Я так розумію, що 7-місна, явщо немає докатки. Бо в 5-місних є. А які питання до сімейності в Q7? ІМНО майже ідеальна для цього.
Там десь фігурувала автівка зі штатів - там наче всі 7 місні. Щодо сімйеності: - Маленька ніша в підлокітнику (її там майже нема) - Відсутність місця для окулярів - Здоровенний задній тунель Воно то все не критично - але в Мазді ІМХО краще конкретно ці пункти
Згоден з приводу малої ніші в підлокітнику, є таке. І просто немає куди зручно приткнути телефон, бо другий екран зайняв місце ніші... Окуляри не критично, є великий бардачок справа і малий зліва (в мене тут). Задній тунель як задній тенель в двзешного авто, не розімію суть претензії. Я б додав ще відсутність запаски в 7-мимісному виконанні. Але для сімейності як на мене важливі інші чесноти як то максимально можлива трансформація салону під будь-які потреби (другий ряд на 3 індивідуальні сидіння, всі з ізофіксами, третій ряд з ізофіксами), комфортне зрозуміле за керуванням пересування з немалою колісною базою і пневмою на всі випадки, купа простору в салоні... Але то моє враження) Якщо кому не ок, то ок, сперечатися не буду)
Згоден з приводу малої ніші в підлокітнику, є таке. І просто немає куди зручно приткнути телефон, бо другий екран зайняв місце ніші... Окуляри не критично, є великий бардачок справа і малий зліва (в мене тут). Задній тунель як задній тенель в німецького двзешного авто, не розімію суть претензії. Я б додав ще відсутність запаски в 7-мимісному виконанні. Але для сімейності як на мене важливі інші чесноти як то максимально можлива трансформація салону під будь-які потреби (другий ряд на 3 індивідуальні сидіння, всі з ізофіксами, третій ряд з ізофіксами), комфортне зрозуміле за керуванням пересування з немалою колісною базою і пневмою на всі випадки, купа простору в салоні... Але то моє враження) Якщо кому не ок, то ок, сперечатися не буду)
Поправив) Япи і корейці практично не мають тунелю заднього.