Абрвалг 17.07.2025 17:51 пишет: кузов хоть не бит( совсем)? В принципе, если с отремонтированным мотором, выйдет не сильно дороже, чем готовые на аториа, то смириться, поездить год и продать , пока опять не поломался мотор или еще что то.
п.с. глянул почем они ( любопытства ради), так они не дорогие совсем. Я понимаю, что уже 7 лет, но учитывая первоначальную стоимость.
тут не отдали за эти деньги, но думаю за 9 отдали ее.
Була трошки причухана в Америці, але трохи давніше (років 3-4 тому) - light damage. Не дуже на тому акцентувався якщо ще 4 роки проїздила там. Сюди ішла як на повному ходу і без пошкоджень. Поки стає +-30 без першої реєстрації і ремонту двигла, але вже повністю обслужена (всі рідини, свічки і ходовка). А там побачимо. Авторіа дає середні ціну шось типу 37к за параметрами 3л бенз, рік 17-18, пробіг 80-100- але це швидше якась фантастика. Та й ціни на аукціонах, поки вона плила (від 2 лютого, до речі) - ще суттєво впали. Для себе зробив висновок що якщо США - то тільки 2-3 річне авто з пробігом до 40тис миль. Якого-небудь МДХ, чи шо В мене так Рог проїздив уже 5+ років з мінімальними вкладеннями післяремонтними З ненависним варіатором, до речі
AM 17.07.2025 21:16 пишет: Якого-небудь МДХ, чи шо В мене так Рог проїздив уже 5+ років з мінімальними вкладеннями післяремонтними З ненависним варіатором, до речі
durango на hemi V8 бажано на 6,4 атмо якщо 7місна потрібна (JEEP WL нема на хемі ) там двигун такий що ломатися нема чому - нижневальник це, наприклад комплект ГРМ...63 бакса + доставка. (с фазокрутилкою 183) порівняй з комплектом ГРМ на твій 3,0Т і ціну теж + ГБО аж зі свистом
Сергёга 17.07.2025 22:19 пишет: та скажи вже прямо, на який салон китайців працюєш. А то якась недосказаність може ми в тебе потім промокоди зі зникжою брати будемо
та зачекай.. ти ще не бачив, як цій адепт китайського автопрому стебеться з виборців по серіалу При чому він впевнений, що чомусь він кардинально від них відрізняється
AM 17.07.2025 21:16 пишет: Якого-небудь МДХ, чи шо В мене так Рог проїздив уже 5+ років з мінімальними вкладеннями післяремонтними З ненависним варіатором, до речі
durango на hemi V8 бажано на 6,4 атмо якщо 7місна потрібна (JEEP WL нема на хемі ) там двигун такий що ломатися нема чому - нижневальник це, наприклад комплект ГРМ...63 бакса + доставка. (с фазокрутилкою 183) порівняй з комплектом ГРМ на твій 3,0Т і ціну теж + ГБО аж зі свистом
Я не фанат ГБО В мене взагалі стояв фундаментально протилежний вибір - Палісад на 2.2 дизелі або Ауді 3.0. Відсутність динаміки і помірний апетит vs низькі 6сек до сотні (так, воно не повертає дуже - але по прямій пре шо дурне *для мене*). Перемагав Палісад, але були обмежені строки і знайти власне 8місний в Кореї не вдавалось. Ауді знайшлась за 1 тиждень і мала бути тисяч на 5 дешевша. Решту історії ви всі вже знаєте
alexa11 17.07.2025 17:53 пишет: забавно читати в гілці китайських авто про ломучі німецькі авто. що сталося? де німецька надійність якість? зато на них є повно запчастин і сервіс .
Так не про ломучисть жеж мова, а про ремонтопридатність, при чому бажано за рахунок виробника))
В мене в друга на Q7 двічі двигун по гарантії міняли)))
Якого року авто? Офіціал так розумію? Що за двигун? 3,0 бенз?
та пофіг на історію. головне, щоб пофіксив проблему і тільки радість приносив ну навіть якщо там форси переливають. ну поміняєш їх парочку+кляпани+прокладки. це не так дорого. двигун же роняти на підлогу для цього не треба.
Сергёга 17.07.2025 22:19 пишет: та скажи вже прямо, на який салон китайців працюєш. А то якась недосказаність може ми в тебе потім промокоди зі зникжою брати будемо
та зачекай.. ти ще не бачив, як цій адепт китайського автопрому стебеться з виборців по серіалу При чому він впевнений, що чомусь він кардинально від них відрізняється
та з виборців по серіалу я б сам постібався але ж то політичка..."єто же другоє" я он іноді стібусь з тревелера в темі по пікапам і амерам взагалі (прям намагаюсь не пропустити жодної можливості зробити це), але у політичці я скоріше на його боці так що What happens in Vegas, stays in Vegas. А тут про машини.
Сергёга 17.07.2025 23:59 пишет: та пофіг на історію. головне, щоб пофіксив проблему і тільки радість приносив ну навіть якщо там форси переливають. ну поміняєш їх парочку+кляпани+прокладки. це не так дорого. двигун же роняти на підлогу для цього не треба.
Мені знайомий казав - шось ти капець не радий коли підходиш до своєї нової машини. Ну, важко бути радим, коли отака от історя вийшла Подивимось як воно буде... і в ходу, і з габаритами в спальниках (Я не фанат "кораблів" - але зараз є потреба в просторій тачці). Може навесні на авторіа піде - а може як і на теперішній автівці відїжду 5 років.
alexa11 17.07.2025 17:53 пишет: забавно. тема про ломучі китайські авто поступово стала темою про ломучі німецькі авто. що сталося? де німецька надійність якість? зато на них є повно запчастин і сервіс .
Интересно, что будет с китайцем, если у него тоже 3 года масло не менять?
AM 18.07.2025 13:01 пишет: Може навесні на авторіа піде
Небитнекрашенодинхозяин?
Ну який буде - такий і буде якщо виявиться не фарбований - то і буде виставлений як не фарбований. Один власник то взагалі якась фігова мантра, зустрічається таке, що після того одного з салону машина на колінах, а хоче за неї космічних грошей (це осоливо "старі" машини з малими пробігами- шось типу 70-80 тис за 10 років). Хоча 7 власників за 7 років, звісно, не приваблює взагалі
alexa11 17.07.2025 17:53 пишет: забавно. тема про ломучі китайські авто поступово стала темою про ломучі німецькі авто. що сталося? де німецька надійність якість? зато на них є повно запчастин і сервіс .
Интересно, что будет с китайцем, если у него тоже 3 года масло не менять?
Буде +/- те саме тільки в рази дешевше. Китайські ДВЗ були зазвичай дефорсовані хайкопі іменитих брендів. Джилі копіювали тойотівські двигуни, Чері - міцу і тд. Була в мене Джилі з двигуном-копією тойотівського 4A-FE, за майже 200К до двигуна взагалі ніяких питань, мастило як залив по верхньому рівню, так і злив через 10К ну максимум на 200 грам менше. Але це мова про старі двигуни, пізніше, коли почали ставити більшу сучасні копії з фазіками, якраз до фазіків і почали виникати питання, гриміли вони мало не з салону. От тому у мене і присутня деяка боязнь китайської "технологічності". Добре поки все просте чавунне, а далі як повезе.
Один власник то взагалі якась фігова мантра, зустрічається таке, що після того одного з салону машина на колінах, а хоче за неї космічних грошей (це осоливо "старі" машини з малими пробігами- шось типу 70-80 тис за 10 років).
Ну, я свой 10-летний Фокус с пробегом в 156 тыс. продал за день по очень гуманной цене, на 200 баксов дороже, чем мне предлагали в "Виннере" по трейдину. Он реально был не бит и не крашен, с трех сторон, правда, краска на арках возле бамперов облезла (детская болезнь всех Фокусов), и лобовуха была треснутой. А так - живее всех живых, движок - в идеале, за ходовкой, с учетом моей любви к быстрой езде, следил очень внимательно, и на запчастях не экономил. Так что чудеса бывают, правда, в пробеги в 80 тыс за 10 лет тоже не верю, особенно, если одна машина в семье. Две - возможно, "Джук" за 2.5 года наездил всего 17 тыс.
Один власник то взагалі якась фігова мантра, зустрічається таке, що після того одного з салону машина на колінах, а хоче за неї космічних грошей (це осоливо "старі" машини з малими пробігами- шось типу 70-80 тис за 10 років).
Ну, я свой 10-летний Фокус с пробегом в 156 тыс. продал за день по очень гуманной цене, на 200 баксов дороже, чем мне предлагали в "Виннере" по трейдину. Он реально был не бит и не крашен, с трех сторон, правда, краска на арках возле бамперов облезла (детская болезнь всех Фокусов), и лобовуха была треснутой. А так - живее всех живых, движок - в идеале, за ходовкой, с учетом моей любви к быстрой езде, следил очень внимательно, и на запчастях не экономил. Так что чудеса бывают, правда, в пробеги в 80 тыс за 10 лет тоже не верю, особенно, если одна машина в семье. Две - возможно, "Джук" за 2.5 года наездил всего 17 тыс.
Я описав ті рідксіні випадки, коли мужики купують "ласточку" з салону - але їздять мало, бо бензин дорогий. Відповідно і обслуговування таке ж. Таке вже мало зустрічається - але все ще є
YSK 18.07.2025 14:05 пишет: Але це мова про старі двигуни, пізніше, коли почали ставити більшу сучасні копії з фазіками, якраз до фазіків і почали виникати питання, гриміли вони мало не з салону. От тому у мене і присутня деяка боязнь китайської "технологічності". Добре поки все просте чавунне, а далі як повезе.
Так уже практически на всех современных китайцах турбированные малообъемники, как и на европейцах, со всеми вытекающими последствиями, и дай бог, в принципе, им дожить до пробега обсуждаемой "Ауди". Но запчасти, несомненно, будут дешевле, правда, не факт, что будут хорошо ходить.
Я описав ті рідксіні випадки, коли мужики купують "ласточку" з салону - але їздять мало, бо бензин дорогий. Відповідно і обслуговування таке ж. Таке вже мало зустрічається - але все ще є
Как правило, такие бывают после , правда, там могут быть вопросы по "небит", особенно, если машина первая в жизни. Но тогда вопросы будут не только к . У меня кума "Гетц" такой себе нашла в идеальном стане, со смешным пробегом. Сейчас они со своим мужем (он в ЗСУ с 2022 года, сейчас в отпуске) на этом "Гетце" до Греции доехали, и почему бы и нет, если авто абсолютно живое?