Для заспокоювання нервів, поставив собі два вулики. Лежаки на 20 чи 22 рамки. В минулому році трохи меду було. Перезимували. Літають, плодяться. Злющщі ... бррр
Може є хтось в напрямку "за Броварами на Чернігів" - потрібні консультації, аудит вуликів, в липні буду міняти маток - допомогти. Оплатно
Та і просто потрібна "консультація під боком" розширюватись не планую. Максимум ще один-два вулики
Для заспокоювання нервів
Злющщі ... бррр
Цікаве заспокоєння виходмть
Для заспокоювання нервів, поставив собі два вулики. Лежаки на 20 чи 22 рамки. В минулому році трохи меду було. Перезимували. Літають, плодяться. Злющщі ... бррр
Може є хтось в напрямку "за Броварами на Чернігів" - потрібні консультації, аудит вуликів, в липні буду міняти маток - допомогти. Оплатно
Та і просто потрібна "консультація під боком" розширюватись не планую. Максимум ще один-два вулики
навчання онлайн як варіант
в липні буду міняти маток - допомогти. Оплатно
тут важно отследить, когда пчелы заложат маточник потом поймать старую матку и чуток подрезать ей крылышко пчелы сами ее выгонят когда новая родится..
а потом ты приходишь в марте - а весь улей в ноль осыпался... и мед есть внутри, и кормил зимой...