Хочу продати Renault Duster, 2021 року випуску. Перший власник, повний привід. Авто повністю у бронеплівці! Додатково комплект дисків з новою зимовою гумою. Гарний стан, має невелику коцку на правому задньому крилі, на фото видно. Ціна 16000.
У мене таке враження що продажу цього авто за можливості краще відкласти на якийсь час, думаю коли війна закінчиться то мисливці його заберуть. Досить комфортний бобік щоб їздити по лісі. Їздив в такому. Одного разу колись був на полюванні де були 2 такі бобіки майже таких же років, один 1.6 бензин другий 1.5 дизель, так, дизель на низьких краще тягне, але і на бензині норм. Зараз полювання нема ( воно є, але тільки на москалів), то і попиту на такі машини нема. А на фронт такі не купляють, бо туди можна за таку ціну 3+- шт купити 15-20-річних.
HDC1 19.07.2025 01:08 пишет: У мене таке враження що продажу цього авто за можливості краще відкласти на якийсь час, думаю коли війна закінчиться то мисливці його заберуть. Досить комфортний бобік щоб їздити по лісі. Їздив в такому. Одного разу колись був на полюванні де були 2 такі бобіки майже таких же років, один 1.6 бензин другий 1.5 дизель, так, дизель на низьких краще тягне, але і на бензині норм. Зараз полювання нема ( воно є, але тільки на москалів), то і попиту на такі машини нема. А на фронт такі не купляють, бо туди можна за таку ціну 3+- шт купити 15-20-річних.
Ага, два рази, вже уявляю, як після закінчення війни натовпи мисливців вигрібають усі дорогі 4*4. Щось я думаю, що якщо закінчиться війна, то усі ці старі 4*4, які згребли з усієї Європи, буде нікуди дівати.
HDC1 19.07.2025 01:08 пишет: У мене таке враження що продажу цього авто за можливості краще відкласти на якийсь час, думаю коли війна закінчиться то мисливці його заберуть. Досить комфортний бобік щоб їздити по лісі. Їздив в такому. Одного разу колись був на полюванні де були 2 такі бобіки майже таких же років, один 1.6 бензин другий 1.5 дизель, так, дизель на низьких краще тягне, але і на бензині норм. Зараз полювання нема ( воно є, але тільки на москалів), то і попиту на такі машини нема. А на фронт такі не купляють, бо туди можна за таку ціну 3+- шт купити 15-20-річних.
Ага, два рази, вже уявляю, як після закінчення війни натовпи мисливців вигрібають усі дорогі 4*4. Щось я думаю, що якщо закінчиться війна, то усі ці старі 4*4, які згребли з усієї Європи, буде нікуди дівати.
Ну на війну ж згребли відверто далеко не нові машини, а старенькі. До 2022 року Дастери реально користувались попитом у мисливців. Я навіть одного разу їхав на колективне полювання Київ- Полтавська область де було зразу 2 дастери майже нових, один бензин 1.6, другий дизель 1.5.