з одного боку ідея гарна, бо смертність на дорогах жахає. а з іншого мене таке не подобається, коли мене обмежують. та і через трафік, мало де можна розігнатися до максимально дозволеної швидкості.
мабуть мене найбільше тригерить, що штрафи та інше підвищують, а якість послуг/доріг не дуже.
DimonDSV 27.05.2025 10:23 пишет: мабуть мене найбільше тригерить, що штрафи та інше підвищують, а якість послуг/доріг не дуже.
Підвищиться якість доріг - ще більше тригеритимуть обмеження по швидкості. А так хоч природнє обмеження спрацьовує. От як приймуть такий законопроект, то буде стимул перейти на електричку та тошнити собі в потоці.
Очевидно что не для снижения статистики смертности это направлено. Трошки овощей пощипать ещё. Иначе бы за десятки лет хоть отбойники перед опорами путепроводов расставили. На одном бывшем проспекте Победы только то что сам видел - пару десятков наверное жервт только в них...(
та і через трафік, мало де можна розігнатися до максимально дозволеної швидкості.
ну вже не треба прибіднятись, перевищити допустиму швидкість в Києві в 2-3 рази взагалі не проблема, навіть на моєму офощному 1.6д, а якщо щось потужніше то спокійно можна і в 4 рази. я регулярно їзджу по Столичцці і Бажана, то там лівий ряд своїх 110-120 тошнить.
та і через трафік, мало де можна розігнатися до максимально дозволеної швидкості.
ну вже не треба прибіднятись, перевищити допустиму швидкість в Києві в 2-3 рази взагалі не проблема, навіть на моєму офощному 1.6д, а якщо щось потужніше то спокійно можна і в 4 рази. я регулярно їзджу по Столичцці і Бажана, то там лівий ряд своїх 110-120 тошнить.
ну розігнався на певному частку на пару секунд, а далі знову в затор. от по дорозі на роботу маю три частки щоб навалити, але всеодно маршрут в 14 км їду від 50 хв (рекорд 90 хв). це якщо автомобілем. а на мотоциклі (тобто їхати повільно, але постійно) виходить 20-25 хвилин. тому краще їхати повільно, але постійно. це мене здивувало ще в Берліні. всі повільно, але їдуть.
до чого це я: швидкісний режим то капля в морі, для організації руху.
MadMax 07.07.2025 02:26 пишет: підтримую ... особлтво як в менен прилетів 100 кмч в місті
Старієш! Я ще не забув кременчукський каєн володаря якогось молокозаводу, але ти дійсно вважаєш, якщо змінять "наркомовські" з +20 на +10 то отакі каєноводи чи "прилетів 100 кмч в місті" кудись дінуться? А отакі: "Обмили": у Києві суперлюксову Bentley Bentayga розбили у мотлох через день після купівлі ? Проблема не у тому, що "швеція +50 кмч , 700 евро та мінус права", а у тому, що у Швеції оштрафують і депутата, і міністра, і я вже не кажу про крутих бізнесменів, а в нас як звичайно: "всі рівні перед законом, але є рівніші!"
MadMax 07.07.2025 02:26 пишет: підтримую ... особлтво як в менен прилетів 100 кмч в місті
Старієш! Я ще не забув кременчукський каєн володаря якогось молокозаводу, але ти дійсно вважаєш, якщо змінять "наркомовські" з +20 на +10 то отакі каєноводи чи "прилетів 100 кмч в місті" кудись дінуться? А отакі: "Обмили": у Києві суперлюксову Bentley Bentayga розбили у мотлох через день після купівлі ? Проблема не у тому, що "швеція +50 кмч , 700 евро та мінус права", а у тому, що у Швеції оштрафують і депутата, і міністра, і я вже не кажу про крутих бізнесменів, а в нас як звичайно: "всі рівні перед законом, але є рівніші!"
ппкс про незворотність покарання
як на мене, то в місті +10 в принципі норм. а от на трасі вже як би не дуже. треба як в турції - відсоток від дозволеної швидкості на тому ж Харків-Київ поза межами населених пунктів можна було б робити 130+10% аж бігом.
головна причина ДТП зі смертельними випадками у нас це саме вседозволеність співробітникам всіляких органів та алкашка, а іноді в купі обидва ці фактори, але аж ніяк не швидкість
як на мене, то в місті +10 в принципі норм. а от на трасі вже як би не дуже. треба як в турції - відсоток від дозволеної швидкості на тому ж Харків-Київ поза межами населених пунктів можна було б робити 130+10% аж бігом.
головна причина ДТП зі смертельними випадками у нас це саме вседозволеність співробітникам всіляких органів та алкашка, а іноді в купі обидва ці фактори, але аж ніяк не швидкість
В чому взагалі прикол будь якого нештрафуємого % чи "дельти"? Чи не краще привести до адекватності обмеження (50 км/год по пр. Берестейському не вважаю адекватним обмеженням, та й 70 - також неадекватно) і не провокувати людей порушувати (хоч і безкоштовно)? Зробили всіх водіїв порушниками. Нащо?
В чому взагалі прикол будь якого нештрафуємого % чи "дельти"? Чи не краще привести до адекватності обмеження (50 км/год по пр. Берестейському не вважаю адекватним обмеженням, та й 70 - також неадекватно) і не провокувати людей порушувати (хоч і безкоштовно)? Зробили всіх водіїв порушниками. Нащо?
Там де я зараз живу немає ніяких +10+20 тощо. А частина шляху на мою роботу обмеження 30 км/год. Штраф за +1 км від 35€. Присилають реально за 31 км/год. +24 км/год на автобані обійшлися мені в 130€ і один пункт. Загалом я про те що ніяких адекватних обмежень і «всі водії порушники». До речі на тому шматку дороги де 30 км обмеження, всі так і їдуть 30 км/год. А це приблизно 5 км відстань.