skov 16.07.2025 17:20 пишет: А для успішних продажів більшого в усіх сенсах авто потрібно також привезти пристойний мотор (якій у Мазди є). Але забули чи не змогли. Потім вирішать, що на CX-60 попиту немає, тож викреслюємо.
та блін - є ж чудовий 3,3 рядний (якщо не помиляюсь) гібрид. зі смішною витратою у місті на рівні 11-12 літрів давайте за полтос СХ-60 з ним ні, теплі лампові мотори то наше усе мені це нагадує епікфейл BlackBerry, які до останнього не робили сенсорну клавіатуру, так і померли зі своїми кнопками.
Здравствуйте. Мне кажется, что если Вы рассматриваете Hyundai Sonata, то было бы целесообразно рассмотреть и её конкурентов - Skoda Superb и Toyota Camry. Первая у нас стоит от 1.65 млн, поэтому она находится в несколько ином ценовом сегменте. Базовая Camry с "атмосферником" 2.5 л на 204 л.с. и 8-ступенчатой АКПП стоит от 1.4 млн, а в максимальной комплектации - как базовый Superb, то есть 1.65 млн. Столько же стоит и начальная версия гибридной Camry (230 л.с., e-CVT). Этот автомобиль хорошо оснащён, надёжен. С другой стороны, у бензиновой Camry есть определённое техническое отставание от того же Superb-а, но зато ниже цена. А главное преимущество обоих названных автомобилей по сравнению с "китайцами" - долговечность, официальный сервис в Украине и гарантия .
Paulskit 16.07.2025 17:43 пишет: Але дорого, вже близенько до БМВ підбирались потроху.
В цьому і сенс таких авто, як CX60. Гарно напакована мазда з нормальним двигуном проти біднішого по фаршу X3. Вибір неочевидний, особливо якщо CX60 трохи дешевше. А от з ким має конкурувати CX60/2.5? З корейцями? Складно, бо SantaFe/Sorento більші по салону, а для Sportage/Tucson вже є CX5...
skov 16.07.2025 17:20 пишет: Стосовно CX-60 24 року, чомусь не здивований. Мабуть, одного овочу в лінійці у вигляді CX-5 виявилось достатньо. А для успішних продажів більшого в усіх сенсах авто потрібно також привезти пристойний мотор (якій у Мазди є). Але забули чи не змогли. Потім вирішать, що на CX-60 попиту немає, тож викреслюємо.
Вони привозили і шестициліндровий турбо 3.3л СХ-60, але мало. Я в салоні встиг помацати.
дупля не відстрілюю чому PHEV не возили а ще в них мультимедійка керується так, що ніяких нервів не вистачить
Paulskit 16.07.2025 17:43 пишет: Так, були, я також встиг. Але дорого, вже близенько до БМВ підбирались потроху.
Підібралась до базової Х3 з дволітровим двигуном, яка коштує 80-90 тисяч доларів?
Базова Х3 ніколи не коштувала 80-90к баксів, це територія гарно напакованої X3m40i навіть зараз. Тоді ж і ціни були нижчі і курс не з таким розривом.
я відкрив авторіа, і там 20i на 190 кс, а не M40i по таким цінам. Конфігуратор не намагався крутити. Ну і два місяці тому не так давно були, коли в салоні мазди ще стояв 3.3
А що вони вам мали заявити? Давай, газ у підлогу та зроби усіх тошнотів навколо, ігноруй знаки та чави пішоходів?
Ну, положим, когда я тестил Кугу, я прокатился по Бандеры от одного моста до другого, и там можно было более-менее понять и про динамику, и про управляемость, особенно на клеверах. И никто за "поправилам" ничего не говорил.
skov 16.07.2025 11:31 пишет:
І коло Гавела, Василенко, Берестейський, Гарматна, Гавела насправді абсолютно нормальне, наскільки взагалі може бути нормальним короткий тест-драйв на 10-15 хвилин. Є де прискоритись на гарному асфальті, є ділянки з нерівностями всіх видів. Скласти враження про динаміку в міських умовах, гальма, керованість, шумку, рівень комфорту - цілком можливо.
Берестейского в списке не было. Получалось, что разогнаться можно было только по Борщаговской, от Гарматной до Василенко, это ни о чем.
С другой стороны, мне, лично тестить было не обязательно, потому как альтернативы Гольфу все равно не наблюдалось, так что я не особо заморачивался, не то таки поехал бы в "Порше Захід" кататься по Окружной.
Paulskit 16.07.2025 15:25 пишет: Питання тільки в ціні. Якщо CX-5 і далі буде коштувати 30к в достатньо багатій базі, то абсолютно пофіг.
Ну, я, когда покупал "Кугу", СХ-5 не рассматривал именно потому, что у них сидушки на "тряпке" только в базовой комплектации, дальше, по непонятным для меня причинам, шли авто исключительно с сиденьями из кожи молодого Дерматина. Я и натуральную кожу на сидушках считаю большой глупостью, по крайней мере, без вентиляции, а уж дерматин... До сих пор мне не ясно, почему народ ведется на этот тупой маркетинг из "экокожи".
Ну, положим, когда я тестил Кугу, я прокатился по Бандеры от одного моста до другого, и там можно было более-менее понять и про динамику, и про управляемость, особенно на клеверах. ... Берестейского в списке не было. Получалось, что разогнаться можно было только по Борщаговской, от Гарматной до Василенко, это ни о чем.
Ну, якщо для вас принципово замість двох прискорень зробити чотири, значить треба було пропонувати свій варіант. Я кілька разів тестував різні автівки на Гавела, ніхто не чіплявся ні стосовно маршруту, ні стосовно швидкості.
boyko_s 18.07.2025 00:30 пишет: Ну, я, когда покупал "Кугу", СХ-5 не рассматривал именно потому, что у них сидушки на "тряпке" только в базовой комплектации, дальше, по непонятным для меня причинам, шли авто исключительно с сиденьями из кожи молодого Дерматина.
Якщо пам'ять не зраджує, шкіряні сидіння на CX-5 з'являлися в середній комплектації та завжди пропонувалися з перфорацією та вентиляцією. Відмінність від топової лише в тому, що в топі - Nappa.
У мене з ними була інша проблема - не міг комфортно розміститися.