вы искренне считаете, что двигатель 2,0т или 2,0 на современном Гольфе с современными DSG трансмиссиями потребляли бы больше топлива, чем 1,4Т???!!! я так почему-то не думаю...
Пан "експерт в авто" міг би легко найти такі дані по тестам, відгукам. Але ж є "власна думка", дуже абстрактна та відірвана від реальності
Зустрічне питання, до речі волати капсом не обов'язково, як тоді тлумачити оце? "если переплата за 2,0Т в разумных пределах...до 2-х тыс.у.е. - я бы не раздумывая брал бы 2,0Т на машину 1600+ кг...если авто 1300+ до 1500 кг, то хватило бы "полуторалитровой пачки сока"..."
такой выбор двигателя - с точки зрения разумной достаточности (мое субьективное)... вот зачем вам время разгона авто со 100 км/ч до 160 или 200 км/ч???!!! на большинстве дорог за городом максимально допустима 110 км\ч... сколько у нас автострад на которых разрешено 130 км/ч???!!! с точки зрения пользователя - этот параметр совершенно не интересен... и зачем вам этот показатель знать, если только вы не едите с кем-то ролл-он???!!!
Повністю згідний - роблю висновки зі своєї практики поїздок - 70% ідуть зі швидкістю 100-120, 20% їдуть зі швидкістю 110-130 і десь в межах 10% їдуть більше 140 і це без врахування фур. Так, можливо при односторонньому русі, завжди при обгоні хочеться мати більший запас крутного моменту, щоб безпечніше здійснити маневр, але вважаю, що 140-170 к.с. взагалі для повсякденного використання авто має вистачати.
вы искренне считаете, что двигатель 2,0т или 2,0 на современном Гольфе с современными DSG трансмиссиями потребляли бы больше топлива, чем 1,4Т???!!! я так почему-то не думаю...
Пан "експерт в авто" міг би легко найти такі дані по тестам, відгукам. Але ж є "власна думка", дуже абстрактна та відірвана від реальності
Можливо дописувач мав на увазі 1,4 на Asin , але уже як забобон, можливо хтось і мене перепровіть Львів - Київ завжди на 1,5 літра менше привожу на 100 км. чи вітер попутній чи рельєф такий не розумію цього і перевірено не один раз містика та й годі
Навпаки, це ж в першу чергу комфорт. Спокійніші і комфортніші обгони, часто менше шуму, бо більший двигун дозволяє їхати на нижчих обертах. Звісно, ще від коробки залежить, але, наприклад, на 140 1.4 вже не дозволить тримати нижче 2000 обертів ніяк, яка б коробка не була.
На 140 6-ст мех, щось 2700-2800 обертів, що є абсолютно не зашкалюючим показником і зовсім не напружувало
Можливо дописувач мав на увазі 1,4 на Asin , але уже як забобон, можливо хтось і мене перепровіть Львів - Київ завжди на 1,5 літра менше привожу на 100 км. чи вітер попутній чи рельєф такий не розумію цього і перевірено не один раз містика та й годі
Aeneas 07.07.2025 21:39 пишет: Але особисто мені подобаються тягові авто тобто дизель
Дизелю бракує еластичності. Тобто тягне він чудово, але недовго. І лише двигуни типу 50d з чотирма турбінами у BMW чи вагівський V8 дійсно здатні на більше. Точніше, були здатні, бо в нових моделях їх більше не пропонують.
вот зачем вам время разгона авто со 100 км/ч до 160 или 200 км/ч???!!!
А що тут незрозумілого? Для того ж, для чого дивляться 0-100. Тільки 0-100 - інтегральний показник, який грубо відображає наскільки легко чи важко авто прискорюється з місця чи з невеликих швидкостей, а 100-160 / 100-200 - з великих.
Aeneas 07.07.2025 21:39 пишет: Але особисто мені подобаються тягові авто тобто дизель
Дизелю бракує еластичності. Тобто тягне він чудово, але недовго. І лише двигуни типу 50d з чотирма турбінами у BMW чи вагівський V8 дійсно здатні на більше. Точніше, були здатні, бо в нових моделях їх більше не пропонують.
Дизель переважав схожі за літражем бензиновики великим крутним моментом, доступним на низьких обертах.
Коли у бензиновиків до 2л було 140-150 номів на 3400-3500 у дизелів було 200+ на обертах близьких до 200. І вони "тягнули" на фоні бензинових і витрата сильно менше.
Турбо двигуни прибрали цю величезну різницю - знизили оберти макс. моменту і кардинально його підняли. І різниця витрати стала не така помітна. А гібриди ще покращили тягу на зовсім низьких обертах, там де турбіна ще не вийшла на нормальну продуктивність, понизивши витрату до дизельних показників, а можливо й нижчих.
Насолоджуватись авто, те що воно повільне не робить його поганим.
Если бы еще коробка в городе не тупила... А то, в купе с турбоямой, со стороны та еще картина маслом получается: чувак собрался в потоке перестраиваться в дырочку в соседнем ряду, врубил поворот, но не едет, а потом резко заскакивает - долго думал он, что ли, успеет, или нет? Это, есличо, я себя так со стороны представляю.
Симптомы знакомые, примерно так же себя вел 1.2 EA211 на "Фабии", но там, за счет механики, можно было поиграться передачей, заранее выбрав более подходящую. Автомат же переключается по факту, поэтом задержки ощутимее.
вот где твоя толерантность, может ты еще негра негром называешь?? Скажи "не очень быстрое", ну или "быстрое в пределах разумного", или "очень быстрое для данного типа двигателя", или "достаточное для езды по европейски, в пределах ПДД". Но нет же, так взял и сказал. Ладно тойота-лексус не руляЦЦО и ваще машины говно и этим меня попрекают, но зачем же так с паном Бойко?
Де ти там турбо яму на 1.4 знайшов для мене досі загадка. От кардинально відрізняється від мого досвіду. ІМХО, тут питання до коробки, а не до двигуна.
вот где твоя толерантность, может ты еще негра негром называешь?? Скажи "не очень быстрое", ну или "быстрое в пределах разумного", или "очень быстрое для данного типа двигателя", или "достаточное для езды по европейски, в пределах ПДД". Но нет же, так взял и сказал. Ладно тойота-лексус не руляЦЦО и ваще машины говно и этим меня попрекают, но зачем же так с паном Бойко?
Ніколи не розумів цеглин, які вміють тільки врум-врум по прямій.
раньше - это я про лихие 90-е годы было немало машин, которые на гоночном треке надрали бы современному Гольфу задницу...причем при любой погоде... да, в основном они были с 2,0Т двигателем...но зато мощность и крутящий, а главное - заложенный в них запас прочности были по-лучше, чем у 1,4Т современного гольфа...
І піонерами раніше були, і дерева вищі.
А можна приклади масових 2,0 турбо двигунів у "лихих" 90-х. Ну так, дуже цікаво, наскільки масовими та доступними були 2,0 турбо в ті часи
Можливо пан хотів написати про 2,0 атмо, яких дійсно було дофіга і більше з потужністю в діапазоні 130-150 коней.
Зустрічне питання, до речі волати капсом не обов'язково, як тоді тлумачити оце? "если переплата за 2,0Т в разумных пределах...до 2-х тыс.у.е. - я бы не раздумывая брал бы 2,0Т на машину 1600+ кг...если авто 1300+ до 1500 кг, то хватило бы "полуторалитровой пачки сока"..."
Ну, я бы, если честно, подумал бы в сторону GTI, если бы они продавались. С другой стороны, если мне вполне нормально было ездить в подобном скоростном режиме на 125 силах, то 150 - уж действительно, на 99% случаев жизни должно хватить.
я бы просто купил Ауди из США...там на 2,0Т сразу 250+ кобыл, большинство машин с нормальным полным приводом (Торсен) и разгоняются они ощутимо лучше Гольфа, даже GTI...