Хочеться карплеи, lte і тд і тп) зрозуміло, що все з китаю. Де в Києві можна вживу побачити, потестити тощо ну і, відповідно, встановити з рештою додаткового обладнання (не за всі гроші світу)))). Поділіться досвідом, будь ласка. Авто профільне, якщо що. Хоча зараз практично все уніфіковане.
В мене така Доброго ранку. Я визначився. Берем таку Я щойно знайшов це на AliExpress: грн.5,204.46 | GRANDnavi Android13 Автомобільний радіоприймач GPS для VW Volkswagen Skoda Octavia Golf 5 6 Touran Passat B6 Polo Jetta 2Din Мультимедійний плеєр https://a.aliexpress.com/_EJXitIs дешево і сердито, брати треба 4/64 з 4 джі, я собі зробив дублікат картки і поставив туди, все працює, карплей теж є, в нас вони десь в районі 6 тис якщо купувати
baton82 17.06.2025 22:38 пишет: Хочеться карплеи, lte і тд і тп) зрозуміло, що все з китаю. Де в Києві можна вживу побачити, потестити тощо ну і, відповідно, встановити з рештою додаткового обладнання (не за всі гроші світу)))). Поділіться досвідом, будь ласка. Авто профільне, якщо що. Хоча зараз практично все уніфіковане.
Так у Игоря Хаммер они работают. Поставили в профильную машину андроид магнитоллу. Все очень красиво, через переходную рамку. Играюсь уже недели две.
baton82 17.06.2025 22:38 пишет: Хочеться карплеи, lte і тд і тп) зрозуміло, що все з китаю. Де в Києві можна вживу побачити, потестити тощо ну і, відповідно, встановити з рештою додаткового обладнання (не за всі гроші світу)))). Поділіться досвідом, будь ласка. Авто профільне, якщо що. Хоча зараз практично все уніфіковане.
Так у Игоря Хаммер они работают. Поставили в профильную машину андроид магнитоллу. Все очень красиво, через переходную рамку. Играюсь уже недели две.
що саме поставили? ну і вартість цікавить: магнітоли, камер і сама робота.
Yuriy T4 22.06.2025 17:09 пишет: Поставили Teyes CC3L, з заміною задньої камери. Ось https://www.facebook.com/reel/938363381634027 По ціні - до Ігоря, я як старий кліент, отримав величезну знижку...
Дякую і як задоволені Teyes CC3L? Бо ціна не дешева на неі
egorka 22.06.2025 18:33 пишет: Дякую і як задоволені Teyes CC3L? Бо ціна не дешева на неі
Якщо брати китайця, то хоч фабричного Задоволен повністю - всі задачи виконує. Мам тільки одну претензію - екран дуже заляпується пальцями - думаю це питання вирішується якоюсь плівкою... Ну і не знаю, чи підійде андроїд магнітола власникам Айфонів тому що треба налаштовувати ВСЕ під себе. Один раз, но пройтися по кожному пункту, подивитись, чи влаштовує, якщо ні - знову... Ну і більш "бюджетні" (дешеві) андроїдмагнітоли вже могуть не тягнути, особливо кілька задач разом, наприклад - слухати радіо і корістуватись навігаціей На 4PDA та на YouTube все є і порівняно - по фукціям, роботі, по звуку, по оформленню, підтримці...
egorka 22.06.2025 18:33 пишет: Дякую і як задоволені Teyes CC3L? Бо ціна не дешева на неі
Якщо брати китайця, то хоч фабричного Задоволен повністю - всі задачи виконує. Мам тільки одну претензію - екран дуже заляпується пальцями - думаю це питання вирішується якоюсь плівкою... Ну і не знаю, чи підійде андроїд магнітола власникам Айфонів тому що треба налаштовувати ВСЕ під себе. Один раз, но пройтися по кожному пункту, подивитись, чи влаштовує, якщо ні - знову... Ну і більш "бюджетні" (дешеві) андроїдмагнітоли вже могуть не тягнути, особливо кілька задач разом, наприклад - слухати радіо і корістуватись навігаціей На 4PDA та на YouTube все є і порівняно - по фукціям, роботі, по звуку, по оформленню, підтримці...
Дякую, я і взяв фабричного кітайця за 85 $ все влаштовує 4/64 з 4 джі , одночасно радіо і навігація працює без проблем, просто брав під орігінал яка стояла до китайця