Аванс доведеться повертати або відпрацьовувати додатково
Китайськикий двигун Geely встановлять у новий Mercedes-Benz CLA 220
Седан отримає 1,5 літровий турбований двигун на 188 к.с. В гібридній версії також матиме електромотор, що в сумі дасть 208 к.с.
Седан отримає 1,5 літровий турбований двигун на 188 к.с. В гібридній версії також матиме електромотор, що в сумі дасть 208 к.с.
Розробка спільна, але так, made in China
Мерседеси останніх років і так причин купувати було не надто багато. Бачу йдуть в правильному напрямі
Мерседеси останніх років і так причин купувати було не надто багато. Бачу йдуть в правильному напрямі
не та тема, але я бачу ти всі читаєш) чому мерседес причин купувати було не надто багато на твою думку? при виборі наступного авто (поки гіпотетичному) між X7 і GLS не бачу однозначного фаворита при порівнянні +/- однакових двигунів.
не та тема, але я бачу ти всі читаєш) чому мерседес причин купувати було не надто багато на твою думку? при виборі наступного авто (поки гіпотетичному) між X7 і GLS не бачу однозначного фаворита при порівнянні +/- однакових двигунів.
По GLS особливої інформації у мене немає, їздив буквально декілька разів у знайомих, а так мені даний тип авто не цікавий. З того що порівнював і дивився (C, E, GLE), конкуренти виглядають цікавіше. Наприклад, C коштує значно дорожче 3 серії в схожих комплектаціях, при цьому не пропонує нічого в плюс. Жахливу якість салону я взагалі згадувати не хочу. В E/GLE трохи краще, але питання все одно є.
GLE салон гірший X6? хоча вау ефект більше в Х6 в GLE стриманіше виглядає салон
...
По GLS особливої інформації у мене немає, їздив буквально декілька разів у знайомих, а так мені даний тип авто не цікавий. З того що порівнював і дивився (C, E, GLE), конкуренти виглядають цікавіше. Наприклад, C коштує значно дорожче 3 серії в схожих комплектаціях, при цьому не пропонує нічого в плюс. Жахливу якість салону я взагалі згадувати не хочу. В E/GLE трохи краще, але питання все одно є.
+много, глянул цену на С класс, офигел. Тыщ на 10 дороже тройки.
Розробка спільна, але так, made in China
в мене дружбан замовив дензу з Китаю. вже приїхала, але я ще не бачив це чудо. Але він каже вогонь, після тесли.
p.s. Denza створений спільними зусиллями компаній BYD та Mercedes-Benz, для тих, хто не в темі.
дензу з Китаю. вже приїхала, але я ще не бачив це чудо. Але він каже вогонь, після тесли.
подтверждаю кинь агинь, 500+ лошадок, полный привод, кожа-рожа, дорого богато.
GLE салон гірший X6?
Візуально, принаймні, на перший погляд - не гірший. Але потім починаєш уважно роздивлятися, торкатися всього, та виникають запитання. Твердий пластик нижче "ватерлінії" - ще пів біди, а от якість збірки (чи може якість самої конструкції) кульгає. Там щось люфтить, там щось трохи скріпить.
Якщо не знати, що буває по іншому і заплющити очі на ціну, воно не сприйматиметься як проблема. Але, по перше, як раз буває. Салон X5/X6 зібраний просто монументально. По друге, повністю ігнорувати різницю цін теж складно, бо в порівнянні з прямими конкурентами об'єктивних підстав для цього не знаходиться. Мені подобається GLE, та, при всій повазі, він не кращій за X5/X6.