egorka 11.06.2025 11:20 пишет: В мене так знаходить
Сама по собі ця пісня була суперхітом дискотек в 1970-х. Отже знайти її нескладно. Проблема знайти її оригінальну версію - німецькою мовою, не англійською. В твоєму переліку усі - англомовні. Я не кажу що це складно, просто як приклад знайти щось нестандартне в інеті швидко.
та то я просто для порівняння забив в ютубі то бачиш видало інше чим вище було
Сама по собі ця пісня була суперхітом дискотек в 1970-х. Отже знайти її нескладно. Проблема знайти її оригінальну версію - німецькою мовою, не англійською. В твоєму переліку усі - англомовні. Я не кажу що це складно, просто як приклад знайти щось нестандартне в інеті швидко.
Оце вже "врахувало уподобання так врахувало" Навіть цікаво що спільного у диско-хіта середини 1970-х з усіма іншими запропонованими піснями. Особлив з Флойд - Стіна?
спільного те, що вони підходять під мої вподобання а у мене досить дивні і різнобарвні смаки в музиці Ну і якщо уважно глянути, то і до Gilla і Таніта Тікарам, і Нові Фосілі, і Кріс де Бург, якраз нормально ліпляться.
так оно ж я знайшов саме німецькою
Так я бачу що ти знайшов. А от Ігор ні. Якщо це твої уподобання то у мене немає питань. Я думав що це рекомендації для того, хто зацікавився лише Gilla, от і здивувався, до чого тут Флойд (не сама відома іх пісня із "золотого періоду" - 73_79), і що тут роблять виконавці з іншої епохи типу Таніти, і де основні ікони диско 70-х ?
так оно ж я знайшов саме німецькою
Так я бачу що ти знайшов. А от Ігор ні. Якщо це твої уподобання то у мене немає питань. Я думав що це рекомендації для того, хто зацікавився лише Gilla, от і здивувався, до чого тут Флойд (не сама відома іх пісня із "золотого періоду" - 73_79), і що тут роблять виконавці з іншої епохи типу Таніти, і де основні ікони диско 70-х ?
Якби у мене був пустий аккаунт без історії прослуховування, то будувало би плейліст схожий на стартову пісню, а так воно більш менш потрапляє в мій настрій, коли саме я вирішив Gilla послухати
harald67 11.06.2025 18:56 пишет: і що тут роблять виконавці з іншої епохи типу Таніти, і де основні ікони диско 70-х ?
Забув подякувати . Дві доби по дорозі на роботу слухаю "радіо", яке запустив Youtube після Johny на основі моїх уподобань: Шаде, Alan Parson Projects, Baccara, Fleetwood Mac, Bee Gees, El Pasador,John Paul Young, Eruption, Kate Bush...
Цікаво Pink Floyd з "The Great Gig in The Sky" туди теж потрапив -
harald67 11.06.2025 18:56 пишет: і що тут роблять виконавці з іншої епохи типу Таніти, і де основні ікони диско 70-х ?
Забув подякувати . Дві доби по дорозі на роботу слухаю "радіо", яке запустив Youtube після Johny на основі моїх уподобань: Шаде, Alan Parson Projects, Baccara, Fleetwood Mac, Bee Gees, El Pasador,John Paul Young, Eruption, Kate Bush...
Специфічна добірка, але в цілому нічого так. У мене лише одне питання і до тебе і до Сашка: а як і що Ви слухаєте у Fleetwood Mac? Що може сподобатися у цьому беззмістовному наборі звуків незрозумілого стилю?
harald67 11.06.2025 21:26 пишет: як і що Ви слухаєте у Fleetwood Mac?
"Radio" запускається не обов'язково з виконавців та пісень, яких ви постійно слухаєте, а і з тих, що нагадують їх. Щоправда цього разу у вибірку попала "The Chain", яка у мене була в лайках. А так сходу назву у них ще "Dreams". Я не слухаю Fleetwood Mac альбомами.