Тепер весь кузов, скло, пластик, гумки, хром - все в дрібних крапках фарби. Як це прибирається?
Совсем в цвет не попали? Если ещё не сильно присоxло то сьездить на мойку, может знают чем отмыть можно. Или вручную высматривать и оттирать каким-то растворителем, который лак не берет. Себе я только битум снимал соответствующим средством, краску пока не доводилось
машина зараз як наждачка, вся в фарбі. Щітки на лобовому з таким шорохом рухалися, що довелося лезом охайно зчищати.
Совсем в цвет не попали? Если ещё не сильно присоxло то сьездить на мойку, может знают чем отмыть можно. Или вручную высматривать и оттирать каким-то растворителем, который лак не берет. Себе я только битум снимал соответствующим средством, краску пока не доводилось
+1 Колись мав таку історію. То забив. Потім коли продавав машину, то покупці це побачили. Поїхали на сервіс, який займається маляркою. Там кілька крапок спробували відтерти якимось розчинником. Побачили, що відтирається, купили...
Було таке. Поки свіже, їхати на мийку, вони пластиліном якимось знімали фарбу. Відчистили нормально.
Уайт-спіріт, але помити попередньо від піску. Якщо не візьме, то помити (!) авто і з мильним розчином пройтися синьою автомобільною глиною. Після може зявитись голограмма - полірнути чорним мяким кругом і відповідною пастою.
я зняв вологими серветками, але мало часу пройшло, десь вдень фарбували, я ввечері помітив і відтер
не допомагає. Наразі чекаю черги на СТО (бо я не один потерпілий). Наче все чудово відполіровується
не допомагає. Наразі чекаю черги на СТО (бо я не один потерпілий). Наче все чудово відполіровується
в розділі реклама наш камрад займається поліровкою
дякую! Мені вже зробили машину. По кузову все ок, окрім деяких пластикових елементів та резинок. Але то, я думаю, з часом на мийках відмиється
дякую! Мені вже зробили машину. По кузову все ок, окрім деяких пластикових елементів та резинок. Але то, я думаю, з часом на мийках відмиється
може поліролю натерти пластик
пластик достатньо пористий, тому не впевнений що вийде