.