адаптивный круіз контроль відсутній? сидіння екошкіра без перфорації, вентиляції?
адаптивный круіз контроль відсутній? сидіння екошкіра без перфорації, вентиляції?
Про круїз навіть не питав, бо не користуюсь ним і на Тігуані. Еко шкіра з такою грубою тканиною, так, без перфорації та вентиляції.
Ну й бісила навіть в топі дешманська мультимедійка
ну у Ниссан мультимедиа тоже не фонтан если честно.. не шустрая + Apple CarPlay wireless довольно часто черный экран выдает, общался на эту тему с VIDI - менеджер говорит что да у его жены айфон и такая проблема есть, но у него андроид и все ок.
Мені приборка зайшла дуже, вона найкраща по інформативності з тих що взагалі зі всього тестував. Під час двох тестів підключав свій айфон - порядок. Але таке враження що автовиробники взагалі погано дружать з карплей - в мене в Тігуані з моменту покупки воно зависає (особливо після включення камери), то треба пере підключати щоб музика зʼявилася. На сервісі розводять руками. Але півтора року користувався Самсунгом - там такого не було. І Андроїд авто мені зручнішим взагалі здається.