R.Karp 08.07.2025 12:51 пишет: Вітаю. Цікаве авто. Одного не розумію, чому вони почали таку похилу ляду багажника робити. Реально втрачається корисний простір
ХЗ. Але на задніх сидіннях досить просторно. І про двигун з ланцюгом: ну реально немає шелесту, що аж прям фу-фу, як зазначиа автор цієї теми.Може я вже старий, щлб чути таке ніжне щелестіння-))))) Та й 3-х циліндровий двигун не так вже й трясе-))) Є з чим порівнювати.
R.Karp 08.07.2025 12:51 пишет: Вітаю. Цікаве авто. Одного не розумію, чому вони почали таку похилу ляду багажника робити. Реально втрачається корисний простір
Для чого корисний - для газової плити стоячи?
Ні. Обовязково дивин перевозити з холодильником. Це субєктивно моє бачення.
для багажу який розкладають під стелю, не всі ж користуються багажником до полички інакше нахіба брати крос(універсал)
AM 08.07.2025 19:55 пишет: Так а чого жаліти то? Гібрид мав би бути цікавіший суттєво по розходу) Це ж не майлд гібрид?
3008 1.2 - mild hybrid. В салоні кажуть, що він може трохи їхати на електротязі, без двигуна взагалі. Але там крихітна батарейка, менше 1 кВт-год. Тож може кілометр-два по затору і протягне, хз
Murkt 08.07.2025 21:54 пишет: Але там крихітна батарейка, менше 1 кВт-год. Тож може кілометр-два по затору і протягне, хз
Объем батареи в гибридной версии Peugeot 3008 (mild hybrid) составляет 0.898 кВт·ч (898 Вт·ч), из которых доступно 0.432 кВт·ч (432 Вт·ч). Эта батарея расположена под передним левым сиденьем
для багажу який розкладають під стелю, не всі ж користуються багажником до полички інакше нахіба брати крос(універсал)
тобто для , так би і сказали)))
Пис. Я б штрафував за таке перевезення багажу у разі наявності пасажирів в салоні - нічим не краще за непристебнуті паски безпеки чи відсутність дитячого крісла. Жлобстово, рафіноване, совкове...
Стелантіс розводить свої "кроси" під різну цільову аудиторію. якщо потрібно возити багаж "до стелі", то тоді варто дивтись на 5008 та Опель Грандленд, а не на 3008.
axon 23.06.2025 09:40 пишет: Машина для 90% - місто, центр, корки Тобто або бенз, або гібрид
фінальний вибір ще не відбувся. гіпотетична планка піднята до 34-35 куе - продовжуємо шукати...
BTW - ніхто ніразу не запитав на чому вона зараз їздить. Я, знаючи що це авто розумів усі претензії щодо нової автівки. Так, по автоюа міркам корч без права на існування, але це RX 2001 року, який вже добряче робить нєрви все частіше.
axon 23.06.2025 09:40 пишет: Машина для 90% - місто, центр, корки Тобто або бенз, або гібрид
фінальний вибір ще не відбувся. гіпотетична планка піднята до 34-35 куе - продовжуємо шукати...
BTW - ніхто ніразу не запитав на чому вона зараз їздить. Я, знаючи що це авто розумів усі претензії щодо нової автівки. Так, по автоюа міркам корч без права на існування, але це RX 2001 року, який вже добряче робить нєрви все частіше.
глянь 408. все же 4 цилиндра, нормальная отделка, куча плюшек клиренс достойный, багажник тоже
тобто для , так би і сказали)))
Пис. Я б штрафував за таке перевезення багажу у разі наявності пасажирів в салоні - нічим не краще за непристебнуті паски безпеки чи відсутність дитячого крісла. Жлобстово, рафіноване, совкове...
ну які ж виробники дов...и, ще й спинки сидінь дають розкласти - після штрафу водія треба терміново штрафувтаи ще й їх (щось одразу спадає на думку мем з жіночкою яка каже "боже яке ко...е" )
глянь 408. все же 4 цилиндра, нормальная отделка, куча плюшек клиренс достойный, багажник тоже
408 непоганий варіант, теж дивилися. Але була забаганка, щоб машина була висока,та по бровкам скакала-)))) 408 то седан.
408 непоганий варіант, теж дивилися. Але була забаганка, щоб машина була висока,та по бровкам скакала-)))) 408 то седан.
щось мені здалось у 408 кліренс більший ніж у 3008? чи помиляюсь?
до речі, новий 3008 - це перший пежо зі своїм "ай-кокпіт" в якому +/- нормально зроблений баланс оглядовість приборів/зручність керма