Знайомий хоче пригнати французьке дизельне авто б/в з Європи. ну от хоче. а бітки з америки не хоче потрібні контакти людей, що підбирають/привозять під замовлення з європи. цікавить саме перевірені підбиральники/перевіряльники, послугами яких ви або знайомі користувались і залишились задоволені.
SerjioMr 15.07.2025 10:10 пишет: Ivan Rybka (є в ютубі)
насколько я в курсе - этот рыбка занимается исключительно ВАГ группой... если человека интересует Рено, Пежо, Ситроен, то он не поможет. Рыбка сыну моей знакомой из Харькова выбирал авто...по итогу откуда-то выплыли 2,5 тыс. дол. которые Рыбка забыл проговорить... Пассат сын продал...сейчас ездит на Мазде...
ну я взагалі просив з персональним (або у знайомих) досвідом співпраці контакти. А розкручені канали в соцмережах ідуть лісом. Бо вони не досвід, а впізнаваність конвертують в гроші.
Він раз в рік пише, коли виходить з бану. Загалом не дурні речі людина пише, але... бан за баном чомусь.
Через нього не купляв, але колись спілкувався, консультувався, то склав враження порядної людини.
У меня на некоторых форумах так же… разные взгляды с модераторами Как человек отличный Как пригонщик тоже Пару машин смотрел в Луцке под клиента, все четко.. без соплей и заоблачных цен
Уважаю коллег, которые без прибора видят)и не тратят деньги покупателя на кучу видео и шоу с фонариками
насколько я в курсе - этот рыбка занимается исключительно ВАГ группой... если человека интересует Рено, Пежо, Ситроен, то он не поможет. ...
Смотрел его видео. Цены по самому верху рынка. Проще тут оф авто купить. Останется и на резину и на то)
У нього для ваговодів є корисні відоси на каналі, але загалом чел себе позиціонує як дуже правильного, але при цьому дуууже не дешевого автобізнесмена. Хтось, хто не розуміє, ведеться, але то вже особисті справи. Я йому якось писав, шукали авто для військового в певному бюджеті, навіть не відповів. Відповідно більше я до нього точно не звернусь.
насколько я в курсе - этот рыбка занимается исключительно ВАГ группой... если человека интересует Рено, Пежо, Ситроен, то он не поможет. ...
Смотрел его видео. Цены по самому верху рынка. Проще тут оф авто купить. Останется и на резину и на то)
У нього для ваговодів є корисні відоси на каналі, але загалом чел себе позиціонує як дуже правильного, але при цьому дуууже не дешевого автобізнесмена. Хтось, хто не розуміє, ведеться, але то вже особисті справи. Я йому якось писав, шукали авто для військового в певному бюджеті, навіть не відповів. Відповідно більше я до нього точно не звернусь.
Что мешает ваговоду потратить день на ютубе и все самому понять по конкретному мотору/дсг/авто Тем более что ваг- номер 1 в продаже)