Не думав, що колись доведеться створювати тему в цьому розділі, однако маю негативний досвід і бажаю попередити про нього інших.
Шукав комплект гуми на літо, знайшов непоганий варіант (Toyo Proxes Comfort) по ціні, що влаштовувала на rezina-diski.com.ua. Телефони: (098) 567-30-09 (095) 314-03-02 (093) 546-54-90 13.06.2025 зателефонував, поточнив наявність та варіанти доставки в Київ (сам магазин у Харькові). Мене запевнили що якраз є 4шт, і якщо буде предоплата, то відправка Делівері - безкоштовна. Ок, оплата була зроблена, на наступний день підтвердили отримання коштів з відповідною позначкою в особистому кабінеті на сайті.
Номер рахунку 5363542105945555, отримувач Михнюк Ігор.
Декілька днів нічого не відбувалось - в кабінеті в замовленні напроти пункту "дата відвантаження" - не відомо, на сайті ці 4 покришки - все ще "в наявності" (хоча теоретично вони були вже замовлені і сплачені). Телефоную - так, все буде, відправка завтра-післязавтра, постачальник трохи затримав... Ок, наступає "післязавтра" - ніц немає ніяких змін. Телефоную - так, я вже бачу їх на якомусь складі, скоро буде відправка... Я пояснив людині, що гума мені потрібна не до зими, і він не попереджував про таку "затримку"... Потім було ще пару спілкувать як по Вайберу так і по телефону. Без змін. 25.06.2025 мені це трохи набридло, я зранку зателефонував у черговий раз, і мені вже запропонували повернення коштів. Я погодився та відправив свій номер картки. Протягом цілого дня нічого повернуто не було. Це не сподобалось ще більше. 26.06.2025 зранку я написав продавцю у Вайбер попередження про те, що в разі не повернення коштів до обіду цього ж дня, я буду вважати його дії шахрайськими з відповідними висновками та подальшими діями. Відреагував від доволі швидко - відписав що у них кошти повертаються протягом 3-х днів, але для мене зроблять виключення (оце рівень!) і повернуть сьогодні. В принципі, так і було зроблено двома платежами (не до обіду, але до вечора). Отже у підсумку - грошових втрат немає, але є втрата часу, та трохи нервів.
Я не можу стверджувати що саме було причиною цієї ситуації. Відповідно, не роздаю ярлики. Можливо там дійсно хтось когось підвів, а можливо цієї гуми і немає. Не знаю. Але вважаю, що так працювати не правильно, навіть якщо ти у Харькові, під периодичним обстрілом КАБами та шахедами. Не професійно це. Доречі, якщо трохи погугліти, по цьому магазину є чимало негативних відгуків.
Відповідно, не рекомендую працювати з цим магазином.
Як я писав - грошових втрат немає, але є втрати часу та нервів.
П.С. Розділ несе назву: "Шахраї Розділ про шахраїв, не дуже чесних продавців, каламутні схеми, тривожні фірми і всіх тих хто затьмарює побут і покупки автоуашників"
Я не роздавав ярлики і не писав про кидок (але морально готувався до такого варіанта), але схема якась каламутна і фірма тривожна (це по букві розділу). Про шо і поділився інформацією. Можливо, кому в житті не вистачає гострих відчуттів, то може і сподобається так замовляти. Ну, або замовити зараз зимову гуму - може до кінця осені і прийде...