Через хром чи ейдж, все одно - 502 bad gateway. При цьому з телефону андроід працює.
Через хром чи ейдж, все одно - 502 bad gateway. При цьому з телефону андроід працює.
+1 Ще 10 хв тому, норм все працювало, а щойно таки перестало працювати у відовз на ноуті:( На андро-телефоні поки норм працює. Перевірив на андроїд-планшеті...також НЕ працює Знаю, що ще у 2х форумчан так само не працює на ІОС- пристроях.
Що воно таке діється та що з цим робити
5-й день. Ніяких змін. Не працює. Є якісь ідеї? Кукі видалені, не допомогає, що ще зробити?
Теж на компi з облiковки вже викинуло, на смартi ще нi, але готуюсь до гiршого
Готуйтеся до гіршого. Власники ресурсу дуже повільно реагують на скарги. Тому форум може померти в будь який момент. ЗІ. В мене також на компі вже відпало
Можу передбачити термін життя кожного, гадаю по кукам.
Практично впевнений, що живуть ті, у кого не вичерпався термін життя autoua.ua.sessionid. Видається він на місяць, у мене на останньому девайсі він завершується 6 червня, на інших вже все.
Але це причина, чому живе, яка ніяк не відповідає на тему, що робити. Без авторизації продовжити життя цієї кукі не вийде.
Вот получилось зайти на форум с ПК получается починили
живуть ті, у кого не вичерпався термін життя autoua.ua.sessionid. Видається він на місяць ... Без авторизації продовжити життя цієї кукі не вийде.
А если ее тупо отредактировать у себя на компе?
Вот получилось зайти на форум с ПК получается починили
Так. Виправили
А если ее тупо отредактировать у себя на компе?
Теоретично можна за допомогою EditThisCookie, але я не певний, що це не контролюється на боці серверу.
Знову з ПК не працює логін. 502 пише. Пишу з телефона, де ще поки працює стара сесія.
Залишилась одна робоча сесія не десктопі... на усіх інших девайсах вже все...
+1 та ж фігня, але незабаром воно навернеться мідним тазом, тому треба бути готовим до всього
Сьогодні запрацювало, бо вчор ще пробував з телефона самсунг зайти теж не пускало, айфон, айпад не працювало дні три
Сьогодні запрацювало, бо вчор ще пробував з телефона самсунг зайти теж не пускало, айфон, айпад не працювало дні три
На телефоні сесію відновив, побіг на планшеті піднімати, поки знов не здох ))))
Ще б мило поміняти якось
Авторизація працює але буваю що щось гальмує і сторінку довго відкриває
Так. Але мені здається, якщо раз дочекатися, то потім літає
Так. Але мені здається, якщо раз дочекатися, то потім літає
буває і таке але якщо комусь щось відповів в темі то тоді довго чекати поки заявиться підтвердити і коли підтвердив то тоже довго а буває навпаки все швидко
Знов не працює з пк. З мобільних пристроїв боюся пробувати.
Форум справді приблизно впродовж тижня не працював, оскільки неможливо було зайти (викидало помилку 502). Тому не здивуюся, якщо зараз частина дописувачів залишається поза доступом через проблеми, які або не були виправлені, або з інших суміжних причин.
Форум справді приблизно впродовж тижня не працював, оскільки неможливо було зайти (викидало помилку 502). Тому не здивуюся, якщо зараз частина дописувачів залишається поза доступом через проблеми, які або не були виправлені, або з інших суміжних причин.
Я вже залогінивс, наче запрацювало. Залишилась проблема зміни email