autoua
Autoua.netФорумАвтотури за кордон

Україна - Франція як краще ? (2/2)

СуперСтар *
54 года (35 лет за рулем), Київ
С нами с 06.06.2014

Re: Україна - Франція як краще ? [Re: Romik2108]
      16 июля 2025 в 02:25 Гілками

Я у вересні 2022 їхав з Києва у Фрежус так: Київ - Львів - Мукачеве (перша ночівля) - Косонь - Хевіз (друга ночівля) - Марібор - Любляна - Брешіа - П'яченца - Серравалле Скрівія (ночували в якомусь селі біля аутлету, який був метою пошопитись) - Ніцца - Фрежус. При бажанні можна одну ночівлю прибрати, але ми цілеспрямовно зупинялись у Хевізі біля термального озера і в улюбленому аутлеті на шопінг. Назад Їхали по північному маршруту. Фрежус - Авіньйон (ночівля спеціально планували це дуже красиве і автентичне прованське місто для огляду) - Нюрнберг (ночівля) - Вроцлав - (тут зупинялись на кілька днів) - ну і далі з Вроцлава -Краків - Грушів - Київ за один присіст. По відчуттям, назад краще їхати через Німеччину і Польщу. Тоді в в 2022 через Угорщину в Європу було швидше, бо кордон проходився в Косино за годину. Як зараз не знаю.

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
СуперСтар **
Киев
С нами с 25.06.2007

Re: Україна - Франція як краще ? [Re: Romik2108]
      18 июля 2025 в 00:59 Гілками

Всім ще раз дякую!
Все виявилось не так складно як я думав, хоча і перший раз була поїздка. Перша ночівля біля Мукачева, друга Марібор третя кінцева Марсель. Може кому буде корисно: віньєтка Угорщини і Словенії по 32 євро на місяць, один раз перетнути Італію - 64 євро ((( по Франції щось біля 25 євро за всю дорогу.

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
Autoua.netФорумАвтотури за кордон
Додаткова інформація
1 користувачів і 7 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AVB, LordAmid, moderator, LOMOND, Alexandr 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 810

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія