autoua
Autoua.netФорумІнформатика та побутова електроніка

Геотеги фото с фейсбука

V.I.P **
51 год (22 года за рулем), Київ
С нами с 22.05.2007

Геотеги фото с фейсбука
      3 июня 2025 в 21:16 Гілками

сохраняются или это мне так не везёт?
И чем рекомендуете смотреть?
Фотки грибов с уточнением локации "киевская обл" слегка подбешивают. Никто в здравом уме по уже выкошеным местам не пойдет, но хоть понимать где имеет смысл их искать хотелось бы.Сегодня, насмотревшись фото и видео, не смотря на больную спину, плюнули и поехали Ровжи- Дубечня и обратно, несколько уже высушенных польских взяли, но до фото полных корзин ой как далеко.

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
Шкодоволгный Вазотавр *
54 года (33 года за рулем), Киев
С нами с 06.07.2001

Re: Геотеги фото с фейсбука [Re: Djohny]
      3 июня 2025 в 23:49 Гілками

Скільки я не іздив в ті краї - а я там всі тропи знаю ( ми там 10 років змагання проводили)
Нічого в корзинних нормах не було. Один раз на зонтікі тільки наскочили так повний багажник привезли.

Там де я брав корзинами - я поки не поїду. А на нові місця - з київа далеченько. То коли на дачі буваємо в цей час, то хіба звідти.

V.I.P **
С нами с 22.05.2007

Re: Геотеги фото с фейсбука [Re: kkk_GAZ240]
      4 июня 2025 в 00:17 Гілками

Уся фішка дізнатись у якій локації грби точно є, заодно перевірити чи фото свіже, бо в телезі було що виклали позаторішню фотку як свіжу та їхати туди де шанси є, а не тикатись по знайомим місцям де сухо та пусто.

V.I.P ***
41 год (25 лет за рулем),
С нами с 17.02.2009

4 июня 2025 в 15:11 Гілками Прикріплені файли (0 завантажити)

Djohny 03.06.2025 21:16 пишет:

Фотки грибов с уточнением локации "киевская обл" слегка подбешивают. Никто в здравом уме по уже выкошеным местам не пойдет, но хоть понимать где имеет смысл их искать хотелось бы.Сегодня, насмотревшись фото и видео, не смотря на больную спину, плюнули и поехали Ровжи- Дубечня и обратно, несколько уже высушенных польских взяли, но до фото полных корзин ой как далеко.

Не сохраняются. Геотеги хранятся в exif жпегов, но при залитии на ФБ он их пережимает и экзиф режет, потому там нихрена не будет.
ПКМ на файле ->властивості->докладно и там будет нифа о фотке, включая координаты, но скачанные с ФБ будут без этих данных.

Не сохраняются. Геотеги хранятся в exif жпегов, но при залитии на ФБ он их пережимает и экзиф режет, потому там нихрена не будет

V.I.P **
С нами с 22.05.2007

Re: Геотеги фото с фейсбука [Re: GreenMile]
      4 июня 2025 в 15:54 Гілками

GreenMile 04.06.2025 15:11 пишет:

Djohny 03.06.2025 21:16 пишет:

Не сохраняются. Геотеги хранятся в exif жпегов, но при залитии на ФБ он их пережимает и экзиф режет, потому там нихрена не будет.
ПКМ на файле ->властивості->докладно и там будет нифа о фотке, включая координаты, но скачанные с ФБ будут без этих данных.

про смотреть через свойства уже давно, с одноглазиков и фконтагтегов тема работала а тут ... про чем смотреть - как то пробегала прога под винду которая сразу фото по карте позиционировала, вот для телефона бы, но раз мордокнижка режет координаты то смысл пропадает
https://www.facebook.com/groups/446909178829180
думаю тему можно прибить за нерешаемостью основного вопроса

Супер писатель! ****
48 лет (30 лет за рулем), Киев
С нами с 16.08.2005

5 июня 2025 в 00:05 Гілками

Коли мені надсилають фото з геотегами з криками: ось тут нова камера фіксації швидкості, мамою клянусь, додайте реміновои(на вчора) в Вейз... то я зазвичай використовую цей сайт:
https://www.pic2map.com/

Але зараз якось мало людей,хто може додуматися, як ввімкнути гео в фото - зате обсикаются наавть від камери в банкоматі, якщо поряд проїжджали

Autoua.netФорумІнформатика та побутова електроніка
Додаткова інформація
0 користувачів і 10 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AlMat, Yorc, moderator 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 390

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія