autoua
Autoua.netФорумВибір автомобіля

Нове авто с салону - ДВЗ чи BYD Song Plus (51/51)

Достоевский *
42 года (12 лет за рулем), Вишгород
С нами с 06.09.2016

Re: Нове авто с салону - ДВЗ чи BYD Song Plus [Re: Paulskit]
      2 сентября 2026 в 14:37 Гілками

Paulskit 02.09.2026 14:23 пишет:

Ви ж повинні розуміти, що поняття "тупить" чи ні, "норм" чи ні дуже субʼєктивні. Сусідня тема про електро в даному плані дуже показова. Комусь "норм" годинами на трасі тупити, а хтось пальцем у скроні крутить коли таке чує і сміється в голос.

Саме так
І у всіх різні вимоги під авто і під різні авто, різні вподобання.
В мене особисто - якщо 2 авто в родині, вони повинні бути різними, ну хоча б щоб були різні враження коли пересідаєш, але спільна вимога - якісний салон. Комусь інше.
Я будь яку сучасну Тойоту не куплю, бо салон це кусок лайна, навіть Крузаки, але там зрозуміло чому - не хочеш лайно - йди за Лексусом, там в салоні все добре, матеріали добрі, але і коштує дорожче.
Міні - все подобається, навіть в простіших версіях, але ота приборка посередині - цей підхід аварійнонебезпечний, тому, маю надію, в наступному поколінні буде все як треба.

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
XS1
Достоевский **
С нами с 10.10.2010

Re: Нове авто с салону - ДВЗ чи BYD Song Plus [Re: Murzik2.0]
      2 сентября 2026 в 16:02 Гілками

Murzik2.0 02.09.2026 14:37 пишет:

Я будь яку сучасну Тойоту не куплю, бо салон це кусок лайна, навіть Крузаки, але там зрозуміло чому - не хочеш лайно - йди за Лексусом, там в салоні все добре, матеріали добрі, але і коштує дорожче.

Про це згадалось: не знаю, як там в сучасних RX і пузотерках, а в тих, що на базі Крузака, якось не скажеш, що "все добре".

Супер писатель! *
Варшава
С нами с 05.02.2013

2 сентября 2026 в 16:58 Гілками

Ви ж повинні розуміти, що поняття "тупить" чи ні, "норм" чи ні дуже субʼєктивні. Сусідня тема про електро в даному плані дуже показова. Комусь "норм" годинами на трасі тупити, а хтось пальцем у скроні крутить коли таке чує і сміється в голос.

Не все так просто. Знайомий жалівся що в його Каміку 2023-го, тупить DSG зі старту. Порівнювали ще з тоді моїм Карок 2019, двигуни однакові 1.5. Дійсно була різниця. В мене тільки одне пояснення шо різниця в прошивці і це тому що треба було влазити в нові норми по викидам.

IesuiT *
43 года (18 лет за рулем), Киев
С нами с 24.10.2008

2 сентября 2026 в 20:35 Гілками

Ви ж повинні розуміти, що поняття "тупить" чи ні, "норм" чи ні дуже субʼєктивні.

Катав 3 авто, Тойоту, Шкоду і Сузукі протягом двох годин. Тільки у Шкоди чомусь дуже довгий відгук на педаль газа. Тормоза після японців різкі, а газ дуже довго.
Яка може бути суб'єктивщина?

Змінено juiT (20:41 02/09/2026)

IesuiT *
43 года (18 лет за рулем), Киев
С нами с 24.10.2008

Re: Нове авто с салону - ДВЗ чи BYD Song Plus [Re: Murzik2.0]
      2 сентября 2026 в 20:41 Гілками

Я будь яку сучасну Тойоту не куплю, бо салон це кусок лайна,

Також так думав, поки не побував на тест-драйві Сузукі.

Достоевский *
С нами с 06.09.2016

Re: Нове авто с салону - ДВЗ чи BYD Song Plus [Re: juiT]
      3 сентября 2026 в 10:37 Гілками

juiT 02.09.2026 20:41 пишет:

Я будь яку сучасну Тойоту не куплю, бо салон це кусок лайна,

Також так думав, поки не побував на тест-драйві Сузукі.

Так Сузукі як раз все норм - за ці гроші воно оп, більш того - теща років 8 на Вітарі їздить - машина топ за ці гроші.
А взяти умовну Камрі в топі? За такі бабки салон як в авто вдвічі дешевше.
Все ж питання ціна\якість.
Десь вони не туди звернули, пару тижнів тому на 30ці їздилили - в друга батька вона вже більше 20 років з салону, ну хз - це Майбах в порівнянні з сучасною.

41 год (22 года за рулем), Ірпінь
С нами с 25.02.2005

Re: Нове авто с салону - ДВЗ чи BYD Song Plus [Re: juiT]
      4 сентября 2026 в 09:08 Гілками

juiT 02.09.2026 20:35 пишет:

Ви ж повинні розуміти, що поняття "тупить" чи ні, "норм" чи ні дуже субʼєктивні.

Катав 3 авто, Тойоту, Шкоду і Сузукі протягом двох годин. Тільки у Шкоди чомусь дуже довгий відгук на педаль газа. Тормоза після японців різкі, а газ дуже довго.

та тут все об'єктивно
ВАГ в нормальному (комфортному) режимі ДСГ - ДУЖЕ сильно демпфує все. Вона 7 передачу підкидає мало не на 50 км\год. Це все зарази викидів і економії.
Це я якщо що про мій же ж Леон, та і що там казать - навіть Форментор. Якщо коробка стоїть в драйві - вона все робить дуже неспішно, так типу - "а ти точно хочеш оце розігнатися"
Вирішується перемиканням всієї машини в "спорт", ну або тільки коробки, якщо вибору режимів нема інших. І все стає саме так як треба. Ну але і витрата підростає

Достоевский *
С нами с 06.09.2016

Re: Нове авто с салону - ДВЗ чи BYD Song Plus [Re: Sashok_Accent]
      4 сентября 2026 в 10:28 Гілками

Sashok_Accent 04.09.2026 09:08 пишет:

juiT 02.09.2026 20:35 пишет:

та тут все об'єктивно
ВАГ в нормальному (комфортному) режимі ДСГ - ДУЖЕ сильно демпфує все. Вона 7 передачу підкидає мало не на 50 км\год. Це все зарази викидів і економії.
Це я якщо що про мій же ж Леон, та і що там казать - навіть Форментор. Якщо коробка стоїть в драйві - вона все робить дуже неспішно, так типу - "а ти точно хочеш оце розігнатися"
Вирішується перемиканням всієї машини в "спорт", ну або тільки коробки, якщо вибору режимів нема інших. І все стає саме так як треба. Ну але і витрата підростає

Я на Тігуані в Спорт тільки на трасах коли обгін фури за фурою вмикаю) ДСГ вона ж розумна, вчиться

Autoua.netФорумВибір автомобіля
Додаткова інформація
5 користувачів і 1084 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AVB, Yorc, Stor, moderator, BorisB 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг: *****
Переглядів теми: 45156

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія