Чи можливо перевірити геометрію піввісі не знімаючи її з авто або взагалі чи можливо таке і хтось може порадити де це зробити? Продзвонив 3 компанії які роблять кардани, кажуть таким не займаються.
По піввісі є підозра що вона трішки не рівна, після 130 - 140 з'являєтся вібрація на кузові. Диски, шини, розвал/сходження все Ок. Візуально на СТО всі майстри дивились і 50/50 сказали наче не рівна.
думаю, якщо дати обертів та подивитись на биття півосі - все буде зрозуміло. Але особисто я маю скепсис до такого джерела вібрації. Діаметр осі невеликий. Дисбаланс маси та таких радіусах - ні про що. Я б на шини звернув увагу. Звідки інфа, що з ними все ок? Є внутрішні пошкодження, які ніяк не діагностуються на шиномонтажах та візуально. Тільки нові шини. Ну або попереставляти та подивитись на зміну вібрації. Ще якість дороги треба коректно враховувати. Бо кривий асфальт заміною шин/півосей не виправиш.
С шинами/дисками, дорогами все Ок. 5000 км по абсолютно різним дорогам в різних країнах, на 2-х комплектах шин. Диски перевірили і жуліки з Тіп Топ і просто шиномонтаж і SuperWhils.
На сто є підозра на піввісь але купити нову і дізнатись що то не вона таке собі задоволення, вартістю під 700 + мертвих президентів, а б/в немає в наявності. + нову чекати 21 день.
Тому ось вигадав собі, якось дізнатись, чи можна перевірити геометрію піввісі.
Може питання здастся дивним, але ж запитаю... А демфер з піввісі часом не загубив? Бо швидкість 130+ якось натякає.. І чому підозра впала саме на піввісі? Може щось типу злетівшого з кріплень захисту, або звукоізоляції на кузов передає?
Може питання здастся дивним, але ж запитаю... А демфер з піввісі часом не загубив? Бо швидкість 130+ якось натякає.. І чому підозра впала саме на піввісі? Може щось типу злетівшого з кріплень захисту, або звукоізоляції на кузов передає?
Все що передбачено по конструкції все на місці. Вже і так і сяк дивились на СТО. Печаль просто. До 120 взягалі все Ок, з 130 і до 180 (це максималка) є дрож яка відчутна дупою і на кермі. Був удар в колесо, все замінили, лишилась піввісь.