Товариші та панове, а хтось щось знає про подібні штуки? сторінка На один двигун в корпусі чіпляються різні частини, які складаються із редуктора та патрона/кріплення і таким чином маємо в одному шурупокрут, болгарку, реноватор, лобзик, всякі шліфмашинки і ще всяке-різне. Виглядає як цікава штука, бо, на відміну від всяких насадок на шурупокрут чи болгарку, воно має свої редуктори для кожної з насадок, чим забезпечує необхідні оберти. І при цьому маємо економію місця і ваги, і мабуть економію грошей, бо двигун у всіх спільний. Але якби все було дійсно солодко, то таке мабуть же випускали б якісь бренди, якшо не супер-відомі, то хоча б середні, типу якогось дніпро-м чи інтертула. А я таке знаходжу тільки на аліку і десь у кацапів, знач є підводні камені, хотілось би зрозуміти, які. Може хтось користувався? Чи просто є розуміння, де там підстава?
бачив такі. Як на мене двигун сталої потужності для різних по потужності насадок мені здається не дуже гарним виконанням. Якщо розглядати більшість насадок "най буде" то може. По друге зміщення вузла навантаженя до редуктора та стиковка пластик-пластик... ну таке. Наприклад гайкокрутом таким я-б не ризикнув колесо відкручувати.
Развитие идеи кухонного комбайна "Мрія". При продуманной конструкции и качественном исполнении вещь хорошая, и сэкономить можно неплохо. Если еще и насадки не комплектом а поштучно покупать можно по мере надобности, то вообще замечательно. Если только не одновременно несколькими работать надо. Ну и ресурс мотора на все про все большим не будет.
За ці гроші, яку вартує комплект за посиланням, я куплю на аліку півтора-два комплекти того барахла, що на картинці, але усе окремо. Тільки красивого ящика не буде. І потім я не буду плакати, коли згорить двигун, і цей ящик буду тягнути на смітник.
цінник має іти в десятках, не сотнях уй за таке) а взагалі, імхо краще мати кілька спільних акумів і до них тушки збирати(та ж "макіта"). Я за рік собі так прикупив багато різних девайсів з алі. на пилці встиг моторчик спалити(щітковий), благо китайці розраховували на це і на таке ж посадкове місце мали заміну - безщітковий. До чого я це - один інструмент(а отже і мотор) - це не надто надійно на перспективу. та і питання в якості тих насадок, режимах роботи, тощо. Одною дупою на купу місць відразу - так не буває