Цікаво чи привезе Тойота gr86 офіційні колись чи ні.
Малоймовірно, але бітки є. Я періодично додаю в "обране" щоб слідкувати за ціною
Туди б атмо v8
Ага, и авто їздить сама по собі
По двигунам, по ходу нормально ходять. Народ міняє поддон двигуна, доливає більше масла, і т.д. Але це для авто під активне використання на треку
В умовно дорожньому режимі нібито все ОК. Це ж саме популярне авто в штатах по кількості продаж в класі
При чому тут трек, якщо проблема виникає просто достатньо великих бокових перевантаженнях, для яких трек не обовʼязковий? Та і це трохи для мазохістів, купити тачку і відразу щось там корчувати в ній з двигуном, щоб він не навернувся від нестачі масла. Скільки вже випадків в США, що на одному авто за 20к км по 2-3 рази двигун міняють. Міатка, як не крути, з цієї точки зору виглядає цікавіше, двигун надійний, нічого колхозити не треба, катаєшся і горя не знаєш.
При чому тут трек, якщо проблема виникає просто достатньо великих бокових перевантаженнях, для яких трек не обовʼязковий?
Якби так було, то вони б вже всі зламалися. Саме треба сильне бокове перенавантаження "довгий" час, тобто швидкісний трек, де є довги повороти
Я читав про пару випадків в штатах, плюс в блогера, що на Нюрнбунррингу катається зламався двигун.
Міата так, але я поки не можу обидві покатати особисто, щоб якось враження скласти. Якщо слухати блогерів - то міата дуже валка в порівнянні, але це треба особисто міряти
При чому тут трек, якщо проблема виникає просто достатньо великих бокових перевантаженнях, для яких трек не обовʼязковий?
Якби так було, то вони б вже всі зламалися. Саме треба сильне бокове перенавантаження "довгий" час, тобто швидкісний трек, де є довги повороти
Я читав про пару випадків в штатах, плюс в блогера, що на Нюрнбунррингу катається зламався двигун.
Міата так, але я поки не можу обидві покатати особисто, щоб якось враження скласти. Якщо слухати блогерів - то міата дуже валка в порівнянні, але це треба особисто міряти
На треку проблема просто швидше проявляється, звичайної більш менш вільної дороги для цього також достатньо. Я 0.9G на приборці по приїзду бачу регулярно. Я не спорю, можливо страхи дещо перебільшені, але у мене в сімʼї вже був негативний досвід з субарівськими опозитниками на WRX, я їх з тих пір боюсь. З іншого боку, Skyactiv таких проблем не має взагалі.
У випадку масових проблем було б видно. Але попит супер стабільний, хоча моделі вже 4 роки ---
Для мене критично - це покатати вживу. А далі вже купити, бо я вже про обидві відосиків надивився шо капець
Я не спорю, можливо страхи дещо перебільшені, але у мене в сімʼї вже був негативний досвід з субарівськими опозитниками на WRX, я їх з тих пір боюсь. З іншого боку, Skyactiv таких проблем не має взагалі.
опозитник для WRX та Skyactiv все ж таки зовсім для різних цілей і умов експлуатації, турбовані опозитники не були ніколи взірцем надійності, наскільки я пам"ятаю. Це ж мова йде про старі покоління?
Я не спорю, можливо страхи дещо перебільшені, але у мене в сімʼї вже був негативний досвід з субарівськими опозитниками на WRX, я їх з тих пір боюсь. З іншого боку, Skyactiv таких проблем не має взагалі.
опозитник для WRX та Skyactiv все ж таки зовсім для різних цілей і умов експлуатації, турбовані опозитники не були ніколи взірцем надійності, наскільки я пам"ятаю. Це ж мова йде про старі покоління?
Так, bug eye Я не кажу, що двигуни погані, але у мене особисто є до них певна недовіра + по GR86 є загальновідома проблема з oil starvation, яка досі заводом не вирішена. Я б на таке готовий був підписатись тільки з гарантією від виробника і офіційним сервісом.
Для мене критично - це покатати вживу.
Це - основне.
Бо у мене був період, коли з місяць мастурбував (теоретично), щоб взяти таку "на кожен день". У дилера - немає в салоні, привозять під замовника (купляй і тестуй).
Власні страхи були пов'язані у першу чергу з жорсткістю підвіски. Знайшов трохи вживану у приватній компанії. Так от, спробував туди сісти/вилізти декілька разів - провалююсь нижче звичного рівня. І так щоразу. Тобто посадка - це не легко вскочив і поїхав, а ще додаткові фізичні вправи (мабуть вік впливає та загальна гнучкість/негнучкість).
Коли сів - то так, сидіння тебе "вбирає у себе" і на ній бажано їхати хоча б 100-200 кілометрів, не виходячи. Називаю такі авто "ночви" (у хорошому розумінні), бо вона сидить дуже низько до поверхні, прив'язаність, "липучість" хороша. Потужності двигуна для такого надмалого авто вистачає з головою. Взимку ймовірно треба бути надто обережним, бо зад поїде вперед дуже легко. З мінусів для мене - ще додається обмерзання скла безрамкових дверей, але то вже "бонус" так би мовити.
Як варіант, аби дивився - то може й на чисту BRZ. В принципі за враженнями ця Toyota більше не Toyota, а Subaru (з технічного боку). Декларується - як спільна розробка обох компаній. По ціні - BRZ на декілька тисяч дешевше (хоч нова, хоч вживана). Та й на дорозі останніх начебто не менше, ніж з шильдами Toyota (може й більше навіть).