У мене відправилось тобі або щось глючить і тобі значить непруха? Якщо ти на береш у оф.дилерів самсунга ціну 5499,0 грн. то це буде вона, у неї дві крутілки гриль, спереду дві букви перед 23 (так звався кращий кулемет у німців у ВОВ)літра, не пишу повністю модельтут тому, що можна за рекламу гірчичника отримати да і тут в темі ніхто не написав окрім , так, що не буду порушувати традиції, сорян.
2025-07-31 Бан на 365 дней (4 круг). 4.7) обсуждение действий модеров и админов. Outdriver.
Pepko 31.07.2025 18:00 пишет: У мене відправилось тобі або щось глючить і тобі значить непруха? Якщо ти на береш у оф.дилерів самсунга ціну 5499,0 грн. то це буде вона, у неї дві крутілки гриль, спереду дві букви перед 23 (так звався кращий кулемет у німців у ВОВ)літра, не пишу повністю модельтут тому, що можна за рекламу гірчичника отримати да і тут в темі ніхто не написав окрім , так, що не буду порушувати традиції, сорян.
думаю что модель буквами полностью но без прямого линка не будет являться рекламой сайта мы же здесь пишем модель машины полностью....