Paulskit 31.07.2025 12:09 пишет: Мені жодного разу нормальні шини не попадались з заводу. З найкращого, це, напевно, були Pirelli P-Zero PZ4, але до них також дуууже багато питань, детально писав в темі про G20.
Попередній Тур забирав із салону на Hankook. Нічого видатного, але й нічого поганого. Просто середнячок, для Туарега - норм.
X5 на PremiumContact. Яка б ця гума не була в плані драйву, хочу позбутися через шум - надто гучна.
Paulskit 31.07.2025 12:09 пишет: Мені жодного разу нормальні шини не попадались з заводу. З найкращого, це, напевно, були Pirelli P-Zero PZ4, але до них також дуууже багато питань, детально писав в темі про G20. Десь в якомусь відео було, що BMW вже також китай на копійках ставить, це дікуха максимальна.
у мене на мазді стояли стокові тойо - чудова гума була хоч і низькопрофільна, реально класна а конті екоконтакт - це найгірше що у мене стояло на авто з салону, в цьому році нарешті поміняв і просто щасливий, треба було одразу викинути
Вчера таки убедился, что не зря выключаю Front Assist, потому что забыл его отключить. Я, когда проезжаю между двух авто в среднем ряду, из левой полосы в крайнюю правую, всегда стараюсь прижаться к переднему авто, чтобы водитель, который едет сзади, не сильно нервничал на предмет дистанции. И вот, вчера Гольф, при подобном маневре, заистерил, и начал тормозить. Благо не до конца, да и движение по диагонали было, так что он достаточно быстро успокоился, но жена перепугалась почти до истерики. А вот что себе подумал водитель сзади?.. Ну и, в принципе, правильно подумал.