Хочеться карплеи, lte і тд і тп) зрозуміло, що все з китаю. Де в Києві можна вживу побачити, потестити тощо ну і, відповідно, встановити з рештою додаткового обладнання (не за всі гроші світу)))). Поділіться досвідом, будь ласка. Авто профільне, якщо що. Хоча зараз практично все уніфіковане.
В мене така Доброго ранку. Я визначився. Берем таку Я щойно знайшов це на AliExpress: грн.5,204.46 | GRANDnavi Android13 Автомобільний радіоприймач GPS для VW Volkswagen Skoda Octavia Golf 5 6 Touran Passat B6 Polo Jetta 2Din Мультимедійний плеєр https://a.aliexpress.com/_EJXitIs дешево і сердито, брати треба 4/64 з 4 джі, я собі зробив дублікат картки і поставив туди, все працює, карплей теж є, в нас вони десь в районі 6 тис якщо купувати
Хочеться карплеи, lte і тд і тп) зрозуміло, що все з китаю. Де в Києві можна вживу побачити, потестити тощо ну і, відповідно, встановити з рештою додаткового обладнання (не за всі гроші світу)))). Поділіться досвідом, будь ласка. Авто профільне, якщо що. Хоча зараз практично все уніфіковане.
Так у Игоря Хаммер они работают. Поставили в профильную машину андроид магнитоллу. Все очень красиво, через переходную рамку. Играюсь уже недели две.
Так у Игоря Хаммер они работают. Поставили в профильную машину андроид магнитоллу. Все очень красиво, через переходную рамку. Играюсь уже недели две.
яка ціна встановлення?
що саме поставили? ну і вартість цікавить: магнітоли, камер і сама робота.
Дякую і як задоволені Teyes CC3L? Бо ціна не дешева на неі
Якщо брати китайця, то хоч фабричного Задоволен повністю - всі задачи виконує. Мам тільки одну претензію - екран дуже заляпується пальцями - думаю це питання вирішується якоюсь плівкою... Ну і не знаю, чи підійде андроїд магнітола власникам Айфонів тому що треба налаштовувати ВСЕ під себе. Один раз, но пройтися по кожному пункту, подивитись, чи влаштовує, якщо ні - знову... Ну і більш "бюджетні" (дешеві) андроїдмагнітоли вже могуть не тягнути, особливо кілька задач разом, наприклад - слухати радіо і корістуватись навігаціей На 4PDA та на YouTube все є і порівняно - по фукціям, роботі, по звуку, по оформленню, підтримці...
Якщо брати китайця, то хоч фабричного Задоволен повністю - всі задачи виконує. Мам тільки одну претензію - екран дуже заляпується пальцями - думаю це питання вирішується якоюсь плівкою... Ну і не знаю, чи підійде андроїд магнітола власникам Айфонів тому що треба налаштовувати ВСЕ під себе. Один раз, но пройтися по кожному пункту, подивитись, чи влаштовує, якщо ні - знову... Ну і більш "бюджетні" (дешеві) андроїдмагнітоли вже могуть не тягнути, особливо кілька задач разом, наприклад - слухати радіо і корістуватись навігаціей На 4PDA та на YouTube все є і порівняно - по фукціям, роботі, по звуку, по оформленню, підтримці...
Дякую, я і взяв фабричного кітайця за 85 $ все влаштовує 4/64 з 4 джі , одночасно радіо і навігація працює без проблем, просто брав під орігінал яка стояла до китайця
Місяць пройшов, цікаво щось поставили?
чому урізану версію???
чому урізану версію???
урізану версію чого? І до кого питання?
чому урізану версію???
Мабуть до людини яка поставила Teyes CC3L.
чому урізану версію???
Мабуть до людини яка поставила Teyes CC3L.
Дякую, зрозумів
якого об'єму вбудованої пам'яті буде достатньо? Чи вистачить 32Гб?
якого об'єму вбудованої пам'яті буде достатньо? Чи вистачить 32Гб?
Так, вистачае. У мене заповнено десь 18ГБ. Сторонніх аплікацій не багато 3-5 шт.
врешті встановив teyes cc3 2k 4/64. І от не можу зрозуміти як скидати витрату пального. Воно все підраховується, відображає вірно, але скинути ніяк не можу. Кнопка сбросу реагує на натискання, проте нічого не відбувається. І ще питання, як підключити різні попередження, такі як загроза ожеледиці, увімкнення чи вимкнення ESP та start/stop?