Я користуюсь пароочисником Zeegma Draden https://bt.rozetka.com.ua/ua/442635029/p442635029/ Це фактично рідний брат твого пароочисника, тільки інший виробник. У всіх пароочисників основний недолік - це те, що вони добре розчинюють забруднення, але за ними цей рідкий бруд треба підтирати різними конструктивними способами. У мене жінка підняла якось це питання в плані прикупити серйозний величезний девайс з паром. Але потім поміркували, прикинули потреби і вирішили спочатку "потренуватися" на міні техніці. Було це років 4 тому назад і ця Зігма коштувала щось в районі 800 грн. Ну то таке...життя. Тепер по ділу. Цей пароочисник я використовую доволі часто. В основному це якісь щілини на кухні та ванній кімнаті, забруднені завіси дверцят в духовці та ПММ, елементи витяжок на кухні, неробочі поверхні двостороннього гриля де з часом з'являється жирова плівка, підвіконня, вікна і т.д. Спочатку я думав, що буде мало води в ньому, але потім зрозумів, що нормально для робіт по всяким закапелкам квартири. Таким чином, зрозумів дві речі. Перша - такий міні пароочисник добре стає в пригоді і доволі часто використовується. Друга - не буду купувати дебелий пароочисник для підлоги. Підлогу прохожу потужним пилососом (мішковим) і потім доволі швидко протираю простою шваброю з миючим засобом. Конкретно свій пароочисник я купив фактично наосліп, просто подержавши у руці. Тому не буду його настійливо рекомендувати. Конкретно мій девайс не тече і ще не поламався.
Але шось здається, шо то не то - може хто користується і може порекомендувати модель?
так у керхера е оплата частинами на 10 платежів то навіщо платити зразу? Я за керхер, маленький коштуе 2900 і теж е оплата частинами, а ще в якісь темі писали що можна у керхера взяти в аренду спробувати як він в дії і тоді вже купляти собі чи ні