autoua
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Пароочисник Побутовий

Супер писатель! ***
Киев
С нами с 19.05.2005

Пароочисник Побутовий
      3 июля 2025 в 19:40 Гілками

Індексували зарплату - + 1600 грн ...

Вибираємо пароочисник. Керхер за 7 кгрн не потягнемо. Дивимось на отаке:

https://bt.rozetka.com.ua/ua/501186724/p501186724/

Але шось здається, шо то не то - може хто користується і може порекомендувати модель?

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
пользователь **
64 года, Киев
С нами с 05.11.2001

Re: Пароочисник Побутовий [Re: Morkovka]
      3 июля 2025 в 20:40 Гілками

Я користуюсь пароочисником Zeegma Draden https://bt.rozetka.com.ua/ua/442635029/p442635029/
Це фактично рідний брат твого пароочисника, тільки інший виробник.
У всіх пароочисників основний недолік - це те, що вони добре розчинюють забруднення, але за ними цей рідкий бруд треба підтирати різними конструктивними способами. У мене жінка підняла якось це питання в плані прикупити серйозний величезний девайс з паром. Але потім поміркували, прикинули потреби і вирішили спочатку "потренуватися" на міні техніці. Було це років 4 тому назад і ця Зігма коштувала щось в районі 800 грн. Ну то таке...життя.
Тепер по ділу. Цей пароочисник я використовую доволі часто. В основному це якісь щілини на кухні та ванній кімнаті, забруднені завіси дверцят в духовці та ПММ, елементи витяжок на кухні, неробочі поверхні двостороннього гриля де з часом з'являється жирова плівка, підвіконня, вікна і т.д.
Спочатку я думав, що буде мало води в ньому, але потім зрозумів, що нормально для робіт по всяким закапелкам квартири.
Таким чином, зрозумів дві речі. Перша - такий міні пароочисник добре стає в пригоді і доволі часто використовується. Друга - не буду купувати дебелий пароочисник для підлоги. Підлогу прохожу потужним пилососом (мішковим) і потім доволі швидко протираю простою шваброю з миючим засобом.
Конкретно свій пароочисник я купив фактично наосліп, просто подержавши у руці. Тому не буду його настійливо рекомендувати. Конкретно мій девайс не тече і ще не поламався.

Змінено alex_b (20:43 03/07/2025)

продавець прохолоди **
53 года (26 лет за рулем), Киев
С нами с 17.12.2008

Re: Пароочисник Побутовий [Re: Morkovka]
      3 июля 2025 в 20:48 Гілками

Morkovka 03.07.2025 19:40 пишет:

Індексували зарплату - + 1600 грн ...

Вибираємо пароочисник. Керхер за 7 кгрн не потягнемо. Дивимось на отаке:

https://bt.rozetka.com.ua/ua/501186724/p501186724/

Але шось здається, шо то не то - може хто користується і може порекомендувати модель?

так у керхера е оплата частинами на 10 платежів то навіщо платити зразу? Я за керхер, маленький коштуе 2900 і теж е оплата частинами, а ще в якісь темі писали що можна у керхера взяти в аренду спробувати як він в дії і тоді вже купляти собі чи ні

Autoua.netФорумВирішення побутових проблем
Додаткова інформація
3 користувачів і 119 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 186

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія