annex 05.06.2025 13:15 пишет: Наскількі я памятаю, там Бош СР4 стоїть. В нього є проблема з роликом, який розвертає впоперек.
Так, СР4. Я купив б\в на заміну, розбирали з метою оцінки стану перед стендом. Так там той ролик зафіксовано від провертання стержнем. Майстри вперше таке побачили на СР4, кажуть мабуть удосконалили все ж. Побачимо, як там в моєму зроблено, коли знімуть.
Ще з'явилась головна версія подій. Машина купувалась на аукціоні в Кореї, перед завантаженням в контейнер паливо зливається. Після прибуття вона завелась і заїхала на лафет, а от в Києві на лафеті вже не завелась. Її заправили на лафеті і потім заводили. Я забирав авто на наступний день, тоді мені і розказали цю історію, а я їй не надав значення. Ця версія виглядає ймовірнішою, ніж заміна фільтра. Єдине що - проїхала вона після того 7 тис, наче і дофіга, але то мабуть як пощастить.
Знаю, що матали пробіги безбожно, при чому ще там, тут то само собою. Тому й запитав.
там авто з малими пробігами коштують як у нас. а щось на кшталт - 200к на 4-річному авто, нафік воно треба. Ще помітив, що корейці дуже необережно ставляться до авто - дивився кілька детальних обзорів - так авто усе покоцане, пошкрябане, диски усі потерті об бордюри, в салоні часто куча всякої муні на торпеду налеєно...
Khimik 05.06.2025 20:39 пишет: Я в шокови. Дізелю сотня+ років, і ще може виникнути якийсь 'конструктивний прорахунок'?? Нафіга вигадувати ровер?
так у тебе яка потужність з літра об'єму і який момент? а споживання яке?
Чесно? Хз. Я машину вибирав за іншими критеріями. І якшо двігло мені має відригнути через 70 чи скільки там в автора тищ через курва ролік, який економить літру солярки на рік - ніт. То хибна стратегія.
певно був один критерій: що можна купити за наявний бюджет. а потім вже знайшлися аргументи чому рішення було безумовно вірним і зваженим.
Знаю, що матали пробіги безбожно, при чому ще там, тут то само собою. Тому й запитав.
там авто з малими пробігами коштують як у нас. а щось на кшталт - 200к на 4-річному авто, нафік воно треба. Ще помітив, що корейці дуже необережно ставляться до авто - дивився кілька детальних обзорів - так авто усе покоцане, пошкрябане, диски усі потерті об бордюри, в салоні часто куча всякої муні на торпеду налеєно...
YSK 09.06.2025 15:23 пишет: Якщо авто з Кореї, то яка впевненість в пробігу?
А що не так з пробігами у авто з Кореї?
А хто саме і на яких авто? Просто не дуже зрозуміло, кому це там треба. Може якісь дрібні дилери-перекупи таким і займаються, але мені машину купували на аукціоні, усі авто там з лізингу, з офіціним обслуговуванням і наявною історією сервісу і страховою історію, не уявляю, як і що там можна було змотати. Окрім того в таких машинах це в принципі технічно складно, бо мільйон блоків з пробігом і не в усіх його можна легко переписати.
Поміняв через 250 км після ремонту паливний фільтр, злили з нього паливо в стаканчик, то присутнє щось дуже дрібне (видно тільки блиски на світлі сонця чи коли фонариком світиш), типу пилок. Думаю це ок, бо від такого відмити всі магістралі і бак неможливо. Питання тільки, коли ще раз фільтр поміняти, знову через 250 км чи через пару тисяч.