autoua
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Порадьте перевіренного лікаря стоматолога-ендодонтиста

member
Киев
С нами с 08.06.2010

Порадьте перевіренного лікаря стоматолога-ендодонтиста
      12 июня 2025 в 16:23 Гілками

Шукаю хорошого лікаря стоматолога-ендодонтиста, перелікувати канали в зубах під мікроскопом.
Поки є бажання спробувати зберегти зуби, а не видаляти, з'їздив на консультації, то думки у різних лікарів - абсолютно протилежні..
Буду вдячний за контакти перевіреного лікаря!

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
ssb
Достоевский **
36 лет (17 лет за рулем), Киев
С нами с 25.01.2008

Re: Порадьте перевіренного лікаря стоматолога-ендодонтиста [Re: Daemon]
      12 июня 2025 в 18:56 Гілками

Лікував у Данила в клініці Dr.Care, поки все добре, підходом і результатом задоволений

member
Киев
С нами с 08.06.2010

Re: Порадьте перевіренного лікаря стоматолога-ендодонтиста [Re: ssb]
      14 июня 2025 в 11:50 Гілками

ssb 12.06.2025 18:56 пишет:

Лікував у Данила в клініці Dr.Care, поки все добре, підходом і результатом задоволений

Дякую!
Якщо хтось поділиться ще контактами на лівому березі, буде взагалі чудово!

СуперСтар ***
53 года (15 лет за рулем), Киев
С нами с 20.10.2006

14 июня 2025 в 12:18 Гілками

Daemon 12.06.2025 16:23 пишет:

Шукаю хорошого лікаря стоматолога-ендодонтиста, перелікувати канали в зубах під мікроскопом.
Поки є бажання спробувати зберегти зуби, а не видаляти, з'їздив на консультації, то думки у різних лікарів - абсолютно протилежні..
Буду вдячний за контакти перевіреного лікаря!

якщо ясна запалені, то 99%, що треба видаляти
Якщо з яснами ок, то може ще можна спасти (але якщо декілька лікарів сказали видаляти, то воно так і є - пройшла через це, стадія "прийняття" продовжувалась декілька років, але потім зрозуміла, що тягнути було неправильно)

Мені дуже подабається лікар Лобань Олександр Васильович у клініці "М"ята" (А.Ахматової, 13-д)

Якщо ж у Вас є проблеми з яснами, то зверніться до пародонтолога в клініці «PerioCenter» Срібнокільська, 20. Якби я знала, що в Києві є така клініка років 15 назад, то була б зі своїми зубами.

member
Киев
С нами с 08.06.2010

Re: Порадьте перевіренного лікаря стоматолога-ендодонтиста [Re: xonix406]
      15 июня 2025 в 12:02 Гілками

xonix406 14.06.2025 12:18 пишет:

Мені дуже подабається лікар Лобань Олександр Васильович у клініці "М"ята" (А.Ахматової, 13-д)

Якщо ж у Вас є проблеми з яснами, то зверніться до пародонтолога в клініці «PerioCenter» Срібнокільська, 20. Якби я знала, що в Києві є така клініка років 15 назад, то була б зі своїми зубами.

Дуже вдячний за рекомендації.
Тепер теж буду знати, що є такий центр, можна буде і планово ходити на консультації в майбутньому.

У мене є давнє запалення/нориця в десні лише біля одного зуба, зробив знімок та пішов по рекомендації до хірурга видаляти зуб мудрості, заодно і спитав про запалення, він мені сказав видаляти ще два зуба, або пробувати шукати ендодонтиста та лікувати..

Погуглив ендодонтистів, пішов в одну популярну клініку, там нічого толком не сказали , типу треба пробувати лікувати нічого не знаємо, далі буде видно.. ще познаходили різного скритого карієса, та нарахували лікування на 100 тисяч грн., в іншій клініці нормально все пояснили, сказали один зуб складний та шансів зберегти 70% (стосовно збереження буде остаточно зрозуміло через півроку лікування), другий зуб простіший та за місяць все вилікуємо, але починати треба з простішого, зі складним гірше вже не буде, а простий починається скол, може тріснути стінка і тоді лише видалення.. Вже планував на цьому варіанті і зупинитись, та сходив на ще одну консультацію, де спочатку теж сказали з одної сторони, що 70% зуб можна зберегти, але потім порадились з пародонтологом, та змінили рішення на видалення і необхідності термінового лікування сусіднього з ним зуба, а той що простіший з іншого боку потім планово пролікувати і з ним нічого не буде , нічого не трісне.. )

То зараз мене заплутали з якого боку треба починати лікування, що видаляти, чи є реально скритий карієс.. і т.д.. , тому максимум готовий сходити на ще одну консультацію лише до перевіреного спеціаліста..

V.I.P. ***
Киев
С нами с 21.07.2001

15 июня 2025 в 14:40 Гілками

Daemon 15.06.2025 12:02 пишет:

xonix406 14.06.2025 12:18 пишет:

Дуже вдячний за рекомендації.
Тепер теж буду знати, що є такий центр, можна буде і планово ходити на консультації в майбутньому.

У мене є давнє запалення/нориця в десні лише біля одного зуба, зробив знімок та пішов по рекомендації до хірурга видаляти зуб мудрості, заодно і спитав про запалення, він мені сказав видаляти ще два зуба, або пробувати шукати ендодонтиста та лікувати..

Погуглив ендодонтистів, пішов в одну популярну клініку, там нічого толком не сказали , типу треба пробувати лікувати нічого не знаємо, далі буде видно.. ще познаходили різного скритого карієса, та нарахували лікування на 100 тисяч грн., в іншій клініці нормально все пояснили, сказали один зуб складний та шансів зберегти 70% (стосовно збереження буде остаточно зрозуміло через півроку лікування), другий зуб простіший та за місяць все вилікуємо, але починати треба з простішого, зі складним гірше вже не буде, а простий починається скол, може тріснути стінка і тоді лише видалення.. Вже планував на цьому варіанті і зупинитись, та сходив на ще одну консультацію, де спочатку теж сказали з одної сторони, що 70% зуб можна зберегти, але потім порадились з пародонтологом, та змінили рішення на видалення і необхідності термінового лікування сусіднього з ним зуба, а той що простіший з іншого боку потім планово пролікувати і з ним нічого не буде , нічого не трісне.. )

То зараз мене заплутали з якого боку треба починати лікування, що видаляти, чи є реально скритий карієс.. і т.д.. , тому максимум готовий сходити на ще одну консультацію лише до перевіреного спеціаліста..

https://www.club32.ua/?utm_source=google...vD_BwE#services

В клубі є власник.

Autoua.netФорумВирішення побутових проблем
Додаткова інформація
0 користувачів і 90 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 206

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія