Ви ж повинні розуміти, що поняття "тупить" чи ні, "норм" чи ні дуже субʼєктивні. Сусідня тема про електро в даному плані дуже показова. Комусь "норм" годинами на трасі тупити, а хтось пальцем у скроні крутить коли таке чує і сміється в голос.
Саме так І у всіх різні вимоги під авто і під різні авто, різні вподобання. В мене особисто - якщо 2 авто в родині, вони повинні бути різними, ну хоча б щоб були різні враження коли пересідаєш, але спільна вимога - якісний салон. Комусь інше. Я будь яку сучасну Тойоту не куплю, бо салон це кусок лайна, навіть Крузаки, але там зрозуміло чому - не хочеш лайно - йди за Лексусом, там в салоні все добре, матеріали добрі, але і коштує дорожче. Міні - все подобається, навіть в простіших версіях, але ота приборка посередині - цей підхід аварійнонебезпечний, тому, маю надію, в наступному поколінні буде все як треба.
Я будь яку сучасну Тойоту не куплю, бо салон це кусок лайна, навіть Крузаки, але там зрозуміло чому - не хочеш лайно - йди за Лексусом, там в салоні все добре, матеріали добрі, але і коштує дорожче.
Про це згадалось: не знаю, як там в сучасних RX і пузотерках, а в тих, що на базі Крузака, якось не скажеш, що "все добре".
Ви ж повинні розуміти, що поняття "тупить" чи ні, "норм" чи ні дуже субʼєктивні. Сусідня тема про електро в даному плані дуже показова. Комусь "норм" годинами на трасі тупити, а хтось пальцем у скроні крутить коли таке чує і сміється в голос.
Не все так просто. Знайомий жалівся що в його Каміку 2023-го, тупить DSG зі старту. Порівнювали ще з тоді моїм Карок 2019, двигуни однакові 1.5. Дійсно була різниця. В мене тільки одне пояснення шо різниця в прошивці і це тому що треба було влазити в нові норми по викидам.
Ви ж повинні розуміти, що поняття "тупить" чи ні, "норм" чи ні дуже субʼєктивні.
Катав 3 авто, Тойоту, Шкоду і Сузукі протягом двох годин. Тільки у Шкоди чомусь дуже довгий відгук на педаль газа. Тормоза після японців різкі, а газ дуже довго. Яка може бути суб'єктивщина?
Я будь яку сучасну Тойоту не куплю, бо салон це кусок лайна,
Також так думав, поки не побував на тест-драйві Сузукі.
Я будь яку сучасну Тойоту не куплю, бо салон це кусок лайна,
Також так думав, поки не побував на тест-драйві Сузукі.
Так Сузукі як раз все норм - за ці гроші воно оп, більш того - теща років 8 на Вітарі їздить - машина топ за ці гроші. А взяти умовну Камрі в топі? За такі бабки салон як в авто вдвічі дешевше. Все ж питання ціна\якість. Десь вони не туди звернули, пару тижнів тому на 30ці їздилили - в друга батька вона вже більше 20 років з салону, ну хз - це Майбах в порівнянні з сучасною.
Ви ж повинні розуміти, що поняття "тупить" чи ні, "норм" чи ні дуже субʼєктивні.
Катав 3 авто, Тойоту, Шкоду і Сузукі протягом двох годин. Тільки у Шкоди чомусь дуже довгий відгук на педаль газа. Тормоза після японців різкі, а газ дуже довго. Яка може бути суб'єктивщина?
та тут все об'єктивно ВАГ в нормальному (комфортному) режимі ДСГ - ДУЖЕ сильно демпфує все. Вона 7 передачу підкидає мало не на 50 км\год. Це все зарази викидів і економії. Це я якщо що про мій же ж Леон, та і що там казать - навіть Форментор. Якщо коробка стоїть в драйві - вона все робить дуже неспішно, так типу - "а ти точно хочеш оце розігнатися" Вирішується перемиканням всієї машини в "спорт", ну або тільки коробки, якщо вибору режимів нема інших. І все стає саме так як треба. Ну але і витрата підростає
та тут все об'єктивно ВАГ в нормальному (комфортному) режимі ДСГ - ДУЖЕ сильно демпфує все. Вона 7 передачу підкидає мало не на 50 км\год. Це все зарази викидів і економії. Це я якщо що про мій же ж Леон, та і що там казать - навіть Форментор. Якщо коробка стоїть в драйві - вона все робить дуже неспішно, так типу - "а ти точно хочеш оце розігнатися" Вирішується перемиканням всієї машини в "спорт", ну або тільки коробки, якщо вибору режимів нема інших. І все стає саме так як треба. Ну але і витрата підростає
Я на Тігуані в Спорт тільки на трасах коли обгін фури за фурою вмикаю) ДСГ вона ж розумна, вчиться