Ось що пише інет МИЙКА ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ У ТАКИЙ СПОСІБ: Обезточуємо двигун від’єднавши акумуляторну батарею; Видуваємо стисненим повітрям пил з підкапотного простору; Герметизуємо всі контакти силіконом, щоб мінімізувати ризик попадання вологи; Застосовуємо спеціалізовану діелектричну хімію, яка не проводить струм; Чистимо мягкими кісточками увесь підкапотний простір; використовуємо парогенератор; просушуємо двигун після чищення турбосушкою теплим повітрям; Консервуємо антистатичною хімією; Даємо час відстоятись; процедура займає 2 години;
ну, не знаю. Мені б все рівно було б сцикотно, враховуючи наших майстрів- Десь щось не так заізолювали, а в тебе потім клопіт. І головне - фіг знає від чого.
Smap 03.06.2025 13:04 пишет: ну, не знаю. Мені б все рівно було б сцикотно, враховуючи наших майстрів- Десь щось не так заізолювали, а в тебе потім клопіт. І головне - фіг знає від чого.
то мабуть краще водою помити і то не під сильним напором води
egorka 03.06.2025 12:57 пишет: Ось що пише інет МИЙКА ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ У ТАКИЙ СПОСІБ: Обезточуємо двигун від’єднавши акумуляторну батарею; Видуваємо стисненим повітрям пил з підкапотного простору; Герметизуємо всі контакти силіконом, щоб мінімізувати ризик попадання вологи; Застосовуємо спеціалізовану діелектричну хімію, яка не проводить струм; Чистимо мягкими кісточками увесь підкапотний простір; використовуємо парогенератор; просушуємо двигун після чищення турбосушкою теплим повітрям; Консервуємо антистатичною хімією; Даємо час відстоятись; процедура займає 2 години;
ЩО??? Це шо [*****] за развод? По пунктах... - успіхів в відключені. Наприклад на мерсах це не можливо зробити повністю, а основний акум хай ще відключать спробують. - ну най буде - проти пари під тиском? ну-ну.. - це не можливо, не проводить струм тільки дистильована вода. - бруд, м'якою кисточкою... ага - просто улибнуло - развод - нашо??? - ждемо поки роз'єми висохнуть
Моє ІМХО - разводняк на модній темі. Забули встановлення наномагнітів на топливопровід ще додати.
egorka 03.06.2025 12:57 пишет: Ось що пише інет МИЙКА ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ У ТАКИЙ СПОСІБ: Обезточуємо двигун від’єднавши акумуляторну батарею; Видуваємо стисненим повітрям пил з підкапотного простору; Герметизуємо всі контакти силіконом, щоб мінімізувати ризик попадання вологи; Застосовуємо спеціалізовану діелектричну хімію, яка не проводить струм; Чистимо мягкими кісточками увесь підкапотний простір; використовуємо парогенератор; просушуємо двигун після чищення турбосушкою теплим повітрям; Консервуємо антистатичною хімією; Даємо час відстоятись; процедура займає 2 години;
ЩО??? Це шо [*****] за развод? По пунктах... - успіхів в відключені. Наприклад на мерсах це не можливо зробити повністю, а основний акум хай ще відключать спробують. - ну най буде - проти пари під тиском? ну-ну.. - це не можливо, не проводить струм тільки дистильована вода. - бруд, м'якою кисточкою... ага - просто улибнуло - развод - нашо??? - ждемо поки роз'єми висохнуть
Моє ІМХО - разводняк на модній темі. Забули встановлення наномагнітів на топливопровід ще додати.
Дякую - інтерес надалі відсутній.
ну це так пишуть детейлінгі різні, а як це не можливо зняти клему з акумулятора? Ну і в тебе е міні мийка то можеш собі як раз помити бо там тиск води не такий потужний як на мийці
я робив років 4-5 тому на Почайній в блокбастері. Одразу попередили що плями мастила та інших рідин не відмиються. Коли побачили що дійсно не відмивається, помили звичайною мийкою підкапотку і все стало чистим))
egorka 03.06.2025 14:15 пишет: ну це так пишуть детейлінгі різні, а як це не можливо зняти клему з акумулятора? Ну і в тебе е міні мийка то можеш собі як раз помити бо там тиск води не такий потужний як на мийці
Да хай пишуть - везтолкова процедура Ну так в мене є невеличка, повністю вистачає.
А щодо клеми - там акум під переднью сідухою і його відключати ще той гемор. А по друге - машина не буже обезточена - в мерсах стоїть другий - резервний для заживлення електроніки під час заміни основного Він не відключається.
Tito 03.06.2025 15:02 пишет: Колись на Toyota, 1ша мийка на мийці Керхером- вийшла з ладу сигналізіція. 2га - накрилось бокове дзеркало (регулювання). Мій опит, миття водою
А зеркало до підкапотки яке відношення має? По сигналізації, могло банально колокол залити, виливаємо воду і користуємось далі.
Мыл двигатель на Сонате автомобильной химией. Задрал меня движок, покрытый многолетней пылегрязью, хотя, мол, на "скорость не влияет" Самое смешное - мыл у официалов Хюндая на перекрестке с Луговой. Ну ты должен знать, практически возле тебя. Почему у официалов? Они единственные сказали, что гарантируют отсутствие проблем с движком после мойки. И если что, то приведут в чувства. Помыли отлично, без проблем, фактически за ту же цену, что и везде. Лет 5 назад это было.
egorka 03.06.2025 14:15 пишет: ну це так пишуть детейлінгі різні, а як це не можливо зняти клему з акумулятора? Ну і в тебе е міні мийка то можеш собі як раз помити бо там тиск води не такий потужний як на мийці
Да хай пишуть - везтолкова процедура Ну так в мене є невеличка, повністю вистачає.
А щодо клеми - там акум під переднью сідухою і його відключати ще той гемор. А по друге - машина не буже обезточена - в мерсах стоїть другий - резервний для заживлення електроніки під час заміни основного Він не відключається.